Tässä syy, miksi Amerikka on "vauvat tulevat ulos korvat"

Anselmi Holopainen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Talous vaikutukset enemmän kuin vain välittäjät Wall Streetin ja loma shopping - se on myös tärkeä rooli kuinka monta likaiset vaipat kasaantuvat eri puolilla maata - eli syntyvyys on sidottu taloudellista turvallisuutta. Bloombergin mukaan ekonomistit ja väestötieteilijät etsivät syntyvyys kasvaa ja vihjaa, että hedelmällisyys drop laman jälkeiseen voidaan kääntää noin.

"Meillä vauvoilla ulos meidän korville. Olemme nähneet vauva boom ", sanoo synnytyslääkäri Kim McKay 200 vauvoja syntynyt elokuussa yksin Avera McKennan Hospital, South Dakota. Valtio on yksi alemman työttömyysaste Yhdysvalloissa, ja myöhemmin menojen että vauvat vaativat, talous on todennäköisesti hyötyä kaikille enemmän.

"Korkeampi syntyvyys vahvempi valtion taloudet ovat hyvä johtava indikaattori muualla maassa. Voisi jopa olla spurtti syntyneiden joskus noin vuosikymmenen puolivälissä, koska monet nuoret kotitaloudet ovat lykännyt avioliitto ja lasten ", sanoi Mark Zandi, pääekonomisti Moody'sin Analyticsin.

Daniel Schneider, terveyspolitiikka tutkija kertoi Bloomberg että kahdeksantoista valtiot Asides, South Dakota oli nähnyt nousu syntyvyys laman jälkeen, ja että työttömyys oli pienempi kuin kansallinen keskiarvo kaikissa yhdeksäntoista valtioissa.

"Talouden tietyillä aloilla paranee, ja voimakkaasti niin, ihmiset tuntemaan olonsa mukavammaksi ottaa että ensimmäinen lapsi, tai että toinen lapsi, ja joka poimia. Väestö on yksi tärkeimmistä ajurit kulutuksen ", sanoi Chris Christopher, johtaja Yhdysvaltain ja maailmanlaajuisen kulutuskysynnän taloustieteen tutkimuksen IHS Global Insight.

Se ei ole vain Cribs ja suurempi taloja että ihmiset forking yli joko. Erään syntymän valmentaja, Kyndal toukokuuta, on muitakin tapoja sen käymässä selväksi ihmiset ovat verotuksellisesti luottavainen. "Se, että he ovat valmiita käyttämään rahaa out-of-sairaalan synnytys luokka on todella hyvä indikaattori" perheen ja vauva menoja luottamuksen, hän sanoi. Bloombergin mukaan synnytys rebound on melko normaali, ainakin perustuu viime finanssikriisin hedelmällisyyttä päivämäärä. Post-Great Depression, lasten lukumäärä perhettä kohti laski 2,3 - mutta se jälkeen talteen Masennus päättyi.

Älä missaa: Will Obama saavat mahdollisuuden Suorita Hänen kunnianhimoiset suunnitelmat?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha