Vankeudessa Chimps voisi saada suojelua kuin uhanalaisten lajien

Oskari Auer Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hyviä uutisia Toivon Huomattava Huomattava Allekirjoitettu! Allekirjoitettu. vihdoin kiitoksia jakamisesta kaikki allekirjoitettu, kiitos jakamisesta smile

Yhdysvaltain Fish and Wildlife Service on ilmoittanut virallisesti ehdotusta laajentaa Uhanalaisten lain suoja sen vankeudessa simpansseja Yhdysvalloissa, mikä voisi tarkoittaa suuria muutoksia eteenpäin näiden ihmisapinoita.

Vuonna 1990 luonnonvaraisten simpanssien listattiin uhanalaisiksi, mutta vankeudessa simpanssit pysyi luokiteltu uhanalaisiksi alla Uhanalaisten lain ja lueteltiin erityinen luokka, joka vapauttaa ne ESAn suojaukset.

Vastauksena vetoomuksen seitsemästä luonnonsuojelujärjestöt esitti vuonna 2010, FWS päättänyt, että EKT ei salli vankeudessa ja luonnonvaraisten eläinten järjestää erillinen oikeudellinen asema ja mainittu kasvu uhkia lajien koska alkuperäinen listalle, jotka vaihtelevat salametsästyksen ja elinympäristöjen tuhoutuminen taudin.

"Simpanssit ovat yksi maailman tunnetuimmista lajeista, koska niiden yhteyksiä ja samankaltaisuus ihmisille," FWS johtaja Dan Ashe sanoi lausunnossaan. "Toivomme, että tämä ehdotus sytyttää uudistetun yleisen edun aseman simpansseja luonnossa."

Ehdotettu muutos päästä eroon erityisen luokan, joka mahdollistaa jatkuva kaupallinen hyödyntäminen simpanssit Yhdysvalloissa ja vaikeuttaa tutkijat voivat käyttää niitä, ja on myös tarkoitus vähentää niiden käyttöä viihde, lemmikkieläinten kauppaan ja biolääketieteellisen tutkimuksen.

Mukaan FWS, jos ehdotus viimeistellään, joitakin toimia edellyttäisi lupaa, "myös tuonnissa ja viennissä simpanssit ja sieltä pois Yhdysvaltain," ottaa "sisällä Yhdysvalloissa, ja valtioiden välisten ja kansainväliseen kauppaan."

Kun se tulee tutkia, lupia vain myönnetään hankkeille, joiden tarkoituksena on suoraan hyötyä simpanssit, kuten ennallistamisen, tutkia villi simpanssit parantavan johdon tai hyödyntämistä tai opiskella sairauksia, jotka nimenomaisesti vaikuttavat niihin.

Kuitenkin olisi mekanismi, hankkeille, jotka eivät saa välitöntä hyötyä simpanssit myönnetään lupa kautta "lisälaite." Mukaan National Anti-Kirurginen leikkaus Society, laitos voisi saada lupa harjoittaa tutkimuksessa, johon osallistui vankeudessa simpansseja vastineeksi rahoitus luonnonvaraisten simpanssi suojelutoimia.

Navs pyytää myös selkiyttämään miten sääntö vaikuttaa yksityisomistuksessa simpansseja.

Ehdotettu sääntö Institute of Medicine raportin vuonna 2011, jossa todettiin, useimmat biolääketieteellinen tutkimus, johon simpansseja on tarpeeton ja ilmoitus aiemmin tänä vuonna National Institutes of Health työryhmän suositellaan kaikille, mutta 50 liittovaltion omistuksessa simpansseja labs eläkkeelle sen rauhoitusalueita.

FWS totesi, että se "tiivistä National Institutes of Health, liiton Eläintarhat ja akvaariot, biolääketieteellisen tiedeyhteisön, ja muut asianosaisten harkita tämän vaikutuksia ehdotetun säännön yritysten toimintaan."

"Tämä päätös antaa minulle toivoa, että me todella ovat alkaneet ymmärtää, että meidän suhtautuminen hoitoon meidän lähin elävä sukulaisia ​​on muututtava. Onnittelen Yhdysvaltain Fish and Wildlife Service tämän erittäin tärkeä päätös ", sanoi maailmankuulu primatologist Jane Goodall lausunnossaan.

Ehdotettu sääntö on merkitty Federal Register ja FWS se hyväksyä julkisia kommentteja täällä, kunnes 12 elokuu ennen loppukertomuksen sääntö.

TOIMIA!

Lähetä kommenttini FWS ja allekirjoita vetoomus kehotti viraston lisätä takaama vankeudessa simpansseja.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Helmikuu 13, 2018 | 16:11:11 | myöhemmin 1 vuosi
Sanna Toivonen
  Like 1   Dislike 0

Sain vastauksen MS-liitto ja he testi Chimps, marsut, hiiret ja rotat, joten en aio edistää mitään yhteiskunnan kiduttaa eläimiä. Ja toivon kaikki eläinten ystävät tekevät samoin.

Helmikuu 13, 2018 | 18:30:16 | myöhemmin 1 vuosi
Taina Ahokainen
  Like 1   Dislike 1

Toivon, että se tapahtuu ...... ja toivon kaikki eläinkokeet pysäytetään hyvää.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha