Valkoinen talo pistää hanttiin Against Big Business

Saku Kauppila Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos artikkelin ...

Valkoinen talo harkitsee uudelleen aikaisemmin ehdotettu ulosmittauksesta, joka edellyttäisi liittovaltion sopimuksia paljastaa vaaleja menojen alkuun upseerit ja yhtiö itse huolimatta raskas työntää takaisin liiketoiminnan aulassa.

Muutto edustaa uutta kiinnostusta Obaman hallinto korjaamisesta vaikutus kansalaisten Yhdistyneen päätöksen ja on suunniteltu pakottaa avoimuutta yksiköiden välillä, jotka saavat julkisista hankinnoista ja rahat näiden yksiköiden viettää vaaleista.

Jos se tapahtuu, jotta olisi todennäköisesti vain siirtyä kampanjan uudistusta tulevan Washington tänä vuonna. Republikaanit onnistuneesti filibustered paljastaa lain, joka edellyttäisi myös yritysten julkistamista kampanjan menot viime vuonna. Jos ne myönnetään, jotta tulisivat kuin vaalien kausi siirtymät esivaaleissa yleiset vaalit ja antaisi veronmaksajille heidän ensimmäinen todellinen tutkia kuka on takana riippumattomien menojen ennennäkemättömän miljoonia poliittinen hyökkäys mainoksia.

Jotta olisi erityisen merkittävä, koska lähes kaikki suuret yritykset saavat valtion sopimukset jonkinlaisia. Vuonna 2010 menojen liittovaltion sopimuksia oli noin $ 541 miljardia euroa, mikä on noin 4 prosenttia bruttokansantuotteesta, mukaan kongressin tutkimusyksikön, eli noin 15 prosenttia valtion budjetista. Top 100 Sopimuksiin sisältyy joidenkin Amerikan suurimmista yrityksistä kuten teleyhtiöiden, yksityinen sotilaita ja tukipalvelut, tietokone yritykset ja aseiden valmistajat.

Parasta tässä ehdotettu järjestys on avoimuus se pakottaa. Jos laki on aikomus mahdollistaa yritysten viettää vapaasti vaaleihin, niin vähintään niiden olisi tilille veronmaksajille jokaista dollaria kerätään ja joka sentin käytetty.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Huhtikuu 8, 2017 | 22:00:03 | myöhemmin 8 kuukautta
Pauliina Halme
  Like 5   Dislike 2

Älkäämme olla tietämättömiä ihmisiä. Katso viime vaaleissa: Obama saa useimmat hänen rahaa ruohonjuuritason liike, eli ihmiset. Repugs saada valtaosa niiden rahaa varakkaiden yhtiöiden koska he ajaa valtaosa kiero niistä - DUH. Keskimmäinen / alempi työväenluokan tuki Obama ja 1% ostaa äänensä kautta toistuvia ilmoitus aivopesua - DUH. Tietenkin, se on uskomattoman typerää sanoa tai ajatella, että joku ehdokas tai puolue saisi 0% rahoitusta yrityksiltä, ​​mutta sinun täytyy ymmärtää suhteita vertailuja hieman paremmin, jos aiot tehdä lausuntoja, kuten Barbara B ja John H.

Huhtikuu 9, 2017 | 05:30:35 | myöhemmin 8 kuukautta
Ilpo Jaakkola
  Like 2   Dislike 0

Jos luulet, että Obama on ostanut suuret liikeyritykset ja Wall Streetin sitten selittää minulle miksi he ja Super PAC rahoittaa republikaanisen puolueen voittaa Obama. Voisiko olla, että se johtuu taloudellinen uudistus asetukset ja muut säädökset, suojella kansalaisia ​​ja ympäristöä?

Huhtikuu 9, 2017 | 09:50:29 | myöhemmin 8 kuukautta
Erja Parkkonen
  Like 3   Dislike 1

No, jos thats tapauksessa Barbara B niin hänkin näytetään olevan vastaanottaja sanoi rahaa tapana hän?

Huhtikuu 9, 2017 | 11:11:10 | myöhemmin 8 kuukautta
Juuso Laitinen
  Like 3   Dislike 0

Määrittele "taistella". Olisiko se kuuluu suudella?

Huhtikuu 9, 2017 | 17:55:50 | myöhemmin 8 kuukautta
Kaarle Elomaa
  Like 2   Dislike 0

En tiedä sinusta, mutta minä päätän Otan tämän jyvän suolaa.

Huhtikuu 10, 2017 | 22:17:51 | myöhemmin 8 kuukautta
Altti Väänänen
  Like 4   Dislike 0

Kinda kuin rikollinen taistelevat rikollisuutta, vai?

Huhtikuu 11, 2017 | 04:27:48 | myöhemmin 8 kuukautta
Oskari Eskola
  Like 3   Dislike 2

Mikä vitsi! Onko tämä sama Valkoinen talo, joka on tällä hetkellä nostanut 468 miljoonaa dollaria pitämään puheenjohtajakaudella? Onko hän sitä mieltä, että emme tiedä, että rahat ovat peräisin Wall Streetin ja suuryrityksiä. Hyvä tavaton, inhoan kohdellaan kuin olen tyhmä - usein ensimmäinen virhe elitistinen.

Huhtikuu 11, 2017 | 07:03:58 | myöhemmin 8 kuukautta
Vilhelmiina Kuosmanen
  Like 5   Dislike 1

Tämä toimenpide, mutta ei riitä täysin häiritä YK-perustuslakituomioistuimen CU päätös on, kun otetaan huomioon, että päätös, kauan sitten. Mutta liian vähän, liian myöhään ei riitä. CU on juuriltaan jonka perustuslain muutoksen, jolla kielletään yritysten kuluttamasta rahaa vaaleihin.

Huhtikuu 11, 2017 | 14:06:08 | myöhemmin 8 kuukautta
Atte Koivunen
  Like 3   Dislike 2

Ei niin "White House" on suurta liiketoimintaa! Kaikki savu ja peilit. Mikään tämä tulee seistä uudessa maassa muutenkin; vain tavaraa puuhaa sillä välin.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha