Ultimate Deer Meikki Hack

Janne Hakulinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Oletko ihmettelevät, miten voit kääntää suosikki olento seuraavassa puku osapuoli? Onko tyttäresi itku olla Bambi tämä Halloween? Jos näin on, olet kipeästi yksityiskohtaisen meikkitutorial.

Vaikka se voi tuntua aivan kuten kehittää meikki näyttää, varsinkin jos olet tehnyt Google-kuvahaun, se voidaan helposti masteroitu aloittelija tasolla meikki taitoja. Se edellyttää myös perus meikki artikkeleita, jotka olet varma on teidän pakki. Ilme on monipuolinen, ja voit mennä niin muka tai minimalistisen kuin haluat. Jos aiot yllättää ystäväsi kanssa tämän innovatiivisen ja omituinen katsomaan seuraavissa juhlissa, seuraa vain näitä ohjeita!

Aluksi:

 • Tämä näyttää, tarvitset puhdas pohja tai säätiö. Koska olet todennäköisesti olemaan sisätiloissa, ei tarvitse käyttää yhtä SPF, joka myös valkoiset ulos kasvosi valokuvia napsautti salamaa.
 • Varten kohokohtia, tarvitset valkoinen kasvot maalia tai vaalean peitevoide ja aurinkopuuteria.
 • Silmille, tarvitset kerma silmän linjaliikennettä, ripsiväri, valkoinen luomiväri, ja joitakin todella pitkä irtoripsiä. Voit myös käyttää muotoiluun kerma kaapata kapenevan poskipäät ja peuroja.
 • Huulet, huulipuna ei ole pakollista, mutta jos käytät, vaaleanpunainen tai nude yksi on paras.
 • Sinun täytyy vauvantalkki varmistaa meikki pysyy paikallaan, ja lopulta spray meikki sealer loppuun ulkoasua.

Base:

 • Ensinnäkin valmistella naamasi meikkejä puhdistus, lieventämisestä ja kosteuttava. Jos sinulla on suuria huokosia tai viat, voit tasoita käyttäen aluketta. Pohjamaali myös pitää meikkejä liukumasta päältä kun hiki.
 • Nyt soveltaa säätiö. Säätiö on oltava täydellinen väri, muuten se voi pilata ulkoasua. Huolehdi oikeiden perusta. Joskus et voi löytää säätiö tarkka ihonväri. Tällöin venymään ja ostaa kaksi sävyä - yksi syvempi ja yksi kevyempi kuin iho - ja sekoita kaksi yhdessä saada täydellinen väri. Tee tämä sormilla sekoittamiseksi hyvin temppeleitä ja reunat kasvot.

Poimintoja:

 • Nyt sinulla on perustiedot kerros säätiö paikallaan, on aika luoda kohokohtia. Jäljitellä valkoinen turkis silmien ympärillä ja nenä peuroja, käytä valkoista maalia tai vaalean peitevoide tehdä T-muotoinen kalpea alue naamasi näiden alojen.
 • Kun olet sekoittaa peitevoide reunoilla T-vyöhyke, sovelletaan vauvantalkki harjalla pitää sen paikallaan.
 • Nyt sinulla on väri posket ruskea aurinkopuuteria kerma tai tumma säätiö. Dot ympärille poskipäät kanssa mousse ja liikuttamalla kaksi sormea ​​liikkein, hitaasti sekoita ne perusta ja peitevoide.
 • Peitevoide ja aurinkopuuteria pitäisi olla erotettavissa, mutta ei pitäisi olla mitään karu raja. Muotoiluun voidaan tehdä täällä, mutta se on vapaaehtoinen, ja jos et ole tehnyt muotoiluun ennen, älä kokeile sitä nyt. Jälleen pöyhiä vauva jauhe on lisättävä täällä.

Nenä:

 • Nenä on erittäin tärkeä piirre tämän ilmeen. Sillä, että sinun täytyy käyttää valkoista maalia tai peitevoide uudelleen.
 • Pat paksu viiva peitevoide alas keskilinjan nenä.
 • Sormin, vaikka se ulos alas puolin nenän.
 • Nyt käyttää eyeliner tehdä ääriviivat nenän, jotta se näyttää enemmän kuin peura nenä.
 • Nenä on hieman litteä alkuun. Joten, sisäkulmatartunta teidän kulmakarva, vetää mustia viivoja käyttäen liner jotka laskeutuvat pitkin yläreunaa nenän ja kohtaavat kärjessä. Tämä on tehtävä huolellisesti, sillä linjat on oltava tasaisen leveys ja suora. Jotta kärki, ensimmäinen piirtää ääriviivat muotoinen eläimen nenä. Täytä tällä alalla musta vuori.

Silmät:

 • Hirvi on muodokas silmät pitkät ripset. Joten aloittaa teidän kulmakarvat, jolloin kaari tumma lyijykynällä.
 • Voit tehdä sen paksuiset kuin haluat, mutta sen pitäisi olla hyvä kaari.
 • Nyt soveltaa valkoista maalia päälle ylempi kansi ja alapuolella kannen, sekoitus kuten mennä. Voit käyttää ruskea luomiväri korostamiseen tai hopea luomiväri parantaa valkoinen näyttävät.
 • Käytä valkoinen eyeliner alemmassa kannet. Jos voit saada käsiinsä päälle joitakin pitkiä, irtoripsiä, käytä niitä.
 • Levitä meikki liimaa kannet, anna sen kuivua hetken ja sitten kiinni silmäripset.
 • Tehdä ripsien pidempi, leikata parin silmäripsien kahtia ja lisää ne vieressä jo juuttunut ripset.

Viimeistely:

Pohjimmiltaan yllä olevat vaiheet on jo suorittanut kaunis peura ulkoasua. Mutta parantaa se, voit lisätä valkoiset täplät teidän ruskea posket. Voit joko tehdä kolme isoa pisteitä kolmion muoti takapäässä teidän poskipäät. Tai, realistisempi ilmeen, tehdä pieniä pisteitä erikokoista alla valkoinen maali silmäsi.

Easy One:

Jos sinulla on pieni tytär, joka haluaa tämän meikki, älä yritä laittaa kaikki osat, koska se voi tehdä hänen kärsimätön. Vain tehdä nenä ja käyttää jauhe aurinkopuuteri harjata hieman kohokohta poskelle. Tämä on helpoin tapa kääntää vauva tyttö tulee kaunis fawn.

Varustautua:

Voit ostaa peura korva hikinauhat Internetistä tai tehdä omia - on olemassa erilaisia ​​ohjeita tästä DIY projektin saatavilla verkossa. Voit jopa käyttää panta ja löytää muutaman haarautunut oksia kiinni bändissä kummallakin puolella korvalla.

Voit ottaa tämän katsauksen poro ilmeen lisäämällä klovni nenä meikkejä. Vaihtoehdot ovat rajattomat!

Mitä pidit tämän tekstin? Kerro meille kommentoimalla tilaan alla.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Tonnikala: Mitä Can?
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha