Tyhmyyksiä kaverit sanovat naisille - Stop Making näitä virheitä!

Siviä Seppänen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Miehet ovat Marsista ja naiset ovat Venus, ja kuten kaikki kulttuuri ihmisiä, Mars ja Venus on oma paikallinen murteita että johtavat usein väärinkäsitys. Tämän me kaikki tiedämme, mutta miehet silti pitää joutumasta samaan ansoja ja laittavat jalka siinä. Täällä me-ll tarkastelemme muutamia asioita ei sanoa, ja joitakin syitä, miksi ne tulkitaan väärin.

-Oletko Paremmin nyt? -

Kysyy jos joku on parempi antaa ymmärtää, että ongelma oli yksinkertainen ja helppo ratkaista ja että kun he ovat saaneet toimimaan yhdessä he ovat kunnossa. Sinun täytyy antaa heille enemmän pisteitä kuin käsittelemällä heidän ongelmansa mitä se voi olla jotain pysyviä että ei vain mene pois. Paljon parempi kysymys -Kuinka voit? -.

Miksi olet niin tuulella? -

Tämä on direly huono kysymys ja voi vain päättyä yksi monista tavoista. Joko he ovat menossa läpi -woman stuff-, mikä vain pahentaa piirustuksen huomiota siihen, tai ne ovat tuulella, koska jotain olet tehnyt - jonka he luultavasti don-t halua puhua.

-Olet Kuitenkaan liian herkkä! -

Sinun ei pitäisi sanoa tätä, koska niiden mielessä olet todennäköisesti ei ole tarpeeksi herkkä. Samalla se jälleen viittaa siihen, että ongelma ei ole voimassa. Aina ajatella subtext-

-Sinä Voisi tehdä menettää hieman weight--

Sinulla ei ole aavistustakaan kuinka herkkä useimmat naiset ovat noin niiden paino, ja siten saada heidät tuntemaan huonompi siitä ei todellakaan ole hyvä ajatus. Tämä vain jättää ne masentunut ja onneton ja myös vähemmän luottavainen makuuhuoneessa, joka ei lupaa hyvää sinulle.

-Mikset sinä-?-

Tämä on vastaus ongelmaan nainen on ja on klassinen pala väärinkäsityksiä miesten ja naisten. Täällä nainen haluaa kertoa joku hänelle ongelma vain saada se pois hänen rinnassa taas mies näkee sen ongelma on ratkaistava. Älä tee ehdotuksia, vain kuunnella mitä hän on sanottavaa ja kertoa hänelle se on kunnossa ja että sinulla on luottamus hänen.

-karstaamattomista Hän on kuuma! -

Naiset ovat hyvin mustasukkainen ja hyvin epävarma, ja jos huomauttaa joku muu, joka-kuuma - vaikka ne ovat televisiossa - hän ottaa tämän tarkoittavan kuumempi kuin hänen. Ollakseen oikeudenmukainen, että ei ole kaikki naiset, ja turvallinen naisen pitäisi pystyä käsittelemään tätä ja puhua avoimesti kuka kukin haluatte televisiosta. Kuitenkin vain siksi, että hän pitäisi pystyä käsittelemään sitä ei tarkoita että se on mukava tai fiksu pitää mainita, jos hän ei löydä sitä järkyttävää.

-Could Muutat alkuun? -

Määrä ajatuksen, että menee naisen asu on jättiläismäinen ja kuulla, että et pidä sitä on vain vähän murskaus. Samalla vaikka se on keinut ja liikenneympyrät ja jos löydät hän jatkuvasti arvostelee mitä puet niin varmasti huomauttaa, kuinka hän tuntuisi, jos pöydät käännettiin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha