Toyota ei ole huolestunut Pikku Pickup Competiton

Elviira Kaurismäki Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kevyiden pick segmentti on yhtä kilpailukykyinen kuin koskaan ennen, mutta Toyota - ainakin, yksi sen toimitusjohtajat - ei ole huolissaan päivitetty kilpailusta. Bob Carter, varatoimitusjohtaja autojen toiminnoista Toyota Yhdysvaltain jako, on enemmän julkisuutta viime aikoina vastaamiseksi arvostelijat Toyota on vety aloitteita.

Toyota on "ylläpitää" viime vuoden myynti tasot kaksi mallia - Tundra ja Tacoma - tänä vuonna sekä ensi, Carter sanoi mukaan Wards Auto. Ensi viikolla, yhtiö vetää verho takaisin sen omaan suorituskykyyn linja, TRD Pro, joka sisältää off-road versioita kunkin edellä mainitun ajoneuvoja.

se edessä uusi Chevrolet Silverado, uusi GMC Sierra, ja raskaasti uudistettu Ford F-150, koska osuma näyttelytilojen myöhemmin tänä vuonna. Kaiken huipuksi, uusi Chevy Colorado ja GMC Canyon pelaavat pitkälti autio kenttä, Toyota Tacoma asti on ollut enemmän tai vähemmän itse.

Uusi Ram 1500 pakkaus kuusisylinterinen dieselmoottori on myös haastava Toyota Tundra, kun taas uusi Nissan Titan - myös huhutaan pakkaus diesel vaihtoehto - tekee seuraavan ensiesiintymisen Detroitin autonäyttelyssä ensi vuoden alussa.

Kuitenkin, Carter uskoo virkeänä tundra ja Tacoma pitää omaa kun pieniä toimijoita. Tundra näki 10,9 prosentin myynnin kasvu vuonna 2013 112732 yksikköä, vaikka se osa 480414 Silverados, 184389 Sierra, ja 763402 F-sarjan mikrofonien myi samana aikana.

"Täysikokoisena-kuorma-takaisin vuonna 2006 oli 2,5 miljoonaa," Wards Auto lainattu Carterin sanoneen. "Kun lama iski, 1200000. Emme näe sitä menee takaisin 2500000, mutta emme näe sitä paluuta 1800000-1.900.000. "

Että jättää vielä jonkin verran liikkumavaraa, mutta Toyota on työskennellyt maksimikapasiteetti sen Tundra ja Tacoma kuorma. "Olemme edelleen mahdollisuus tehdä joitakin asioita, mutta kun menemme eteenpäin aiomme täytyy katsoa jalanjälki, investoinnit työvoiman ehkä ... tehdä joitakin investointeja San Antonio ja / tai Baja lisätä hieman kapasiteettia, "Toyota Johtaja Bill Fay kertoi Wards Auto.

"Kilpailu on hyvä asia", Carter sanoi julkaisu. "Se laajentaa markkinoita."

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli 8 myyttejä Lightning
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha