Vaivaton päätöksenteko

Reetta Kuusi Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Post kirjoittanut Leo Babauta.

Miten teet valinnan, kun olet jumissa tienhaarasta?

Miten voit päättää, milloin kaksi tai enemmän mahdollisuuksia näyttää yhtä hyvältä?

Olen oppinut periaatteita Vaivaton päätöksenteko. Se on tapa tehdä päätöksiä, joissa voit virrata jatkuvana virtana päätösten meidän on tehtävä joka päivä elämässämme, ilman juutu, ilman halvaantunut pelko. Valitsemme, ja virtaus, ja päästämme irti hätää.

Seuraavassa on hyvin lyhyt opas tekemään vaivatonta päätöksiä.

Päästä täydellisyyttä. Emme koskaan tehdä täydellinen päätöksiä, ja haluavat tehdä täydellinen valinta pitää meidät halvaantunut.

Saada lisää tietoa. Älä anna tämän pitää sinut, mutta jos olet juuttunut se on usein, koska sinulla ei ole tarvittavia tietoja. Mitä tietoa tarvitset? Voitko helposti saada sen? Hanki se nyt, jos voit, mutta älä kohotti puute info.

Kokeile ja err. Jos sinulla ei ole tarpeeksi tietoa - ja se on yleensä kyse - vain valita. Se ei ole oikeastaan ​​väliä, mitä haluat, vain tehdä valinta ja päästää idean tehdä oikean valinnan. Nyt elää, että valinta hieman, ja katso mitä tapahtuu. Tätä kutsutaan ja erehdyksen, ja se on usein paras tapa saada tietoa. Yritämme jotain, ja miten se toimii - ja sitten meillä on enemmän tietoa, jotta parempia päätöksiä tulevaisuudessa. Kun tarkastelemme sitä tällä tavalla, päätökset ovat vain sarja ja erehdyksen kokeiluja, ja sillä ei ole väliä mitä tulokset ovat, koska mahdollisista tuloksista on hyvää tietoa.
Kokeile intuitio. Jos olet jumissa ja ei ole tarpeeksi tietoja, antaa mennä huolta ja vain tehdä valinta. Miten teet valinnan? Voisit kolikkoa, mutta voit myös vain mennä teidän gut reaktio. Mitä intuitioon sanoa? Alkaa kuunnella sitä - usein se on tajuton päätös perustuu paljon tekijöitä, että emme voi tietoisesti prosessi, joten osa tajuton aivot prosessoivat sitä ja keksii sekunnilleen päätöksen. Intuitio voi olla väärässä, mutta se on vielä OK: aiomme oppia tulokset mitä tahansa. Joten oppia kuulemaan intuitioon, ja mennä sen kanssa.

Päästä irti hätää. Jos opit edellä periaatteita, se on helppo nähdä, että siellä on mitään syytä huoleen. Sinun ei tarvitse olla täydellinen, ja päätös on erittäin harvoin maailman loppu. Toki, historia on täynnä ruumiita, jotka tehdään huonoja päätöksiä, mutta on miljoona kertaa enemmän päätöksiä, jotka tehtiin ilman todella huonoja seurauksia. Et kuole, sinun täytyy vain oppia. Joten älä huoli - vain valita.

Käytäntö, ja virtaus. Saat paremmin tätä käytäntöä, kun opitte päästämään irti täydellisyyttä ja huoli ja nähdä päätöksiä kokeiluja. Opit tehdä se paremmin, nopeammin, enemmän intuitio. Pian voit virrata päivittäin päätöksiä helposti. Tee se tietoisesti aluksi, pitäen mielessä kaikki edellä periaatteita, mutta se saa helpompaa kuin voit mennä.

Päätösten tekeminen on jotain teemme koko päivän, ja se ei tarvitse olla vaikeaa. Rakennamme tietyt päätökset jopa mielessämme koska mielestämme ne ovat erittäin tärkeitä, mutta totuus he harvoin niin iso juttu. Tämä ei ole Kuuban Missile Crisis - emme päättää kohtalo kansakunta. Katso valinta mahdollisuutena oppia, ja voit olla onnellinen jokaisesta vaivatonta päätös, joka tulee haluamallasi tavalla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha