Turkin Baby Names

Nuutti Eskola Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tamara Warta

Turkin vauvan nimiä voi olla kaunis ja erityinen tapa tarjota lapsellesi nimi, joka on tavallisuudesta ja mahdollisesti sidottu hänen / hänen perintöään jos juuret sattuvat perustuu kansakunnan Turkin.

Ymmärtäminen Turkin Baby Names

Aivan kuten missä tahansa muussa maassa ja kulttuuri, Turkki on suosittu nimet sekä poika ja tyttö vauvoille. Kun kyseessä on tämän erityisen kansakunnan, yli 3 miljoonaa lasta nimettiin Mehmet ja Fatma, trendikkäimmistä nimiä poika ja tyttö vastaavasti, mukaan Turkin kansalaisuus Beareau pääosaston. Se ei ehkä kuulosta Jennifer tai Michael, mutta nämä ovat yhteisiä ja tunnistettavissa nimet Turkin perhe, ja käytetään edelleen usein tänään.

Vaikka ilmeisesti käytetty Turkissa, tämä kulttuuri nimistä löytyy usein maissa, kuten Italiassa, Kreikassa, Espanjassa ja Portugalissa. Monet nimet ovat monimutkaisia ​​merkityksiä takanaan, että jokaisessa lapsen kanssa rikas historia takanaan hänen / hänen nimensä. Vaikka jotkut nimet, kuten Jasmine, ovat tulleet populaarikulttuurin täällä länsimaissa, on olemassa joitakin ainutlaatuisia otsikot edelleen tuojana tiensä yli Yhdysvaltoihin.

Alla on muutamia valintoja sekä pojille että tytöille. Harkitse näitä ideoita, jos olet Turkin syntyperän, tai jos olet juuri innoittamana kansakunnan Turkin, sen tullin tai uskosta.

Tyttövauva Nimi Ideat

  • Elif - lausutaan kuten "lehti" ja on kaksi merkitystä. Ensimmäinen on "hoikka ja pitkä tyttö," ja toinen - se on ensimmäinen kirjain arabian aakkoset. Tästä syystä se voidaan kirjoittaa yhden kirjaimen arabiaksi. Elif on myös kuvattu symbolina Jumalan ainutlaatuisuus.
  • Sedrah - lyhennetty versio nimestä puun löytyy korkein alustan taivaan Koraanin mukaan. Tämä on suosittu nimi Turkish girls, ja fiksu valinta myös, koska se on helposti lausutaan millä tahansa kielellä.
  • Ayla - on sen merkitys juurtunut yliluonnollinen, symboloi "Circle valon" auringon ympäri, tai yksinkertaisesti halo. Heprean kielessä, se voi myös tarkoittaa "kuutamo."
  • Dilara - tämä on yhdistelmä kahdesta sanasta, Persian sana "sydämen" ja Turkin sana "halu", mikä tarkoittaa, että pienet tytöt, joissa on tämä nimi kuljettaa otsikko "toiveet sydämen."

Jotkut naiset nimiä voi tarkoittaa eri asioita samanlainen oikeinkirjoitus, eli vanhempien pitäisi ottaa varovaisesti ennen saada liian luova. Esimerkiksi, Eda tarkoittaa "hyviä tapoja", mutta kun parantaa sen Edila, se yhtäkkiä tarkoittaa "ylimielisyys." Jos on liitetty nimet symboliikka ja rikas merkitys, on tärkeää tiedät kaikkia muunnelmia.

Poika Nimet

Myös uros Turkin vauvan nimiä, jotka ovat upeita ja Regal, joten ne sopivat hyvin, että uusi vauva syntymän ilmoitus.

  • Arif - tarkoittaa "asiantunteva" ja on usein löydettävissä muslimien kansojen. Kun käytät Arif keskustelun sijasta nimi, termi tarkoittaa "etsijä tiedon" suhteen uskonnon ja hengellisyyden.
  • Ahmad - perinteitä raskaasti uskonnollinen nimet suonut poikalasten, nimi Ahmad on Persian, ja tarkoittaa "kiittää Jumalaa." Se on johdannainen islamilainen Mohammed, joka on tehnyt erittäin suosittu Turkin nimi.
  • Deniz - tarkoittaa "meri" ja on yksi juuri alkuperä Länsi Dennis ja Denise.

Havainto Nimet

Muina muutamia esimerkkejä, on paljon paikkoja löytää Turkin nimiä. Sivusto Babynology, on yksi hyvä aloituspaikka. Voit myös tarkistaa Baby Names jos etsit laaja online-tietokanta.

Kirjakaupoissa, tutustu raskauden ja synnytyksen osio vauvan nimi kirjoja, sekä pieniä ja laaja, joista monet ovat kulttuuritahojen auttaa sinua valitsemaan Turkin vauvan nimi teidän koko perhe voi sopia.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Rakkaus työsi
Seuraava artikkeli Ero College ja yliopisto
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha