Town Sports International Holdings Tulos: Tässä Miksi Sijoittajat ovat Ambivalent nyt

Terhikki Lampinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Town Sports International Holdings Inc toimitti voittoa ja tapasi Wall Streetin odotukset, ja keksi lyhyt pelaajan tulot odotuksia. Tulot neiti on negatiivinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Town Sports International Holdings Inc Tulos lunttilappu

Tulokset: oikaistu osakekohtainen tulos laski 17,39% ja $ 0,19 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 0,23 edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Laskua 1,74% to $ 120.11 miljoonaa vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Town Sports International Holdings Inc raportoitiin oikaistu EPS tuloja $ 0.19 per osake. Tällä toimenpiteellä, yhtiö jäi keskiarvon analyytikko arvio $ 0.19. Se jäi keskimäärin tulot arvio $ 120.89 miljoonaa euroa.

Lainaten Management: Robert Giardina, toimitusjohtaja TSI, kommentoi: "Kokonaistulos oli osapuilleen meidän odotukset peräkkäinen paraneminen henkilökohtainen koulutus tuloja kuin jatkamme tehdä mukavia harppauksia meidän henkilökohtaista ohjausta jäsenyys tuote. Olemme erityisen tyytyväisiä, että olemme ylittäneet käyttökate odotuksia vuosineljänneksen ja tuotti $ 15 miljoonaa vapaa kassavirta lopettaa neljänneksellä käteisellä tasapaino $ 69.5 miljoonaa euroa. Kun pehmeä alkuvuoden, jonka uskomme vaikutti makrotekijät, koko liiketoiminnan on taas suunnitelma suuntaamme kolmannella neljänneksellä. Olemme innoissamme suunnasta liiketoimintaamme, mukaan lukien näkymät parannettu vertailukelpoisia klubin tulot vetämänä henkilökohtaista koulutusta ja hinnoittelu, takana vuosipuoliskolla. "

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto kasvoi 0,8% from $ 119.16 miljoonaa edellisellä neljänneksellä. EPS kasvoi 5,56% from $ 0,18 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot on neutraali näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on voittoa $ 0.16 ja ei ole muuttunut. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on voittoa $ 0,69 joka on sama kyseisen yhdeksänkymmenen päivää sitten.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli 10 Espanjan Boy Nimet pidät
Seuraava artikkeli 10 Amazing Edut Anisöljy
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha