Trial päättelee varten raa'asta murhasta Ecuadorin Immigrant

Kai Mäkinen Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
se on niin surullista

Joulukuussa 2008 Ecuadorin maahanmuuttaja Jose Sucuzhañay käveli Brooklyn veljensä kun kaksi miestä hyökkäsi ja pilkkasi niitä rotuun ja homofobisen halventavat. Vaikka hänen veljensä ei ollut vakavasti loukkaantunut, Sucuzhañay oli tajuttomaksi rikki pullo, ja sitten toistuvasti hyökkäsi alumiini pesäpallomailalla. Hän kuoli pian sen jälkeen julistetaan aivokuollut.

Tämä viime torstaina Keith Phoenix ja Hakim Scott tuomittiin 37 vuodeksi vankeuteen. Phoenix todettiin syylliseksi toisen asteen murhaan ja pahoinpitelystä kuin viharikos, kun Scott tuomittiin taposta ja pahoinpitelystä mutta syyttömäksi murhaan ja viharikosten maksuja.

Phoenix ja Scott syyttää teoistaan ​​alkoholin ja väittivät he eivät olleet vihamielistä, mutta tuomari Patricia DiMango hallussa ei sympatiaa. "On täysin comprehenson tahansa sivistyneen yksittäisen ajatella, että jostain syystä lainkaan, että toisen henkilön motivoi ... urheilulaji se, veisi toisen ihmisen elämästä niin julma ja mieletön tavalla", hän kertoi heille.

Kun tuomitsemisesta, Sucuzhañay äiti Julia Quintuna totesi tulkin välityksellä, "Tämä on hyvin surullinen päivä. Se on surullista perheeni ja perheen vastaajien. Olen hyvin pahoillani vastaajat, ja tietenkin on valtava tyhjyys sydämessäni koska poikani. "Hän paljasti, että hän jättää jälkeensä kaksi pientä lasta.

Sucuzhañay veli Diego muutti takaisin Ecuador pian veljensä kuoleman, ja ei kommentoi tuomitsemisesta koska oikeudenkäynti toi takaisin liikaa tuskallisia muistoja. Kuitenkin hän ilmoittaa, että hänen perheensä oli luomassa Sucuzhañay säätiö, "luoda ja fundraise ja auttavat korvauksia, palkintoja tietoja, joiden avulla kaapata vastaavien niille iskujen motiivina viha." Lisäksi säätiö pyrkii tarjoamaan taloudellista apua uhreille viharikokset ja heidän perheilleen.

Tämä tuomio tulee useita kuukausia oikeudenkäynnin jälkeen toisen korkean profiilin viharikosten New Yorkissa mukana raa'asta murhasta toisen Ecuadorin maahanmuuttajien, jolloin kahdeksantoista-vuotias murhaaja on tuomittu taposta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Marraskuu 13, 2017 | 18:27:37 | myöhemmin 1 vuosi
Mattias Järvinen
  Like 2   Dislike 1

Se olisi minun vilpittömästi toivon, että ne ihmiset, jotka ovat olleet "Hate lietsontaa" uutisia ja verkossa noin kuinka "vaarallinen" ja toivottuja ulkomaalaisten ovat Amerikassa, laillisesti tai laittomasti, tuntuisi jotkut osuus syyllisyyden tämän murhasta viattomien mies ja kahden lapsen isä, ja monet muut, jotka menevät ilmoittamatta pelosta, mutta se olisi pyytää, että heillä on omatunto, ja voisi olla. Hate ja epäily myydä papereita, TV ja parantaa uran muuten unnotable poliitikkojen, joten se menee. Lääkärin laskuja tälle miehelle ja muut hyökkää pitäisi mennä Rush ja hänen kaltaisensa, koska he auttoivat luomaan tämän hysteria. Tietenkin looginen miehet eivät ota heidän pelkonsa kaduille tällä tavalla, mutta kuten voimme selvästi nähdä, on liikaa heikkoja ajattelevia henkilöitä, jotka pitävät tätä kirjaimellisesti kutsua aseisiin. Olen yllättynyt he eivät sanoneet he puolustivat maataan! Olen todennut aiemmin, ja mainitaan, jälleen, kynä on mahtavampi kuin miekka ja monta kertaa vaarallisempaa. Sanat sanot kiireessä ja viha voisi maksaa joku elämäänsä, kuten näemme täällä. Kun me suvaitse tämäntyyppisiä vigilantism meidän kaduilla, olemme näyttämön seuraavalle Yhdysvaltain vapaussota, ja se ei ole kaunis. On enemmän köyhiä ja epätoivoisia ihmisiä meidän kaduilla kuin koskaan aikaisemmin, vähän menetettävää. Kaikki se kestää on oikea ottelu ilmi, että palo, ja minulla on tunne se ei ole kaukana. Tämä on vasta alkua takaisku. Pysy kanavalla.

Marraskuu 14, 2017 | 02:48:30 | myöhemmin 1 vuosi
Liisi Kiiskinen
  Like 0   Dislike 0

Voimme kutsua sitä tappo tai pelkkää kieroa murhaa mutta muukalaisviha voi olla julma rikos. Vuonna S.Africa mustat ensisijaisesti Zimbabwesta ja Mocambique on sytytettiin palamaan ja murhattiin tällä tavalla. Jotkut heistä oli jopa heidän kurja pikku mökit poltti koko perheen sisällä riippumatta iästä pienimmille! Ei ole lohduta, että tämä ei tapahdu ainoastaan ​​Etelä-Afrikassa! Minulla on paljon kunnioitusta äiti murhatun nuori mies, joka on paljon sympatiaa murhaajia. En usko, että olisin ollut tämä hyväsydäminen! Itse tiedän, en olisi ollut!

Marraskuu 14, 2017 | 08:53:19 | myöhemmin 1 vuosi
Heleena Aalto
  Like 2   Dislike 0

Vaikka otetaan huomioon, että murha on murha, rasismi ja homofobia on harkittava rikoksia, kun otetaan toimiin.

Marraskuu 14, 2017 | 13:52:14 | myöhemmin 1 vuosi
Rauna Airaksinen
  Like 3   Dislike 0

tappo? Se kuulostaa tavallinen vanha murha minulle!

Marraskuu 14, 2017 | 21:04:41 | myöhemmin 1 vuosi
Mervi Nurmela
  Like 3   Dislike 1

Ja me ihmettelemme miksi niin monet ihmiset muualla maailmassa vihaa amerikkalaisia ​​.. Koska vanhempien ja opettajien ja ohjaajien ~ petämme ..

Marraskuu 15, 2017 | 03:37:40 | myöhemmin 1 vuosi
Eero Lehtinen
  Like 5   Dislike 2

Toukokuu uhrin äiti tietää, että kunnon ihmiset välittävät hänestä. Vaikka mikään ei lievittää kipua menettää lapsi voi hän tietää, että ne, jotka ovat tehneet tämän perheensä tullaan rankaisemaan. Tämä maa tarjoaa vain osittaisen punishment- he jatkavat tätä niiden kanssa lopun elämäänsä. Voi niitä elämäänsä olla katkera kuin äidin kyyneleet hänen murhatun poikansa.

Marraskuu 15, 2017 | 09:13:01 | myöhemmin 1 vuosi
Panu Taipale
  Like 4   Dislike 2

Me kaikki tiedämme poblems tämän ns nykymaailmassa elämme. Todellinen rakkaus, hoito, kunnioitus, jne., Jne. Ei poistu kuin se käyttää 50 vuotta plus sitten. Me todella elämme surullisia aikoja ja tulevaisuus näyttää GRIMMER. Vakavasti alkoholi / sammutusvesi on demoni, marihuana pitäisi laillistaa, koska en ole koskaan kuullut jonkun tehdä keskimääräisen asioita nojalla se on vaikutusvaltaa. God Bless kaikille ja rukouksia familes.

Marraskuu 15, 2017 | 14:58:41 | myöhemmin 1 vuosi
Vili Hartikainen
  Like 5   Dislike 2

Siksi he kutsuvat sitä demoni rommi .. pilalla monta elämää niin lyhyessä ajassa niin pieni määrä nestettä. Että hänen äitinsä sääli pojille ja heidän vanhemmilleen on osoitus hänen forgivness. Olen vedonlyönti hän kohotti kiltti ja rakastava poikien .. sydämeni menee ulos hänen.

Marraskuu 15, 2017 | 21:03:00 | myöhemmin 1 vuosi
Aliisa Keskisaari
  Like 4   Dislike 2

Tämä on mitä tapahtuu, kun ignorami saada poitical.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha