TSA Freaks yli Rintamaidon

Maaria Savolainen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
mielenkiintoinen Vau, en vain ei edes huomaa! kuinka kamalaa! Ehdottomasti hirveä, nöyryyttävä! Kaikki menee tutkitaan!

Lennolla muutama vuosi sitten, mistä yksi keskisuurille lentokentällä toiseen, sain ensimmäisen annoksen Transportation Security Administration häirintää, tai ainakin mitä pidin TSA häirintää. Olin matkalla vaimoni, ja sitten nuori infant lapsi, on erittäin rutiini 2 tunnin kotimaan matka. Meillä oli lastenrattaat, hoitolaukku, ja joukko muita vauvan puuttua. Emme olleet täsmälleen näköisenä terroristeja, saati turvallisuusriskejä kenellekään. Silti, turvallisuus valvonta, kuten oikeudenmukaisuus, on tarkoitus olla sokea, ja olimme merkitty ansaitsee lisätutkimuksia. Ensimmäistä 5 minuuttia, olin melko ok on merkitty, on erotettu vaimoni ja lapseni, ja ottaa koko sisältö minun taskuihin ja käsimatkatavaroissa rummaged kautta. Se oli vasta TSA agentti, kun pyytää nähdä tunnus uudelleen ja rekisteröitymättä että se oli New Yorkin osavaltion lisenssiä syötti minulle kysymyksen: "Te New Yorkista?" Vastasin myöntävästi, johon hän vastasi, "minä pidä New York. "Sillä hetkellä Katsoin ylös ja näki ulos nurkassa silmään naispuolinen TSA työntekijä taputtaen alas minun 16-kuukautta vanha. En sanoisi Kadotin sen, mutta tunsin taso raivon ja avuttomuuden että tuskin voidaan sisältyvät että muutti minua katsomaan häntä ja vastaus, tyypilliseen New York Fashion, "Joo, no mitä haluaisit minun tehdä asialle? ". Jotenkin liikkui ne hetken epämukavuutta ja vaivaa jossa on enintään tarina, ja muutaman tunnin grousing ja valitusten ennen minua, mutta kuten tiedämme, jotkut ihmiset, jotka ovat juosseet-ins TSA eivät ole aivan yhtä onnekas .

TSA on ollut uutisissa viime aikoina, ei niin paljon, koska ne ovat kuroneet mahdollisille terroristi vasenta ja oikeaa, mutta koska ne on aikuinen kusta pois olisi matkailijoille. Kuten äskettäin, TSA on joitakin uusia ja tehostettu "patdown" menettelyjä, jotka loukkaamatta henkilökohtaista tilaa ja matkustajien oikeudet. TSA virkamiehet käytetään olla hieman diplomaattinen tarkastamalla matkustajille selkään kätensä, mutta nyt he käyttävät rintamilla kätensä etsiä enemmän kuin koskaan ennen, joissakin tapauksissa koskettaa ja haparoiden ruumiinosia että kun pidettiin hyvin pois rajoja. Monet ihmiset ovat palaneet ja tuntea, ei vain kohdennettuja, mutta rikkoi ja, joissakin tapauksissa, seksuaalista väkivaltaa. TSA on olennaisesti liittovaltion toiminut virasto, joka me kaikki rakastavat vihata.

Nyt tulee uutinen, että TSA ei voi vain koskettaa sinua näennäisesti sopimatonta tavoin, mutta myös irvailla ja nöyryyttää sinua, jos olet yksi "niistä" äidit säilyttävät eheyden rintamaitoon.

Vaikka alkuperästä tämän videon edelleen hieman mysteeri, lähteet sanovat, että tämä sattui jo helmikuussa 2010 ja liittyy nuori äiti muutaman unssia juuri pumpataan rintamaitoon tarkoitettu hänen infant lapsi odottamassa häntä toisessa päässä lennon päässä. Äiti, joka oli päättänyt olla hänen rintamaidon säteilytetään johtamalla se vaikka röntgenlaitteen, ja sen sijaan vaativat saada se tarkastaa TSA agentti. No asiat eivät mene niin hyvin:

Video on melko pitkä, joten niille, jotka eivät nauti laajennettu valvonta kuvamateriaalia, minä vain kertoa teille, että nainen oli armottomasti häiritty ja vangittiin mitä näyttää lasihissillä yli tunnin ja sen seurauksena, jäi hänen lento. Väitetään, tämä oli tämä äidin toisen kerran kautta erityisesti TSA Checkpoint viikossa, ja TSA henkilökunta oli pohjimmiltaan merkitty häntä "ongelma" matkustaja hänen nenäkäs käyttäytymistä. Ehkä se oli tapa opettaa hänelle opetuksen, ehkä se oli vain tapa hyödyntää niiden viranomaiselle. Joko niin, tapaus, kuten video osoittaa, on melko törkeää.

Kaikella kunnioituksella kaikkia kohtelias TSA tekijöille siellä, jotka tekevät hienoa työtä, sekä pitämällä lentokenttien turvallinen ja ylläpitää taso arvostusta ja kunnioitusta kaikkien kanssa, jotka kävelee heidän pikku haaste, mutta ilmeisesti joissakin kulmat lentoasema turvallisuus maailma, jotain on mennyt hyvin, hyvin väärässä. Päätellen kaikki yleispalvelun raivon uudesta TSA suuntaviivat, asiat ovat valmiita muuttamaan, mutta ehkä ei tarpeeksi nopeasti. Päätellen video ja kaikki, että tiedät, sinä tunnet on vallan väärinkäyttöä täällä? Onko tehokkaampi ja järkevä tapa varmistaa turvallisuuden kansojemme lentokentillä? Vai kansalaisvapauksia yhtä passé kuin syötävä lentoyhtiön ruokaa, kun se tulee nykyajan lentomatka?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Maaliskuu 30, 2017 | 19:25:32 | myöhemmin 7 kuukautta
Tuure Haapakoski
  Like 2   Dislike 2

Miten lopettaa ne tämäntyyppisen häirinnän? Miksi kiusata tämä nainen? TSA voi mennä helvettiin.

Maaliskuu 30, 2017 | 22:18:25 | myöhemmin 7 kuukautta
Eija Manner
  Like 1   Dislike 1

Viimeksi kun lensi minulla oli kaksi nuorta lasta, nuorin oli edelleen hoitotyössä. Se oli yli 20 v sitten ja meillä ei tarvitse käydä läpi mitään epämukavaksi. Guess ajat ovat muuttuneet.

Maaliskuu 31, 2017 | 01:37:53 | myöhemmin 7 kuukautta
Isto Ikävalko
  Like 2   Dislike 1

Minua ärsyttää, että on parempi, tehokkaampi tapa seuloa matkustajille että on paljon vähemmän invasiivisia. Koska kahden lapsen äiti pienten lasten Yritin olla valmis kaikille TSA "säännöt" on viimeinen suuri matka hankkeessa ja hieman selitystä koko perheeni oli suunnattu nämä kaverit. He murtui kaava kontti, pehmustettu alas minun 2 vuotta vanha, ja kysyivät, miksi minulla oli kaikki vauva asioita minulla oli hoitolaukku. Huomatkaa minun 6 kuukautta vanha oli rahapulassa minulle ja koska olimme Havaijilla se oli kuuma ja kostea muutenkin. Tunsin niin rikkonut että se lähes tuhosi meidän perheen loma. Se oli todella outoa, koska olimme vain lentävät toiselle saarelle, joten en voi kuvitella, miksi he luulivat pieni perhe tekisi 45 min lento. Voin vain kuvitella, mitä tekisin, jos he saivat minut päästä eroon muutamia asioita me saavat tuoda lennolle rauhoittaa lapsemme alas.

Maaliskuu 31, 2017 | 02:31:18 | myöhemmin 7 kuukautta
Ohto Pulkkinen
  Like 3   Dislike 1

Tämä äiti BTW oli jo läpäissyt tämän lentokentän enemmän kuin kerran ja oli kokenut simillar tapaus joten hän painettu pois virallisen TSA määräykset reguarding äidinmaitoa ja oli vielä edessä kohdellaan kuin hän oli kohtuuton. Aikana, jolloin me kerrotaan, että rintamaidon on suuri merkitys ja hän oli tosiasiallisesti kertoi, että hän olisi toimitettava se on röntgentutkimus tai hänen pitäisi hävitä se. EI HYVÄ. Ainakin niiden pitäisi olla enemmän familliar TSA ohjeita. Sanon ihmisenä, joka työskenteli goverment rakennuksessa, että ymmärrän, että tarvitaan turvallisuuden ja kiitän valtaosa ihmisiä, jotka eivät tätä työtä hyvin, miten sääli kaikki eivät käyttäydy tällä tavalla. Muutama antaa koko huono nimi

Maaliskuu 31, 2017 | 09:09:41 | myöhemmin 7 kuukautta
Mirja Sihvola
  Like 2   Dislike 1

hyvin ... työskennellyt turvallisuus- ja suunnitellut joitakin järjestelmiä ... ei TSA ... olisit ryhmä Haluaisin epäillä ... etsivät liian normaalia ja se miten terroristit naamioida itsensä ... ja on selvää, että kirjailija ei ole aivan puolueeton käyttäen termejä "sekaisin" osoittaa, että he ylireagoi ... taas ... kokemuksiani vaikka minun laaja lääketieteen ... kaikki minun lääkkeet ... ja kaikki muu minun täytyy matkustaa ei täyttynyt mitään vaikeuksia ... mutta sitten olen myös ei yrittänyt syötti TSA ... sain lentokentälle 2 tuntia ennen lentoni ja lopetin TSA työntekijä ja kertoi heille, että minun tarvitsi lisäapua ja seulomalla kaikki minun lääketieteellisiä kysymyksiä ... Minulla oli myös kertomus minun lääkäri minun diagnooseja, hoitoja, ja lääkkeet ... ei yllätyksiä ... kesti muutaman minuutin päästä läpi, mutta kaikki TSA työntekijät olivat erittäin hyödyllisiä, mutta sitten taas, en ei yrittänyt ansaan ja sitten huutaa niiden "raakuus" .... he olivat ystävällisiä, avuliaita ja huomaavainen ... ehkä ..olemme saada takaisin, mitä annamme .... mutta tämä ei tarkoita oikeusjuttu joko ... joten kai meidän aikeet täällä ovat tärkeitä .... koska tiesit säännöt ja oli kaikki jutut ottamaan perheesi lentokoneessa, ehkä sinun piti olla huomaavainen noin selittää asioita etukäteen. ... eikä yrittää saada aikaan oikeusjuttu tai liioiteltu otsikko .... mutta soittamalla TSA mukava ja helpful..doesn't myydä tarinoita tekee sen ?? ja sinulla ei ole aavistustakaan siitä, KGB tai Gestapo raakuus ... toinen ylireagointia ...

Maaliskuu 31, 2017 | 12:51:09 | myöhemmin 7 kuukautta
Elo Linkola
  Like 0   Dislike 2

Jos Regan voi ampua kaikki lennonjohtajien, niin Obama voi ampua kaikki TSA tekijöille. Sitten alkaa yli lähettämällä heidät kaikki Gitmo paremman koulutuksen. Vitsailen noin Gitmo. Niillä on jo liikaa ideoita.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha