Tuleeko Amerikan lupaus vähentää päästöjä hidastaa Economy?

Asser Kankkunen Heinäkuu 29, 2016 Miscellany 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Riippuen siitä, mitä mieltä olet ilmastonmuutoksesta ja valtion sääntelystä, USA ottaen lupaus leikata päästöjä joko kuulostaa ehdottoman välttämätöntä tai taloudellista kuolemantuomio. Tämä lupaus vaatii leikkauksia päästöihin välillä 26-28% vuoden 2005 tasosta, mukaan NBC News, seuraavan vuosikymmenen aikana. Se on kaikki osa kansainvälistä ilmastonmuutosta sopimus, ja liittyy ilmastosopimuksesta päästäisikään että iski välillä presidentti Obama ja Kiinan johtajien muutama kuukausi sitten.

Ja Obaman hallinto on valmis hyppäämään aluksella.

Brian Deese, neuvonantajana presidentti, kirjoitti artikkelin Medium puuttua tilanteeseen, ja sanoo, että yhteisellä sopimuksella maailman kahden suurimman talouden - ja kaksi suurinta aiheuttajat kasvihuonekaasujen - on osoitus siitä, että molemmat maat ovat ryhtyneet ilmastonmuutoksen vakavasti .

"Nykypäivän jättämisen Yhdysvaltojen tavoite, maiden osuus on yli puolet koko hiilen aiheuttaman pilaantumisen energiasektorilla ovat toimittaneet tai ilmoittanut, mitä he tekevät 2020 jälkeen ilmastonmuutoksen torjumiseksi," Deese kirjoittaa. "Se on iso juttu, koska aidosti maailmanlaajuiset haasteet vaativat maailmanlaajuisia ratkaisuja. Ilmastonmuutos on todellinen, se ajetaan ihmisen toiminta, ja se ei ole ongelma jokin maa voi ratkaista yksin. "

Hän jatkaa, "Yhdysvaltojen tavoite on kunnianhimoinen ja saavutettavissa, ja meillä on työkalut meidän saavuttaa sen. Tavoitteena suunnilleen kaksinkertaistaa tahdissa olemme vähentää hiilidioksidipäästöjä pilaantumisen kautta kustannustehokkaita toimenpiteitä käyttäen lakeja jo kirjoja. "

Mitä, miten hallinto aikoo vähentää päästöjä seuraavien kymmenen vuoden aikana, kaikki merkit viittaavat kohti sääntelyn lisäämistä.

Erityisesti Obama aikoo käyttää Executive toimia päästöjen vähentämiseksi, parantaa polttoainetaloutta standardeja, ja asettaa tiukempia sääntöjä Voimalaitosten päästöjä, kaatopaikat, ja öljy- ja kaasuyhtiöt. Suuri huoli, luonnollisesti, että nämä säännöt satuttaa yrityksille. Asettamalla ylimääräisiä kustannuksia yrityksille, lisäämällä sääntely johtaa menetetään työpaikkoja ja vahingoittaa taloutta. Tietenkin, laskuri argumentti on, että jos asetuksia ei oteta käyttöön, ja suuryritysten sallitaan jatkaa laajamittaista ympäristön pilaantumista, ei tule paljon talouden jäljellä murehtia.

Totuus on, yrityksille, jotka luovat kasvihuonekaasujen jo ohimennen pois niiden kustannukset päälle muuhun talouteen kautta ulkoisvaikutuksia. Saastuminen, joka näkyvin esimerkki, jo tekee vahingoittaa taloutta muilla tavoin, mukaan vahingoittaa kansanterveyttä, ja viemällä puhdistamiskustannukset päälle veronmaksajille, yksityiset kansalaiset, ja muut yritykset. Haastehakemuksen aggressiivisempia sääntelytoimenpiteitä, monin tavoin, tarkoittaa yksinkertaisesti pakottaa nämä kustannukset takaisin yrityksille, jotka ovat alun perin niiden luominen.

Kyllä, joka ei tarkoita, että kannattavuus voidaan satuttaa, ja se voisi päätyä säästötoimet näiden yhtiöiden. Tämä saattaa merkitä työpaikkojen leikkauksia lopulta.

Mutta mikä on tärkeää pitää mielessä on, että kompromissi työssä. Jos liiketoiminnan kustannuksia - erityisesti liiketoimintaa, joka luo paljon saastumista - tulee kalliimmaksi, on kannustin luotu horjuttaa ihmisiä pois osallistuvien. Tämä ei tarkoita energian luominen kysyntä laskee, kuitenkin, joten muut teknologiat voivat tulla poimia löysällä.

Tämä tarkoittaa, että vihreä, puhtaampia menetelmiä tuottaa energiaa voisi tulla entistä tärkeämpää, taloudelliselta kannalta. Niin sanotut vihreät työpaikat "ovat yksi nopeimmin kasvavia aloja taloudessa, ja että kasvu voitaisiin nopeuttaa yrittäjinä ja muut yritykset hypätä puhdas energia, uusien ja entistä tehokkaampien tekniikoiden ja painaa hintoja alas lisäämällä kilpailua.

Kysymys on siitä, onko kasvu vihreän energian tuotantoon, ja taloudellinen hyöty luoma että teollisuus, riittää tasapainotetaan mahdolliset taloudelliset vahingot asettamat lisääntynyt asetusten raskas saastuttajia.

Obaman hallinto tuntuu ajattelevan niin. "Voimme ottaa ilmastonmuutoksen, kasvavan talouden, ja luoda lisää työpaikkoja ja mahdollisuuksia amerikkalaiset samaan aikaan", sanoo Deese. "Viimeisten kahdeksan vuoden aikana olemme leikata enemmän hiiltä saastumista kuin missään muussa maassa ja toi taloutemme takaisin suurimman talouden taantuma sitten Suuren Laman, luo yli 12 miljoonaa työpaikkaa yli 60 suora kuukauden työllisyyden kasvu - pisin putki ennätys. "

Mutta ravistamalla asioita melko suuri tavalla, voidaan että vauhtia pitää yllä? Se on uhkapeliä, mutta se on myös toimintaa, joka on todennäköisesti tarpeen, koska kohtaamme epävarman, niin pitkälle kuin ilmasto ja ympäristö menee.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha