Tyypit Säästötilit: Mikä sopii sinulle?

Lumikki Kolkka Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tyypit Säästötilit: Mikä sopii sinulle?

Stashing rahaa säästötilille ei ole paljon hauskaa, varsinkin nykypäivän korot tuskin rekisteröitymättä pulssi. Kuitenkin me kaikki tarvitsemme rahaa varattu kuin hätärahasto ja lyhyen aikavälin tavoitteita, joten tässä ovat vaihtoehdot.

Perinteiset säästötilitiedot Valinnat

Aiemmin kun useimmat ihmiset ajatellut paikkoja pysäköidä säästöjään, he ajattelivat näistä neljästä vaihtoehdosta.

Basic säästötilitiedot

Tämäntyyppinen säästötili vaatii tyypillisesti vähiten teistä - vain pieni aukko talletus ja alhainen päivittäin tasapaino. Vastineeksi tietysti, se yleensä antaa sinulle vähiten. Esimerkiksi Chase maksaa tällä hetkellä yksi sadasosa prosentin vähemmistöosuuden mitä saldosi. Ei, se ei ole kirjoitusvirhe. On $ 1.000 tasapaino, ansaitset peräti 10 senttiä vuoden kuluttua.

Rahaa Market-tilini

Tämäntyyppinen tili saattaa vaatia hieman enemmän sinulta, kuten hieman korkeampi aukko talletus ja päivittäin tasapaino. Vastineeksi se maksaa hieman korkeammat korot, mutta olemme yhä puhumme Super pieniä määriä. Kiinni Chase esimerkkinä, sen rahamarkkinoilla tili maksaa tällä hetkellä viisi yksi sadasosaa prosenttia saldot alle $ 10,000. Toki, se on viisi kertaa parempi kuin sen perus säästötili, mutta voit silti vain ansaita 50 senttiä teidän $ 1,000 vuoden kuluttua.

Rahamarkkina

Tämä on rahasto, tarjoamat pankkiiriliikkeet kuten Fidelity ja Vanguard. Tällaisia ​​varoja on yleensä melko mojova vähintään alkuinvestointeja vaatimuksia, kuten $ 2500 Fidelity kassavarat rahamarkkinarahastojen rahasto ja $ 3.000 Vanguardin Prime rahamarkkinarahastossa. Vaikka rahamarkkinarahastot ovat tyypillisesti erittäin turvallisia, he eivät tule joitakin lieviä tappioriski, koska heillä ei ole FDIC suojaa.

Luulisi, että korkeampi avaavan taseen vaatimus ja lisää riskiä tulisi enemmän tuottoa, ja että on käynyt rahamarkkinarahastot aiemmin. Kuitenkin nykypäivän rahamarkkinarahastot maksavat melko sama kuin alkeellisinta pankki säästötileille. Itse asiassa, Fidelity kassavarat rahamarkkinarahastojen rahasto maksaa mitä Chasen perustiedot säästötili maksaa, joten juuri nyt ei ole etua rahamarkkinarahastossa.

Talletustodistusta

CD-levyt ovat vähemmän likvidejä kuin rahaa pitää säästöjä tai rahamarkkinoilla huomioon, koska sinulla on yleensä valita vähintään yhden vuoden ajan, jotta voittamaan tarjoamien säästötilien. Jos otat rahat pois ennen termi on ylös, useimmat CD periä maksu yhtä kuukausien lukumäärällä etua. Vaikka korot CD: t ovat hieman edullisempi kuin säästötilit juuri nyt, ne eivät ole paljon edullisempia. Tarkastellaan CD vain, jos todella ei tarvitse käyttää rahaa ennen termi on ylöspäin.

 

Vaihtoehdot Parempi Hinnat

Jos olet vakaasti päättänyt ansaita hieman enemmän säästöjä, tässä on muutamia vaihtoehtoja harkita.

Online Pankit

Heidän alempi liiketoiminnan kustannuksia on yksi keskeinen syy, miksi verkossa pankit voivat tarjota parempia korkoja. Bankrate.com luetellaan joitakin verkossa tarjoavien pankkien yhden prosentin korko ilman vähintään tasapaino vaatimusta. Vuoden kuluttua, $ 1.000 rahoitusasema ansaita enemmän kunnioitettavan $ 10.

Useimmat online pankit ovat FDIC vakuutettu, ja jotkut tarjoavat toinen keskeinen etu säästäjille - mahdollisuuden määritellä tavoitteita teidän säästöjä. Useimmissa tapauksissa tarvitset vain yhden todellisen tilin, mutta voit varata osia rahat tilille tiettyihin tarkoituksiin, kuten tuleva loma.

Luottoyhtiöt

Koska luotto-osuuskunnat eivät ole voittoa tavoittelemattomia järjestöjä, hekin yleensä tarjoavat parempia korkoja kuin tiili-ja laasti pankit. Vaikka jäsenyys rajoittuu usein työntekijöiden tiettyjen organisaatioiden, yhä useammat luotto-osuuskunnat ovat irrottamalla niiden jäsenyyden vaatimukset. Credit Union National Association auttaa sinua löytämään Osuuspankki lähellä sinua että saatat pystyä liittymään.

Korkean Korko tarkkailun tilit

Nämä tilit ovat muotia juuri nyt, koska säästötilien korot ovat säiliössä. Aivan varmasti lukea pienellä painettu. Luultavasti täytyy käyttää maksukortin tietyn määrän kertoja kuukaudessa ja säilyttää suhteellisen korkea vähintään tasapaino.

Ja tässä on tärkein Watch-out - pitää säästöjä tarkkailun huomioon voi väheksy. Se on aivan liian helppoa rahaa istuu tarkkailun huomioon. Se on yleensä parempi pitää hätärahasto tai lyhyen aikavälin tavoitteena rahaa erillisellä säästötili.

Vaikka ei ole paljon rahaa tehdään teidän säästöjä näinä päivinä, pitää mielessä, että tärkeimmät edut tarvitsemasi säästötili ovat turvallisuus ja saavutettavuus. Ainakin nämä etuudet ovat edelleen saatavilla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha