Tunne ylityöllistettyjä? 5 vinkkejä, joiden avulla

Nea Arvonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Kiitos. Kiitos Suuri neuvoja! Kiitos Pyytää apua on vaikea minulle. mukava muistutuksia

Feeling hukkua? Et ole yksin! Se on luonnollinen vastaus alati kasvaviin vaatimuksiin aikamme. Vaikka kaikki hyvä tekniikka ja aika hallintatyökaluja olemme, 24 tuntia voi silti tuntua ei tarpeeksi aikaa saada päivän työstä. Kun tunnet olet hukkumassa liian monien sitoumusten ja aika ei riitä kunnioittaa heitä, muista pitää nämä ajatukset mielessä:

1. Kaikki on kunnossa. Niin ylivoimainen kuin tällä hetkellä voi tuntua, kaikki toimii ulos lopulta. Ehkä lopputulos ei ole mitä toivoi tai kuvitellut, mutta sinun on kunnossa. Mitä tunnette nyt ei miten olet aina tuntuu. Kysy itseltäsi, jos mitä olet kiukuttelu yli tulee olemaan tärkeä vuoden päästä, viiden vuoden kuluttua, tai jopa kymmenen vuoden kuluttua.

2. Muistuta itsellesi, miksi teet mitä teet. Se voi olla houkuttelevaa viivytellä tai halua luopua, mutta ajattele isompi kuva. Tämä voi auttaa, jos sinulla on taipumus juuttua pienemmät, merkityksettömiä yksityiskohtia. Ajattele lopputulos, jonka haluat saavuttaa ja käyttää sitä motivaatiota jatkaa huolimatta tunteita epävarmuuden tai riittämättömyyden käsittelemään tiettyjen vaiheiden prosessi.

3. Usko itseesi. Kun olet ylityöllistettyjä, se on helppo saada alas itse tai alkaa epäillä omia kykyjä. Mutta tutkimukset ovat osoittaneet, että ajattelu positiivisesti todella johtaa enemmän luovuutta. Sen sijaan käyttää vähän mitä varannot energiaa olet keskittymällä miksi luulet ovat riittämättömiä, käytä että energiaa uskoa, että voit tehdä sen. Visualisoi menestys, kun alkaa epäillä.

4. Kun tauko voi olla vain mitä tarvitset. Kun olet vastaan ​​määräaika, se voi tuntua haitallista taukoa - mutta jos olet ylityöllistettyjä, se voi olla vain mitä tarvitset elvyttää itsesi ja laittaa uudistettu, raikkaampi vaivaa, mitä olet tekemässä. Joskus tekee jotain liity mikä on kiireellisimmät tehtävä voi todella auttaa antaa teille joitakin näkökulmasta ja tehdä se paremmin.

5. Pyydä apua, jos tarvitset sitä. Paljon kertaa tunnemme ylityöllistettyjä, koska meillä voi olla yliarvioitu kykymme käsitellä jotain. Päästä ylpeytesi ja pyytää apua - onko tämä tarkoittaa ulottuu määräajan tai ottaa joku ottaa joitakin yksinkertaisempi, mutta aikaa vieviä tehtäviä projektin. Ei mitään vikaa siirtää; Itse asiassa, se on merkki suuri johtaja.

Muista, että tunne ylityöllistettyjä on normaalia, kun välität paljon tuloksista jotain tai on paljon lautasella. Mutta yritä pysyä rauhallisena, hengittää, ja tiedän, että annat parasta on kaikki, että voit tehdä. Pidä resurssit mielessä ja käyttää niitä avulla voit hallita projekteja. Olla aktiivinen, aloitteellinen ja pyytää apua, jos tarvitset sitä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 6, 2017 | 14:19:54 | myöhemmin 8 kuukautta
Aukusti Leppänen
  Like 5   Dislike 1

Kiitos tästä postitse. Erittäin informatiivinen myös.

Toukokuu 6, 2017 | 22:53:32 | myöhemmin 8 kuukautta
Jaana Keinonen
  Like 3   Dislike 0

hyviä neuvoja, kiitos! Minun täytyy pitää nämä vinkit mielessä seuraavan kerran olen hukkua

Toukokuu 8, 2017 | 01:23:59 | myöhemmin 8 kuukautta
Anitta Suomalainen
  Like 5   Dislike 1

Erittäin hyödyllisiä neuvoja, varsinkin kun huomataan sain hukkua yrittää löytää tämän artikkelin, joka oli minun houkuttelevia uutiskirjeessä otsikoihin. Tiesin kaiken olisi hienoa, jos en ole löytänyt sitä, mutta ajattelin, että olisi hyödyllistä tietoa minulle ja henkilökunta. Tiedän, että suurin osa mitä olen lukenut tässä tavaraa tiedän syvällä muutenkin, joten otin taukoa. Tulin takaisin mitätöityminen ja tajunnut, miten kommentoida ylivoimainen etsiä vinkkejä ei vyöryy. Hyvä sitemakeadifference, tee houkutukset saataville avattaessa! Tarvitsisi etsiä syy Tilasin sinulle on tulossa ... ylivoimainen!

Toukokuu 8, 2017 | 03:18:44 | myöhemmin 8 kuukautta
Nuutti Linna
  Like 1   Dislike 2

Kiitos!! Minun täytyy kuulla tämä niin pahasti. Olen niin hukkua lähes kaikki juuri nyt, koska on olemassa elämän kysymyksiä, jotka eivät näyttäisi voida ratkaista plus laiminlyövät ei ole hyvä tai tarvitaan tunne !!! Haluan vain huutaa se ulos todella ......

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha