Top 8 Myrkylliset Marjat

Jouko Ronkainen Elokuu 7, 2016 Terveys 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Top 8 Myrkylliset Marjat

Joitakin yhteisiä huonekasveja ja koristekasvit ovat tavallisesti erittäin myrkyllisiä marjoja. Tämän seurauksena he aiheuttavat suuren riskin, varsinkin kotiin pienten lasten ja lemmikkieläinten, jotka ovat helposti houkuttelee hyvännäköinen marjoja. Näin ollen, se on erittäin tärkeää erottaa marjoja, jotka ovat hyvät, jotka ovat, jotka ovat myrkyllisiä. Myrkylliset marjat yleensä aiheuttaa tiettyjä oireita ihmisillä, kun kulutetaan, vaikka tämä määräytyy määrä marjoja otettu. Healing voidaan toteuttaa nopeasti hoito joissakin tapauksissa. Kasvit ovat kotoisin joillakin alueilla mutta koska niiden houkuttelevuutta, ihminen on istutettu niitä muualla maailmassa. Täällä saat tietää useita myrkyllisiä marjoja, jotka on vältettävä riskien vuoksi he esittävät jos niitä vahingossa kulutetaan.

Top 8 Myrkylliset Marjat

Misteli

Jos löytyy:

Mistletoe on alunperin tarkoitettu erityinen rotu, joka on yleisesti todettu Euroopassa ja Isossa-Britanniassa. Nyt sen merkitystä on laajennettu ja nämä marjat löytyy myös muissa osissa maailmaa. Kasvi kiinnittyy ja tunkeutuu läpi pensas ja puiden oksat.

Miltä se näyttää:

Kasvi marjat ovat yleensä vaaleanpunainen tai valkoinen väri. Ne näkyvät yleensä klustereissa.

Myrkyllisyys:

Tämä kasvi on kokonaan myrkyllinen. Useimmat myrkkyä on keskittynyt enemmän lehtiä kuin se on asian kanssa marjoja. Muutama nautitaan marjoja ei voi olla vakavasti haitallisia, vaikka voi aiheuttaa kouristuksia, vatsakrampit, näön hämärtyminen ja ripuli.

Holly Marjat

Jos löytyy:

Tämäntyyppiset marjat ovat yleisesti subtrooppinen ja leuto puolilla maailmaa.

Miltä se näyttää:

Holly Berry-kantaviin kasvi on yleensä kiiltävä lehdet kanssa sahalaitatyyppinen lehtiä marginaali. Kukka on yleensä vihertävän valkoinen. Marjat ovat yleensä musta, punainen, ruskea ja joskus keltainen tai vihreä.

Myrkyllisyys:

Yksi tai kaksi marjoja ottanut joko koira tai lapsi ei todennäköisesti haitallinen. Noin 20 niistä voisi olla vaarallista. Tämä voisi johtaa ripuli ja oksentelu. Kun syödään, lehdet voi myös johtaa näitä oireita.

Jerusalem Cherry

Jos löytyy:

Jerusalem kirsikka on kotoisin Ecuadorista ja ja sellaisissa paikoissa, joissa sää on kylmä ja huurteinen. Se löytyy myös Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Etelä-Afrikassa.

Miltä se näyttää:

Marjat ovat yleensä väriltään oranssi ja tomaatti muoto.

Myrkyllisyys:

Marjat yleensä solanocapsine joka aiheuttaa mahalaukun komplikaatioita ja oksentelua, jos sitä käyttävät lapset. Se voi aiheuttaa vakavia seurauksia koiria, kissoja ja lintuja. Jopa lemmikkilintujen kuten papukaijoja voi selviytyä sen myrkkyä.

Ivy Marjat

Jos löytyy:

Ivy myrkyllisiä marjoja natiivisti löytyy Länsi-Aasiassa ja Euroopassa. On yleensä syntyneet ikivihreä köynnös jätteiden tiloissa, puunrungot, talon seinät ja villi alueilla.

Miltä se näyttää:

Lehdet ovat yleensä viiden lohko, jotka on kiinnitetty kiipeilyä ja hiipivästä varret. Kukat ovat yleensä vihertävän keltainen, kun marjat voi joko olla oranssi-keltainen tai violetti-musta.

Myrkyllisyys:

Nämä myrkyllisiä marjoja on karvas maku. On epätodennäköistä, että ihmiset ovat myrkytetty, koska kukaan ei kestä niiden karvas maku. Marjat voi aiheuttaa turvotusta ja kipua huulten, kielen, ihon ja kasvot.

Doll Eyes

Jos löytyy:

Niitä natiivisti löytyy Itä ja Pohjois osassa Pohjois-Amerikkaa.

Miltä se näyttää:

Se on yleensä marja, joka on väriltään valkoinen jolla musta stigma arpi se, joka näyttää silmää.

Myrkyllisyys:

Koko kasvi on yleensä myrkyllinen erityisesti ihmisille. Haitallisimmat osa on marja huolimatta makea maku. Tappaja aine on syöpää aiheuttava myrkky, joka aiheuttaa äkillisen rauhoittavia vaikutuksia ihmisen sydämen lihaksia ja voi helposti johtaa kuolemaan.

Yew Siemenet

Jos löytyy:

Tämä on alunperin löytyy Lounais-Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa.

Miltä se näyttää:

Nämä myrkyllisiä marjat ovat yleensä pehmeitä, vaikka suljettu punainen kuori kasvanut hieman keskipitkällä puu.

Myrkyllisyys:

Koko hedelmä on yleensä myrkyllinen paitsi kuori, joka isännöi marjoja. Ihminen vaikuttaa jos noin 50g tämä hedelmä on otettu. Kun kulutetaan, henkilö voi alkaa ottaa lihasvapinaa, hengitysvaikeuksia, romahtaa, kouristukset ja lopulta ottaa sydänkohtauksen. Vaikea myrkytys voi nopeasti johtaa kuolemaan näyttämättä muita oireita.

Belladonna

Jos löytyy:

Belladonna on natiivisti löytyy Pohjois-Afrikassa, Euroopassa ja Länsi-Aasiassa.

Miltä se näyttää:

Lehdet ovat yleensä vihreitä taas marjat ovat mustat.

Myrkyllisyys:

Koko kasvi on haitallista. Kuitenkin marjoja houkuttelee enemmän, koska ne ovat houkuttelevia ja makea. Myrkyllinen marjat sisältävät myrkyllistä ainetta nimeltä tropaani alkaloideja, joka on vastuussa aiheuttaa aistiharhoja ja sekavuustiloja. Se voi johtaa myös äänen menetys, päänsärky, suun kuivuminen, haasteita hengitys ja kouristukset samoin. Aikuinen voi kuolla kuluttamalla noin 10-20 marjoja tai vain yksi lehti.

American kermesmarjan

Jos löytyy:

On yleisesti todettu Keskilännessä, Itä Pohjois-Amerikassa ja Gulf Coast.

Miltä se näyttää:

Tehtaalla on iso valkoinen kosketa juuri, iso yksinkertainen lehdet, punainen tai vihreä varret, valkoisia kukkia ja violetti-musta kypsiä marjoja.

Myrkyllisyys:

Tehtaalla on myrkyllisiä aineita kutsutaan saponins keskittynyt erittäin at lehdet, varret ja juurakot, mutta myrkyllisyys marja on lievä. Kasvien myrkyllisyys kasvaa maturiteetti, mutta marjat ovat myrkyllisiä, kun vihreä. Myrkky aiheuttaa polttava suun tunne, ruoansulatuskanavan kouristukset, verinen ripuli, syljeneritystä ja oksentelua. Vakavat tapaukset saattavat näyttää muuttuneen sykemittarin ja hengitystä, anemia, kouristukset ja kuolema.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha