Vaihtoehtoinen NYC: Hylätyt tilat ja salaisia ​​paikkoja

Orvokki Kauppila Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Mikä on se noin luovuttu paikkoja, jotka vetoavat meihin niin paljon? Onko se kauneus, mitä on rappeutunut ja hajoamassa? Onko se tieto, että vain harvat tietävät tällainen paikka on olemassa? Tai ehkä se on historiallista merkitystä alueen, joka vetää meitä. Mitä se on, emme vain voi lopettaa ihaillen kauneutta, ja joskus creepiness, hylättyjä paikkoja ympärillämme.

Monet näistä tiloista voi olla vaikea löytää, varsinkin tällaisessa paikassa New York.

New York City voidaan tunnettu kulttuuri-, ostos, syöminen ja vain olemalla mahtava kaupunki vierailla, koska runsaasti nähtävää ja koettavaa, mutta siellä on paljon enemmän Big Apple kuin mitä täyttää silmään. Vaikka sinulla olisi rajaton aikaa ja varoja, se olisi hyvin vaikea nähdä kaiken kaupungilla on tarjota.

Itse menisin niin pitkälle kuin sanoa se on mahdotonta nähdä kaiken New Yorkissa, ei väliä kuinka paljon aikaa tai rahaa saatat olla. Ja syy tähän on, koska vaikka se saattaa näyttää, että kaupunki on täynnä ihmisiä 24/7, on joitakin osia, joissa ihmiset eivät saa edes käydä.

Siellä on hyvä mahdollisuus saatat jopa kävely aivan niitä ja koskaan edes tietää ne siellä, ellei tietysti, tiedät mitä etsit. Ja silloinkin, se ei tarkoita sinua sallittu sisällä.

Vaikka jotkut näistä paikoista ovat täysin off-limits yleisölle, se ei tarkoita, et voi nähdä vilauksen toiset. Joskus se tarkoittaa hyppäämällä useita vanteet päästä käsiksi, mutta muina aikoina se on niin yksinkertaista kuin kävelyä siellä itse. Tietenkin, ennen kuin voit tehdä sen, sinun täytyy tietää, mitä etsit, eikö?

Ja se mistä me tulemme sisään. Jotta löytäisit joitakin paljon hylättyjä paikkoja New Yorkissa.

Hart Island

Toki, ehkä ei paljon ihmiset tietävät Hart Island, mutta se asuu yli miljoona ihmistä. Tietenkin kaikki nämä ihmiset ovat kuolleet. Hart Island toimi kaupungin Potter kenttä, jossa ne, jotka olivat hakenut tai joiden perheet ei ollut varaa hautajaisiin, haudattiin. Se on myös suurin vero rahoittama hautausmaa koko maailmassa.

Jos tämä Vähän historiaa ei kammottava tarpeeksi, älä huoli, ei enempää. Saari toimi myös unionin sisällissodan vankileirillä, psykiatrinen sairaala, parantola niille, joilla tuberkuloosi, ja jopa pojan koulukoti. Nykyään se istuu vapaana ja hylätty, mutta yli 2000 hautajaisaluksia teki vuosi, lähinnä vankia Rikers Island, jotka ovat matkustajaliikenne yli. Lisäksi hautajaiset, joista suurin osa on vauvoja imeväisille valitettavasti tarpeeksi, saari myös käsitellä ylläpito hautausmaa.

Mutta jos olet haluavat vierailla saarella, olet poissa onnea tällä hetkellä. Department of Korjaukset ylläpitää saaren, ja kun he tekevät kaikkensa, jotta sukulaisten kuolleen vierailla, ei ole muuta tapa päästä saarelle tällä hetkellä. Ainoa lauttoja, jotka kulkevat eivät ole matkustaja-alusten kuljettaa edelleen tai yksi lautalla osasto korjaukset omaisille haudattu saarella.

Ei myöskään ole apuohjelmia, ei vessat ja vaikka et pääset saarelle, olet hyvin rajoitettua missä olet saa mennä. Jopa omaisille haudattu siellä ei saa mennä kovin pitkälle, ja niitä saa edes käydä paikalla, jossa heidän rakkaansa on haudattu. Sen sijaan siellä on alue pohdinta huvimaja niitä kerätä.

On olemassa muutamia merkittäviä henkilöitä haudattu tänne, kuten Bobby Driscoll, lapsi näyttelijä, joka ilmaisi Peter Pan animaatioelokuva. Kun hän kuoli, hän oli ajatellut olevan kodittomia ja vietiin saarelle haudattavaksi. Myös siinä tapauksessa, että on todella surullista, hauta ensimmäisen lapsen kuolla aidsiin sijaitsee täällä.

Secret Train Platform alla Waldorf-Astori

On enemmän hohdokas Waldorf-Astoria-hotelli kuin mitä silmä näkee, varsinkin jos olet vain katsoa maanpinnan yläpuolella. Syynä tähän on, koska siellä on historiaa löytyy ei ainoastaan ​​hotellin itse, mutta myös sen alla. Katsos, siellä "salainen" junan alustan, että kerralla, huoltaa hotelli ja sen tunnetuin vieraille.

Mutta juna alusta ei teknisesti rakennettu tätä tarkoitusta varten; se vain niin sattui olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kun hotelli oli rakenteilla. Koska ilma oikeuksia, maanalaisia ​​tunneleita, jotka rakennettiin vuosina 1903-1913, tuli omaisuutta hotelli, joka on rakennettu 1929-1931.

Alun perin rakennettu lastaus alustan voimanpesä, alusta ei koskaan tarkoitettu matkustajien palvelua. Kuitenkin, kun voimanpesä sammuttaa, hotelli suunnitteilla, jotta matkustajat yksityisten rautateiden autojen käyttää sitä päästä hotelliin hienovaraisesti. Vaikka alkuperäisen suunnitelman vaati hissin johtavan tunnelin mennä hotelliin, se todella avaa kadulle.

On huhuja, että Franklin Delano Roosevelt käytetään tunnelin kuljettaa itsensä hotellin kautta yksityinen junavaunun. Muu käyttö on myös huomattava, mukaan lukien 1965 maanalainen puolue artistin Andy Warhol.

Tänään, alusta on rajoitettu ja estetty ainutlaatuisella, mutta se ei tarkoita, et voi nähdä vilauksen siitä. Jos näytät oikealla ajon Metro-North junayhteys Grand Central Station, saatat nähdä vilauksen hylättyjä turvallisuuden juna ostoskorissa että pysyy siellä tänäkin päivänä.

Sivuston 1964 maailmannäyttely

Vaikka Flushing Meadows - Corona Park oli paikalla 1939 maailmannäyttely, se '64 reilua, että jäljellä suurin jäljen alueella. Useita rakenteita vielä tähän päivään kuten New Yorkin paviljonki, teltta of Tomorrow, havainnointi kannet, ja Unisphere. Lähes kaikki niistä showcase ainutlaatuinen arkkitehtoninen tyyli 60-luvulla, joka esittelee mitä he uskoivat tulevaisuuteen voisi näyttää.

Messujen teemana oli "Ihmisen saavutus Arka Globe laajeneva maailmankaikkeus" ja sisällyttää näyttelyitä kuten "Futurama" General Motors ja alkuperäinen "Se on pieni maailma" Walt Disney. Vaikka reilun oli yli 50 miljoonaa kävijää, se oli paljon vähemmän kuin odotettiin. Myös, koska se ei ole oikeutettua Bureau of International Expositions, monet kansat kannustettiin olla osallistumatta, johtava Suurin osa esineistä on American-keskeinen.

Monet muistomerkit ovat edelleen olemassa tähän päivään, mutta kuten arvata saattaa, ne alkavat näkyä heidän ikänsä. Tilat olivat väliaikaisesti käyttää muihin tarkoituksiin, kuten konsertteja ja jopa luistinrata 70-luvulla, mutta koska kunnon näiden muistomerkkien, sellaisia ​​käyttötarkoituksia ovat kauan sitten luovuttu. Kuitenkin havainto kansien valittiin uudelleen kuvitellut elokuvan Men in Black, jossa ne näkyvät avaruusaluksia.

New Yorkin osavaltion Pavilion on listattu National Register of Historic Places, ja siellä on työtä tehdään auttaa puhdistamaan ulkoa ja tuotantoalue entiseen loistoonsa.

Dead Horse Bay

Kanssa nimi, kuten Dead Horse Bay, olisit melkein odottaa sen olevan kammottava. Ja olisit oikeassa.

Bay, joka sijaitsee lähellä Floyd Bennett Field Brooklyn, sisältää jäänteitä - arvasit oikein - kuollut hevosia. Saatat kysyä, miksi et haluaisi käydä alueella vain löytää hevonen luut, ja jos tämä kaikki oli nähdä, olisimme kanssanne samaa mieltä. Kuitenkin on olemassa enemmän tähän alue kuin että, muuten se ei olisi kiinnostava useimmille meistä.

Lisäksi hevonen pysyy, voit myös löytää roskaa. Mutta ei mitä tahansa roskaa - vintage roskat, osa siitä yli sata vuotta vanha. On pulloja, jotka saattavat kirjoittaa pois roskakoriin kunnes lähemmin tarkasteltuna näet, että he hajuvesipulloja varhaisesta ohi viime vuosisadan. Toki, löydät oman osansa kammottava leluja ja nuken päätä, mutta se on osa viehätystä, eikö olekin?

Joten mikä on tämä paikka, saatat kysyä? Se on juuri sitä miltä se kuulostaakin. Kaatopaikka vuodelta noin 1850 ja loppupäivämäärä 1930. Sen lisäksi, että roskakoriin, sivusto oli myös koti hevonen renderointilaitokseen 1850-luvulta asti 1910-luvun lopulla, mikä selittää hevonen luut.

Fort Tilden

Fort Tilden on armeijan tukikohta, joka juontaa juurensa 1917, mutta se myös on käytetty paljon kylmän sodan aikana. Monet jäänteitä, jotka jäävät ovat kylmän sodan aikakauden, harkening takaisin mielenkiintoista aikaa Amerikan historiassa.

Linnoitus sijaitsee Rockaway niemimaalla sijaitseva Queens. Vaikka sivusto on pääosin takaisin luonteeltaan, joskus mikä vaikeuttaa kiertää, on vielä asioita näkemisen arvoisia. Koska paikalla New Yorkissa ja Atlantin valtamerellä, tällä alalla edellyttäen armeijan ihanteellinen paikka puolustukseen. Nykyään on National Register of Historic Places ja osa Gateway virkistysalue. Monet rakennukset, ei kuitenkaan ole säilynyt ja alkavat näyttää ikänsä. Hyvin vähän painopiste on koulutus näkökohta linnake, ja monet rintavarustus ja siilot aidatulla ja huomiotta.

Vaikka on vain vähän selittää historiallista merkitystä sivuston, näet Akun Harris idän ja Akun Harris West nousee maastosta. Nämä kaksi rakennetta kerran säädetty suojan NYC avulla kirkollisten, joka voitaisiin peräti 30 mailia joka suuntaan.

Vuonna 1950, Fort Tilden tuli kotiin Nike Ajax ja Hercules ohjuksia, joita säilytettiin maanalainen käynnistää sivusto. Hercules ohjuksia pystyivät kuljettamaan ydinkärkiä jopa 75 mailin päässä, ja ne pidettiin täällä kunnes sivusto otti National Park Service vuonna 1970-luvun puolivälissä.

Bannerman Island: Ruins of Castle

Vaikka saatat ajatella Amerikka on melko puuttuu, kun se tulee suuria linnoja, siellä vain niin sattuu rauniot mitä jotkut pitävät linnoja New Yorkissa. Kyllä, luit oikein. Linnoja. New Yorkissa.

Tietenkin, odotetusti, Bannerman saari linna ei ole teknisesti linna muodollisesti; se vain niin muistuttavat yksi. Ja kyllä, ne on suunniteltu näyttämään Euroopan linnoja, jotka olivat inspiraation rakennuksia.

Nyt hajoavan rakenteet perin rakennettu liikemies nimeltä Francis Bannerman, ja monet heistä olivat varastoissa hänen liiketoiminnan keskittymällä sotilasammusten. Saari oli perin ostettu $ 600 yhdessä $ 1000 liitetiedoissa maksettu pois yli kaksi vuotta. Ajan Bannerman rakennettu rakenteita saarella olisi tullut kuuluisaksi, piirustus niitä pois lautasliinat.

Valitettavasti monet vanhat rakennukset ovat osoittaa niiden ikä, ja sortuminen useat vaaratilanteet kuten voimanpesä räjähdys ja uskomattoman ankara talvi, joka johti noin romahtanut seinät. Kuitenkin, voit silti vierailla rauniot tänään. Matkat ja tapahtumat ovat säännöllisiä tapahtumia, ja voit päästä saarelle veneellä tai kajakilla.

Niin mikä on se noin luovuttu paikkoja, jotka vetoavat meihin niin paljon? Ehkä et voi vastata kaikille, mutta haluaisimme kuulla oivallus. Mitä vetää sinut tällaisia ​​paikkoja? Oletko käynyt jonkin paikoista edellä mainittiin? Onko muita meidän olisi pitänyt mainita, mutta ehkä ei? Kerro meille vuonna kommentit osiossa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha