Tutustuminen Rannekanavaoireyhtymä

Nea Arvonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Rannekanavaoireyhtymä, vaikka se-s ei oikeastaan ​​uusi ehto, tämä saattaa kuulostaa uusi jotkut meistä. Emme voi tietää tämä sana, mutta pahimmassa tapauksessa on meidän don-t tiedämme, että meillä on jo tällainen oireyhtymä. Tämä oireyhtymä on tulossa suosittu. Tämä johtuu siitä, että ne, jotka yleensä kärsivät tästä ovat sellaiset henkilöt, jotka työskentelevät toimistossa, erityisesti niille, joiden työhön kuuluu näppäimistön ja hiiren. Ne, jotka ovat alalla IT, erityisesti ohjelmoijat tai ohjelmistokehittäjiä, kärsivät tästä oireyhtymästä. Ne joskus tuntuu kipua niiden ranteet, käsissään ja joskus niiden niskaan. Tämä on yksi oire rannekanavaoireyhtymä. Anna-s tuntemaan itseämme enemmän tähän oireyhtymä.

Mikä on Rannekanavaoireyhtymä?

Ensinnäkin, meidän on tiedettävä jotain rannekanavaoireyhtymän. Rannekanavan lattia koostuu etupolven. Carpus koostui 8 pieniä ranteen luita. Sekä mediaani ja jänteet kulkevat tunnelin. Rannekanavaoireyhtymä, kutsutaan myös CTS, on käytetty sana kun on puristuksen keskihermon, erityisesti myös ranteen alueella. Tämä voi aiheuttaa sen ei toimi oikein. Toinen termi rannekanavaoireyhtymä on mediaani neuropatia ranteen.

Mitä oireita rannekanavaoireyhtymä?

- Yksi oire on, jos peukalolla, etusormella, keskisormi ja jopa etusormi tuntuu tunnoton ja kihelmöidä.

- Joskus heräät yöllä, koska kätesi tuntuu tunnoton.

- Tunnet kipua alareunassa teidän tunnoton ja ranteeseen.

- Tunnet heikko.

- Peukalon kramppeja.

- Olet aina pudottaa joitakin esineitä ja tuntuu kömpelö.

- Käsiä tai sormia aina palella.

- Kun nostat pieniä esineitä kuten neulan tai nastat, aina on vaikea saada niitä.

- Niille, joilla on vaikea tapauksissa on heikkous lihasten alareunassa peukalon.

Jotka eivät voi olla rannekanavaoireyhtymä?

Sekä miehet että naiset ovat alttiita tämä oireyhtymä. On kuitenkin olemassa joitakin ammateissa, joissa työntekijät tekevät nämä toimet ovat alttiita tämä oireyhtymä.

Tässä on luettelo kyseisistä toimista:

1. Ne työpaikat, joka tarvitsee toistuvia taipumista tai suoristamista sormella tai jopa meidän ranteisiin.

2. Tehokkaat ahne työkaluja tai esineitä varsinkin jos haluat taivuttaa ranteet.

3. Epämiellyttävä sijoittaminen käden tai ranteisiin kun tekee toimintaa.

4. Suora tai suoraan painetta ranne.

5. käyttö tärisevä työkaluja on myös muuta toimintaa, joka voi aiheuttaa rannekanavaoireyhtymä.

Miten välttää Rannekanavaoireyhtymä?

Oltuaan tietoinen näiden toimien, jotka voivat tehdä sinut altis tämä oireyhtymä, meidän pitäisi tietää, miten estää tämän. Se-s parempi tietää, miten estää se pikemminkin hoitoon oireyhtymä kun se on jo siellä.

1. Käytä stressipallo, jotta harjoittaa kätemme ja meidän ranne. Tällä yksinkertaisella tavalla, voimme rentoutua kätemme ja meidän ranteen taivutus ja oikaisemiseen.

2. Jos sinusta tuntuu, että sormet tai ranteisiin on kipeä, kestää vähintään 15 minuutin tauko, jotta rentoutua niitä. Tämä olisi todella merkitystä.

3. Ota vitamiinit, joka sisältää B6-vitamiinia. Tutkimusten mukaan tämä on parannuskeino tähän oireyhtymä. Se on itse asiassa kasviperäisten parannuskeino.

Pahimmassa tapauksessa rannekanavaoireyhtymä voidaan hoitaa kirurgisesti. Tämä leikkaus kutsutaan rannekanavaoireyhtymä julkaisu leikkausta. Tämä on perimmäinen lääke tähän oireyhtymä. Se on tehokas ja se estää hermoja vahingollista. Yleensä, rannekanavaoireyhtymä tapahtuu ilman syytä, että-S yleisesti kutsutaan idiopaattinen.

Tämä oireyhtymä saattaa tulla vakava, jos et anna liikaa huomiota siihen. Ei ole mitään vikaa ottaen 15 minuutin tauko rentoutua sormet, pikemminkin kuin riskeeraa terveydelle. Meidän pitäisi huolehtia itsestämme koska meidän terveys on rikkaus.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Miten voittaa spin
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha