Tutkimusraportti Ends Zynga Run

Benjamin Jaakkola Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Keskiviikkona, tutkimusraportti laittaa pysähtynyt koskevan Zynga äskettäin 15 prosentin nousun. Huono uutinen tuli kysymyksiä yhtiön kasvumahdollisuuksia.

Laski lähes 6 prosenttia tänään $ 8.67, Cowen & Co tutkimus merkille analyytikko Doug Creutz sai huonoja uutisia liikkuva kanssa seuraavasti: "Zynga arvostus tarkastelee tason kasvua ensi vuonna, joka voi olla vaikea saavuttaa." Toteaa nouseva vaihtuvuus on Zynga n pelejä, jotka pelataan Facebookissa, Creutz lisäsi, että kahden viime vuoden aikana "vuosineljänneksen keskimääräinen tippa päivittäin keskimäärin käyttäjiä on ollut 18,4 prosenttia. Mutta toisella puoliskolla 2011, se nousi 24,4 prosenttiin keskellä yhtiön nousu käynnistää uusia pelejä. "

Creutz, joka hinnat varastossa neutraaleina, lisäsi, "Olettaen Zynga keskiarvot 20% neljännesvuosittain määrä vähenee otsikoista kuin heidän Käynnistä Windows 2012, yhtiö on lisätä 9-10mm Daus kohden neljänneksellä uusia pelejä vain pitää koko Daus vakiona . "

Mutta aivan negatiivisia uutisia, siellä on jotain ...
positiivinen löytyy. Myös keskiviikkona, Atul Bagga Lazard Capital kirjoitti, että koska Zynga on määräävä asema joukossa Facebook peli tarjoajien, se auttaa parantamaan "muuntokurssit." Tämä tarkoittaa korko että se voi muuntaa pelaajat maksavia asiakkaita.

Bagga, joka pitäytyi ostaa luokitus, lisäsi, "Näemme Zynga enemmän alustana pelata koska se kykenee rajat edistää pelejä sen nykyisten userbase ja uskomme kasvun ZNGA tulee pitkälti sidoksissa paremmin yleisön hallintaa."

Vaikka tämä uutinen tulee alussa tuloskausi, Zynga ei ole ilmoittanut, kun se raportoi vuoden 2011 viimeisen neljänneksen tulokseen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha