Tutkimus osoittaa, että päivittäinen työmatka voi tehdä sinusta onneton

Salme Alén Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Joo, on järkevää smile Kiitos! Kiitos Kiitos smile Kiitos jakamisesta! Kiitos. Kiitos jakamisesta!

Kuinka kauan kestää sinua saavuttamaan työpaikalla? Ja kuinka paljon, että työmatka aika vaikuttaa onnellisuuden tasoa?

Yllättäen tämä päivittäinen toiminta voi olla suuri vaikutus riemu osamäärä.

Monet meistä, jotka työskentelevät toimistossa työmatkan kahdesti päivässä vähintään viitenä päivänä viikossa. Keskimääräinen matka-aikaa työskennellä Yhdysvalloissa on 25,4 minuuttia, mukaan US Census Bureau. Liikenteessä-raskas kaupungeissa ja alueilla, se kestää jopa kauemmin päästä työpaikalla. Newyorkilaiset, esimerkiksi viettää lähes kaksi tuntia menossa ja työtä joka viikko päivä.

Ajan myötä tämä etäisyys ja ylimääräistä tuntia alkaa tehdä meistä vähemmän ja vähemmän onnellisia. Tämä ei ole vain arveluihin-kahden sveitsiläisen taloustieteilijät, jotka tutkinut tätä löytäneet vahva yhteys työmatkan ajan ja onnen tasolla.

Alois Stutzer ja Bruno S. Frey päätellä, että ihmiset, jotka ostavat iso talo lähiössä, luullen ovat onnellisempia asuu enemmän tilaa, kasvoi vähitellen unhappier vuoksi päivittäin pitkä ajomatka ja työstä. He eivät yksinkertaisesti tekijä tuskaa pitkä työmatka.

Joten, jos olet viime aikoina tunne mieli mustana ja eivät tarkalleen tiedä, mitä syy on, ota toinen katsomassa sijainti, ja miten se voitaisiin vaikuttaa onnea.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Toukokuu 16, 2017 | 15:30:52 | myöhemmin 9 kuukautta
Naimi Sirola
  Like 3   Dislike 2

Moi, olen lukenut tämä fantastinen blogi sivuston. Viihdyttävä tyyli on huvittava, keep it up!

Toukokuu 16, 2017 | 21:28:45 | myöhemmin 9 kuukautta
Pihla Auer
  Like 2   Dislike 1

Olen aina pitänyt kulkevat noin 20-30 minuuttia hyvä siirtyminen kotoa töihin ja sitten iltapäivällä töistä kotiin. Jos jätät myöhässä tai jos olet joutunut odottamattomia liikennettä tai rakennustöiden viivästymisen tai jos työmatkan on paljon pidempi, olen samaa mieltä se voisi hyvin tehdä sinusta onneton. BTW, vaikka itselleni, pidän kaupunkiasumisen, monet ihmiset elävät mielellään lähiöissä rauhallinen ja hiljainen, ei välttämättä isompi kotiin. Kiitos tutkimustulokset.

Toukokuu 17, 2017 | 06:04:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Maila Halonen
  Like 2   Dislike 0

paras ystäväni äiti tekee USA dollaria ----- 74 / tunti kannettavan tietokoneen. Hän on ollut ilman työtä 7 kuukautta mutta viime kuussa hänen tarkastus oli USA dollaria ----- 21644 vain työskentelee kannettavan muutaman tunnin. kurkistaa täällä ➧➧➧➧➧➧➧➧➧➧➧➧➧➧➧➧ Mennä sivuston LINK enemmän apua ja tietoa

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha