UnitedHealth Sijoittajat, Buckle Up: Obamacare Has Come

Miikka Ruutu Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Toisin Aetna, Humana, Cigna, Molina, Wellpoint, ja Centene, UnitedHealth - suurin terveydenhuollon vakuuttaja Yhdysvalloissa - on paljon vähemmän investoinut yksittäisten vakuutus- vaihtoa luoma Edullinen Care Act.

Useat UnitedHealth ikäisensä ovat myös polkeminen varovasti osaksi ACA uusi online-vakuutus markkinapaikkoja, mutta United on ollut erityisen varovaisia ​​mahdollisuutta, että tulva amerikkalaiset, jotka aiemmin eivät voineet saada kattavuus kulkisi suuria terveydenhuollon laskut. Kuten Christine Monahan, entinen vanhempi terveyspolitiikan analyytikko Georgetown Center sairausvakuutuslain uudistus, kertoi CNN, "paljon suuria, voittoa tavoittelematon on vähemmän suvaitsevaisuutta tappioista ja riski."

UnitedHealth suunnittelee vain rajoitettua osallistumista uusissa pörsseissä koska yhtiö näkee "2014 vain hyvin alkua valuuttamarkkinat" mukaan mitä yhtiö tiedottaja Tyler Mason kertoi CNN. Vakuutuksenantaja analysoi ensimmäisen toimintavuoden jälkeen täysimääräisesti täytäntöön yksittäisiä vaihtoja ennen kuin jatkat eteenpäin.

Koska vaihto vain avataan kuuden kuukauden ilmoittautumisaikana 1. lokakuuta - jälkeen UnitedHealth kolmannen vuosineljänneksen päättyi - ja vakuutukset myydään Obamacare yksilöllisiä vakuutus vaihto alkaa kattavuus tammikuussa, täysi vaikutus terveydenhuollon uudistus alkaa vasta muuttumassa yhtiön vakuutus asiakkaita tulevina vuosineljänneksinä. Mutta UnitedHealth kolmannen neljänneksen liiketoiminta oli vielä vaikutti ACA; laissa säädetään $ 700 miljardin leikkauksia Medicare yli 10 vuoden ajan, ja leikkaukset Medicare korvaukset alensi vakuutusyhtiön liikevoittoa.

Se, että Liiketulos pidettiin takaisin alemman Medicare korvaukset ja yleensä korkeampi terveydenhuollon kustannukset verrattuna vuoden sitten neljänneksellä esti UnitedHealth päässä pelaajan Wall Streetin odotukset pieni marginaali, rikkomatta yhtiön viime malli. Torstaiaamuna, ennen markkinoiden avautumista, vakuutuksenantaja raportoitu kolmannen vuosineljänneksen tulos, joka alitti analyytikkoarvioista ja laski lisätä tulosennusteiden kehittyminen, kehotukset sijoittajat tarjouksen alas osakkeita.

UnitedHealth osaketta, joka suljettu $ 75.19 keskiviikkona laski peräti 4 prosenttia torstaiaamuna. "Siellä oli pari toivottuja yllätyksiä", kirjoitti Citigroupin analyytikko Carl McDonald muistiossa saadaan Bloomberg. "Ilmeisin on, että tulos oli linjassa odotusten sijaan iso lyöntiä olemme yleensä tottuneet."

Kolmen kuukauden määräaika, UnitedHealth raportoitu että nettotulos nousi 1 prosenttia $ 1.57 miljardia vuotta sitten, kun taas osakekohtainen tulos hyppäsi $ 1.53 alkaen $ 1,50 liikevaihto nousi 12 prosenttia $ 30.6 miljardia euroa. Verrattain, analyytikot olivat odottaneet tulot osuma $ 30.9 miljardia euroa. Neljän viime vuoden aikana, vakuutusyhtiö on ylittänyt analyytikko odotuksia kaikissa mutta neljäsosaa, kiitos nouseva ilmoittautuminen ja hoitokustannuksia, jotka ovat pysyneet matalina laman jälkeen vuonna 2009.

Molemmat kehitys jatkui kolmannella neljänneksellä, mutta se, että hallitus Medicare maksut kutistunut vahingoittaa yhtiön voitoista. Kauteen peräkkäisten tulos lyöntiä, sijoittajat ovat tarjonneet osakkeita UnitedHealth jopa 38,62 prosenttia tänä vuonna läpi keskiviikkona ja 31,75 prosenttia viimeisen 12 kuukauden aikana. Vertailun, Aetna, Humana, ja Wellpoint ovat kehittyneet 50,8 prosenttia, 29,2 prosenttia, ja 45,2 prosenttia, vastaavasti.

"United ei ollut kauhea neljänneksen millään tavalla", kirjoitti McDonald muistiossa nähdä Bloomberg. "Mutta emme voi unohtaa, että nämä kannat ovat kaikki kauppaa tai lähellä 52-viikon ennätyksen, jossa arvostuskertoimet edellä historiallinen normeja, joten baari on paljon suurempi kuin se on ollut parin viime vuoden aikana."

Silti ilmoittautuminen lääketieteen suunnitelmia, UnitedHealth ensisijainen liiketoimintaa, kasvoi 24 prosenttia 45,3 miljoonaan euroon ja tulos kasvoi 54 prosenttia yhtiön Optum jako, yksikkö, joka hallinnoi huumeiden etuusjärjestelyjen ja tarjoaa konsultointipalveluja sairaaloille. Tämä kasvu ilmoitti CRT Capital Group analyytikko Sheryl Skolnick ettei "ole perustavanlaatuisia ongelmia liiketoimintaa", kuten hän kertoi Bloomberg.

UnitedHealth on ensimmäinen julkisen kaupankäynnin vakuutusyhtiö vapauttamaan tulos vuosineljänneksittäin; Wellpoint, toiseksi suurin harjoittaja, raportoi keskiviikkona, ja odotukset yritys ovat korkeat, kuten Obamacare odotetaan tuovan lisää potentiaalisia asiakkaita vakuutusalalla.

Vaikka terveydenhuolto laki on ehdottomasti pelin vaihtaja, miten tarkalleen se vaikuttaa vakuutusalan vain alkaa ymmärtää lähikuukausina. UnitedHealth on alentanut tulos ennuste koko vuoden, ja vakuutusyhtiö odottaa 2013 osakekohtainen tulo tulla välillä $ 5.40 $ 5.50 alas aikaisemmin arvioitu välillä $ 5.53 ja $ 5.50. Tulot odotetaan edelleen nousevan $ 122 miljardia analyytikot ennakoida tulos $ 5.51 per osake ja myynti $ 122.7 miljardia euroa.

Hallituksen politiikka on ero, mukaan yhtiö. On kuitenkin olemassa monia tuntemattomia: "lopullista vaikutusta potilaiden suojelu ja edullinen Care Act" voisi "olennaisesti ja haitallisesti vaikuttaa liiketoiminnan tulokseen, rahoitusasemaan ja kassavirtaan kautta saatavien tulojen väheneminen, lisääntynyt kustannukset, uusia veroja ja laajennettu vastuu, tai edellyttävät muutoksia tapoja, joilla me harjoittaa liiketoimintaa tai meidät riski liiketoiminnallista tappiota "UnitedHealth sanoi.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Normaali Vital Signs lapsille
Seuraava artikkeli Jalka tunteeton poistaminen
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha