Treasury Sheds Lisää GM Stock, Googlen Tax porsaanreiät, ja 3 Lisää Hot Varastot

Tuomas Aalto Joulukuu 13, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

General Motors Co.: US Treasury on myynyt toisen $ 570.1 miljoonaa General Motors varastossa, syyskuussa, ja voisi täysin karistanut omistusosuus automaker seuraavien kuuden kuukauden aikana. Treasury toteaa, että se on nyt toipunut noin $ 36 miljardia sen $ 49.5 billion infuusiona GM, ja edelleen hallussaan 7 prosenttia tai niin yhtiöstä, Detroit News kertoo.

Google Inc.: Hakukoneen jättiläinen Google on muuttanut arviolta 8800000000 euron arvosta käteistä Bermuda voidakseen hyödyntää maan lievemmän veron koodit, jotka tuovat Googlen kansainvälistä verokanta 5 prosenttia vähemmän kuin puolet veroa, joka on veloitetaan pieni -vero Irlanti jossa Google tallentaa useimmat sen merentakaisten myynti. Financial Times sanoi Google on kohdennettu myös sen käytön Holland kanavana sen tuloksen välttämiseksi ennakonpidätykset, tehokkaasti luoda "hollantilainen Sandwich."

Starbucks Corporation: Starbucks toimitusjohtaja Howard Schultz on nyt kehottaa yritysjohtajat ja oman henkilöstön ja asiakkaiden vedota kongressin uudelleen hallituksen, maksaa velkansa ajallaan, ja siirtää pitkän aikavälin talousarvion mennessä vuoden lopussa, Wall Street Journal on raportointi. "Mitä tullut selväksi minulle, lukuun ottamatta jatkui toimintahäiriö näemme luottamushenkilöiden, on surullinen ja silmiinpistävää ymmärtäminen, että amerikkalaiset eivät foorumi ilmaista turhautumista ja suuttumusta yli hallitus umpikujasta," Mr. Schultz, yksi enemmän suorapuheinen liike-elämän johtajia Washington, sanoi.

JetBlue Airways Corp.: JetBlue on ilmoittanut, että liikenteelle syyskuussa kasvoi 1,6 prosenttia syyskuusta 2012, tarjonnan kasvua 0,6 prosenttia. Kuormitusaste kuukaudelle oli 79,5 prosenttia, ja se kasvoi 0,9 pistettä, kun taas JetBlue alustava loppuun tekijä oli 99,8 prosenttia ja sen oikea-aikaisesti suorituskyky oli 83,1 prosenttia.

Vivus, Inc.: Vivus on allekirjoittanut lisenssisopimuksen yksinoikeuden markkinoida Stendra erektiohäiriön-toimintahäiriö huumeiden Kanadassa Auxilium Pharmaceuticals. Seeking Alpha mukaan Vivus saavat niin paljon kuin $ 300 miljoonan sääntely- ja myynti välitavoitteita, mukaan lukien $ 30 million etukäteen ja $ 15 miljoonan on riippuvainen mahdollinen etiketti muutos. Vivus saavat myös rojaltituloja mitään myyntiä.

Älä Miss: Tässä Miksi Wells Fargo n kasvu- Engine sputteroidaan Q3.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha