Tässä syy Obamacare Onko Banking on Latinos ja ylittää maalilinjan

Siviä Seppänen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Nuoret saavat paljon huomiota Obaman hallinnon osallistumista Edullinen Care Act online vakuutus markkinapaikkojen on olennaista onnistumisen terveydenhuollon uudistus kokonaisuudessaan. Mutta he eivät ole ainoa väestörakenteen että valtion virkamiehet kohdistuvat osana yrittää kouluttaa vakuuttamattomien ja pyytää niitä hakemaan yksityisten vakuutusten suunnitelmat vaihtoa.

Uuden kaluston idea viikoittain vähemmän kuin kustannukset kaupan. Nyt yli 50% off aikana Wall St. lunttilappu itsenäisyyspäivä Sales Event. Klikkaa tästä oppia lisää Weekly Stock huijata Sheets®.

Osana toimiaan, hallinto otti Espanjan kielen radioaalloilla viime keskiviikkona ylistää hyveitä Obamacare. Department of Health and Human Services pääsihteeri Kathleen Sebelius ja johtaja kansanterveyden Mayra Alvarez ilmestyi kaapelikanavat Telemundo ja Univision kannustaa katsojia ilmoittautua vakuutus markkinapaikkojen että avataan 1. lokakuuta Uudistetun CuidadoDeSalud.gov, espanjankielinen versio on HealthCare.gov, sai myös mainita.

Presidentti Barack Obama on velkaa hänen 2012 uudelleenvalinnan osittain latinot - joista 71 prosenttia äänesti hänet viime vaaleissa - mutta menestys terveydenhuollon uudistuksen hän ajoi myös lepää heidän käsissään, mukaan Kaiser Terveys Uutiset.

Pitää vakuutus suunnitelmia tarjotaan vaihtoa edullinen, nuorille on kirjauduttava. Koska tämä väestörakenteen on halpa vakuuttaa, että yleensä terveitä ja tarvitaan vähemmän lääkäripalvelut, niiden vakuutusmaksut tukea iso laskut suhteellisen pieni määrä sairaiden tai vanhuksille. Tehtyjen arvioiden mukaan Obaman hallinto, noin 7 miljoonaa ihmistä rekisteröityä kattavuuden kautta vaihtoa vuonna 2014 ja välillä 2600000 ja 2700000 niitä enrollees oltava nuoria, halpa-to-vakuuttaa, amerikkalaiset järjestelmä toimisi .

Juuri tästä syystä, latinot ovat keskeinen tavoite. Mediaani-ikä latinalaisamerikkalainen Yhdysvalloissa on 27,6 verrattuna 42,3 vuotta vanha valkoihoisilla. Lisäksi latinot muodostavat 17 prosenttia Yhdysvaltain väestöstä, mutta muodostavat kolmanneksen vakuuttamaton.

Uuden kaluston idea viikoittain vähemmän kuin kustannukset kaupan. Nyt yli 50% off aikana Wall St. lunttilappu itsenäisyyspäivä Sales Event. Klikkaa tästä oppia lisää Weekly Stock huijata Sheets®.

Arvostelijat Obamacare maalannut sen ilmaiseksi hallitus monisteen vähemmistöjen. Kun viime marraskuussa vaaleissa, republikaanien ehdokas Mitt Romney saavuttaneet hänen menetys jopa siihen, että Obama oli antanut "lahjoja" ja erityisten eturyhmien kuten latinot. "Voitte kuvitella jonkun tehdä $ 25.000 $ 30,000 tai $ 35.000 vuodessa, kerrotaan olet nyt menossa saada ilmainen terveydenhuolto, varsinkin jos sinulla ei ole sitä, saada ilmainen terveydenhuolto arvoinen, mitä, $ 10,000 perhettä kohti, vuonna ikuisesti, tarkoitan, tämä on valtava ", hän sanoi. "Samoin kanssa latinalaisamerikkalainen äänestäjiä, ilmainen terveydenhuolto oli iso plussa."

On totta, että jotkut erittäin huono latinot saavat ilmaista terveydenhoitoa alle Edullinen Care Act koska, kiitos lainsäädännön, Medicaid tulee laajentaa joissakin valtioissa. Silti on myös totta, että erittäin huono amerikkalaiset myös vastaanottaa kattavuus. Vielä siihen pisteeseen, amerikkalaiset ryhmänä saavat lahjaksi tapaisena jos latinot ilmoittautua sähköisiä markkinapaikkoja, koska ne varmistavat, osittain, että vaihto toimivat ne oli tarkoitettu. Jos Obamacare hallinnon pr-kampanja onnistuu vakuuttava nuorille yleensä ja nuorten latinot erityisesti, ostaa yksityiset vakuutukset, ne voivat päätyä tukeminen terveydenhuollon monille muille ihmisille.

Älä Miss: Onko ehkäisy Uusi Obamacare Battlefield?

Seuraa Meghan Twitterissä

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha