Uusi emoyhtiö UKK

Saila Isotalo Tammikuu 27, 2017 Terveys 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Uusi emoyhtiö UKK

Uudet vanhemmat ovat aina täynnä kysymyksiä, ja vaikka jotkut vastaukset ovat helppo löytää, on olemassa kysymyksiä, jotka näyttävät täysin luonnollista, että perhe, ystävät ja jopa jotkut kirjat eivät tee erityisen selkeä. Joten olemme tehneet työn puolestasi, ja vastasi yleisimpiä kysymyksiä, että uudet äidit kysyä.

Mikä hätänä kanssa kakka? Kuinka paljon, kuinka usein, on se normaalia?

Jos sinulla ei ole ollut vauva vielä, kakka on tulossa yksi polttava kuumia aiheita voit puhua uutena äiti. Vauva Poo, etenkin alkuaikoina, muuttuu usein koostumuksen, värin ja taajuus. Se vaihtelee riippuen lapsen iästä ja ovatko ne imetyksen tai pullo-ruokitaan. Pari ensimmäistä päivää syntymän jälkeen, voit odottaa "meconium", joka on paksu, vihertävän-mustaa ainetta. Kun tämä on ohi, odottaa joukko Muita värejä ja koostumukseltaan, mistä sinappi keltaiset vihertävän-browns.Breastfed vauvat kakka useita kertoja päivässä, kun taas pullo imeväiselle kakka harvemmin.

Kuinka voimme saada enemmän unta ja käsitellä unenpuute?

Ei ole helppoa vastausta tähän yksi, varsinkin alkuaikoina, jolloin vastasyntyneet ovat perustamassa yö päivästä ja on kasvava ruokahalu ja pieni vatsa. Keskustele parisi ja tukiverkosto niin voit laittaa suunnitelman paikka auttaa sinua ulos. Joissakin perheissä on isä tuoda vauvan äiti sängyssä yöllä syötteitä. Voit myös varata postnataalista doula, jotka tulevat kotiisi ja auttaa mitään tekemästä sinulle kupin teetä kantamaanvastuu kun olet suihkussa.

Miksei vauva nukkuu läpi yön vielä?

Ikävä sen teille, mutta tutkimusten mukaan, "nukkuva kautta" vauva on keskimäärin viisi tuntia. Vastasyntyneet eivät ole biologisesti kytketty nukkua 12 tuntia yöllä useita päiväunet päivällä - ja joku kertoo, että se on mahdollista, helppo tai normaali on harhaanjohtava sinua. Vauvat ovat nukkumistavoissa yhtä ainutlaatuinen kuin ne ovat itse. Jotkut perustaa melko säännöllisesti, ennustettavissa malleja ja jotkut näyttävät arvaamaton kuvio pitkään. Mennä virran mukana lapsesi nukkumistavoissa ja eivät tee sitä taistelu itse - päädyt vieläkin väsynyt ja stressaantunut.

Miten voin lopettaa minun vauvan itkua?

Itku on vauvan tapa kommunikoida. Ne yleensä itkeä, koska ne ovat nälkäisiä, on likainen vaippa, vatsakipu tai tuuli, yli-väsynyt, ylistimuloituja, liian kuuma, liian kylmä, janoinen tai kipua. Väsymyksen merkkejä - nykivät liikkeet, vetämällä korvat, kiireisiä ja whimpering - usein tulkitaan väärin ikävystyminen, jolloin hoitaja aalto enemmän leluja edessä vauva, yli stimuloiva ja jatkuva itku. Kun näet unelias signaaleja, kokeile laittaa vauva nukkumaan ennen kuin ne tulevat liian väsynyt tai pitää ne rauhallisesti joitakin lempeä rocking.

Miten saan vauva nukkumaan läpi yön?

Kaikki vauvat ovat erilaisia ​​- ja tämä on yksi tärkeimmistä asioista pitää mielessä uutena vanhempi. Niin vaikeaa kuin miltä se kuulostaa, yritä saada liian huolissaan vauva ei nukkunut läpi yön. Varmista, että sinulla on ruokinta rutiinia perustettu ja vauvan pinnasänky perustaa turvallisesti huone, joka on ihanteellinen lämpötila, vauvan pukeutunut ja kääritään asianmukaisesti iän ja kausi. Kun vauva saa vanhempi, he voivat käydä läpi yön pidempään ilman rehu - ja ikä, jolloin joka ulottuu mitä pidätte "koko yön" riippuu vauva.

Onko minun vauva kehittämiseen ja kasvattamiseen oikealla nopeudella?

Tämä on aina huoli uusia vanhempia, mutta älä vertaa lapsesi muiden lasten oman ystäväpiiriin tai päiväkoti. Kaikki vauvat kehittyvät eri tahtiin ja paras tapa seurata lapsen kehitystä on varmistaa, että varaat lapsesi-terveydenhoitaja, GP tai lastenlääkäri kaikille suositellut nimitykset. Kehitysvaiheet, kuten ensimmäinen hymy, rulla, ryömiä, vaihe ja sana on samanlainen "bändit" aikaa, jossa se pidetään normaalina lapsi saavuttaneen että virstanpylväs. Tarkistaa verkossa kehitys ohjeita tai investoida hyvä vanhemmuutta kirja pitää silmällä lapsesi kehityksestä.

Onko minun vauva liian kuuma tai liian kylmä?

Yleisenä nyrkkisääntönä, vanhemmat kehotetaan pukeutua nuori vauva yksi kerros kuin aikuinen löytää mukava tuossa lämpötilassa. Jos laitat kätesi vauvan rinnassa ja he tuntevat kuuma, niin ne ovat todennäköisesti liian kuuma. Jos he tuntevat kylmä, laittaa ylimääräinen kerros. Harkitse huoneen lämpömittari vauvan huoneen, tai lämmitin tai jäähdytin termostaatti, joka voidaan asettaa jopa lämpötilassa noin 16-20 astetta koko yön. Makuupussit ovat hyvä tapa pitää vauvan lämpötilaltaan tasainen yöllä.

Onko tämä normaalia?

Kuinka monta kertaa olet kuullut uusi emoyhtiö esittää tätä kysymystä? Yleensä vastaus on kyllä. Kuten aikuiset, vauvat tulevat eri muotoisia ja kokoisia eri luonteet ja erilaisia ​​persoonia. Älä vertaa, yritä olla ahdistunut ja vain nauttia vauva kasvaessaan. Pikaviestintään foorumilla vanhemmille lasten kanssa samanikäisiä omasi voi auttaa hälventää pelkoja.

Tutustu tietolomake n lasten terveyteen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha