Toyota pysyy päällä, Boeing toivoo tähän Huge tilaa: Aamu Buzzers

Tuomas Aalto Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Yhdysvaltojen osakemarkkinat futuurit pysyi vakaana maanantaiaamuna, kun sijoittajat odottavat Fedin politiikka kokous alkaa tiistaina. Taloustieteilijät ennustavat, että Fed viivästyttää kuoret takaisin side ostot koska taloudellinen epävarmuus vanavedessä hallitus shutdown. Tiedot teollisuustuotannon ja vireillä asuntokaupoissa johtuvat myös myöhemmin maanantaina.

Futuurit klo 08:30: DJIA: -0,06%, S & P 500: -0,06%, Nasdaq: + 0,04%.

Tässä on lunttilappua mitä vilkkaaseen tänä aamuna.

Boeing voi saada ennätykselliset tilauksen Dubai-pohjainen Emirates Airlines jopa 100 Matkustajakoneet. Kauppa saattaa nousta yli $ 30 miljardia euroa, mikä olisi Boeingin suurin kaupallinen järjestys koskaan. Emirates - jonka mukaan Financial Times, toimii maailman suurin laivasto laajarunkoisia Matkustajakoneet maailmassa - voi määrätä Boeingin päivitetty 777, nimeltään 777X. Lentoyhtiö harkitsee myös tilaus suihkukoneet Boeing kilpailija Airbus.

Apple on määrä raportoida tuloksen jälkeen sulkeminen Bell maanantaina. Analyytikot odottavat, että osakekohtainen tulos laski $ 8.67 viime vuonna $ 7,93 mutta tulojen odotetaan nousevan. Analyytikot ovat innokkaita tietoa myynnin uuden iPhonen ja Applen ennusteita loma neljänneksellä. Erityisesti sijoittajat ovat uteliaita miten iPhone 5C, lähes halvemmalla version iPhone, suoritetaan vs. iPhone 5S, onko Apple jäi merkkiin laitteen.

Toyota on edelleen maailman suurin autonvalmistaja tilavuuden mukaan tammi-kautta-syyskuun liikevaihto julkaistavista tiedoista japani automaker. Toyota päihitti kilpailijat General Motors ja Volkswagen. Toyota vahva myynti Yhdysvalloissa työnnetään automaker purkaa 7412000 ajoneuvojen vuoden alusta. General Motors tuli toiseksi, kanssa 7250000 ajoneuvoa, ja Volkswagen myi 7.030.000 autoa.

Celgene uusi niveltulehdus huumeiden on osoittautunut turvalliseksi ja erittäin tehokas aikana oikeudenkäynti 527 potilasta, joita ei ollut käsitelty niveltulehdus ennen. Pilleri Apremilast, kun otetaan kaksi kertaa päivässä, havaittiin huomattavasti vähentää oireita nivelpsoriaasin, ja oireet edelleen parantuneet vuoden kestäneen lääkkeen käytön. Celegene huumeiden on ensimmäinen pilleri vaihtoehto sairauden hoidossa, ja kilpailevat ruiskeena hoitoja tällä hetkellä saatavilla, joilla on enemmän vakavia sivuvaikutuksia, uutistoimisto Reutersin mukaan. Celgenen odottaa korkea myynti käsittelyssä.

Seuraa Jacqueline Twitterissä neiti: 7 Autot, jotka toimittavat Cool alle $ 20K.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Rosemont Viini
Seuraava artikkeli Lament for Boreal Forest
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha