Turkkilainen van Kissa

Saku Kauppila Elokuu 7, 2016 Miscellany 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
By Marye Audet

Turkkilainen van tunnetaan myös Van kissa. Sillä on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä epätavallinen ja ainutlaatuinen kissan.

Ominaisuudet Turkkilainen van Cat

Van on rakkaus vettä ja uima että erottaa sen useimmat kissat. Rotu on kotoisin järven Van alueen Turkki, joten kävijöitä siellä usein kissat uimassa matalat alueet järvelle. Tämä rakkaus vesi ei pysähdy uinti, kuitenkin. Van onneksi pelaa lavuaarit ja wc, ja lisää leluja, sukkia ja muita kohteita hänen vettä lautasen. Se on hyvä ajatus pitää kansi alas wc varmuuden vuoksi jos sinulla on jokin näistä vesi-rakastava lemmikki.

Vaikka Turkin Vans ovat hyvin hellä ja side voimakkaasti yksi henkilö erityisesti, niillä on myös itsenäinen putkesta. Tämä ei ole kissa, joka viihtyvät kuljettaa ympäri ja pakko olla vielä. Hän haluaa tehdä mitä hän haluaa tehdä, ja kaikki parempi, jos hänen suosikki ihmisen liittyy hänen toimintaa. Nämä kissat pysyä energinen ja pentu kaltaisten pitkälle vanhuuteen; jahtaa wadded ylös paperille tai lyöntivuoro ympärille pallot että heität heille.

Van on lahjakas kiipeilijä, joten sinun kannattaa varmistaa, että annat kissa puussa lemmikkisi pitää hänet valitsemasta ahven päälle paras verhot. Saatat löytää hänet päälle oven, pitkä komerot ja muissa paikoissa, joissa hän voi kartoittaa maailmaa ylhäältä.

Turkin Vans kuvataan niiden omistajat ovat enemmän kuin koira kuin kissa. Ne usein voidaan taivutella kävellä hihnat, ja he tulevat hyvin toimeen muiden kodin lemmikkieläimiä, kunhan ne pysyvät pomo. Nämä kissat ovat hyvä lasten kanssa ja tehdä erinomaisia ​​lemmikkejä perheen.

Ulkomuoto

Van turkki on vesitiivis ja on rakenne, joka on verrattuna kashmir. Puute pohjavilla pitää pitkän turkiksen matoille. Tämä on yksi pitkäkarvainen kissa, että sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa hoitotuotteita.

Classic Van kuvio voidaan kuvattu valkoisella taustalla väri pää, selkä ja häntä. Vaikka alkuperäinen väri merkinnät olivat punaiset, vaihtoehdot ovat sittemmin tullut hyväksyä. Mukaan Cat Fanciers 'Association rotumääritelmän, värit voivat sisältää:

  • Musta
  • Sininen
  • Kerma
  • Patched tabby ruskea tai sininen
  • Tabby ruskea, sininen, kerma, tai punainen
  • Tortoiseshell musta / punainen tai sininen / kerma yhdistelmät

Ruumis on laiha ja lihaksikas, leveä rinta. Häntä on lyhyt ja hyvin täynnä, melkein Plumed renkaat väri ympärille. Tyynyt tassut ovat aina vaaleanpunainen, koska on nenä. Jotkut ihmiset sekoittavat Van Turkkilainen angora, mutta jälkimmäinen on herkempi ilmeen ja luusto.

Turkkilainen van kissat voi olla keltainen tai siniset silmät. Jotkut kissat edes yksi kustakin joka antaa niille entistä yksilöllisen ilmeen.

Turkkilainen van Historia

Tämä on vanha rotu kissan. Itse asiassa ensimmäinen kirjaa näistä kissaeläimiä näyttää olevan kaiverruksia antiikin heettiläiset koruja, tiivisteet ja koristeet. Legioona hyväksyi kuvia ja käyttää heitä kilvet ja standardeja.

Kansanlauluja keskiajalta mainita uinti kissoja, ja viittaukset kissa löytyvät yhteistä Armenian sananlaskuja ja sanontoja.

Vans ei ollut saatavilla Turkin ulkopuolella puoliväliin asti 1900, kun kaksi naista, matkustaa järven Van alueen, näki kissoja uida järvessä. He olivat kiehtoi ja vei kaksi kissaa takaisin kotiin Englantiin ja alkoi jalostukseen ohjelma Turkkilainen van.

Rodun on tunnustettu virallisesti vuonna 1969 ja hyväksyttiin kaikki suuret kissankasvattajat yhdistysten ja seurojen mukaan 1988.

Löytäminen Kasvattaja

Se voi olla vaikeaa löytää hyvä kasvattaja tahansa kissan. Varmista, että saat viittaukset ja puhua ihmisille, jotka ovat ostaneet eläimiä kasvattaja aiemmin. Lukekaa takuut ja palata politiikkaan, jotta tiedät mitä odottaa, jos on ongelma. Saatat pystyä löytämään kasvattaja lähellä sinua Fanciers Kasvattaja Referral List. Useimmat kasvattajat kertoo, että ostaa lemmikki on elinikäinen sitoumus. Jos haluat kissan, joka on ainutlaatuinen ja rakastettava, Turkkilainen van on hyvä valinta.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Prinsessa Kutsut
Seuraava artikkeli Olet ehkä ole kuullut
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha