Top 5 ruokavalio suunnitelmia nopea painonpudotus ja niiden eduista

Virpi Hollo Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Laihdutus on loputon pakkomielle. Pidä tämä mielessä, uusi ruokavalion on tulossa, kukin lupaavat olla paras painonlasku ruokavalio suunnitelma! Ollakseni rehellinen, ei ne kaikki ovat olleet tehokkaita saada ihmiset laihtua ja jotkut ovat aiheuttaneet haitallisia vaikutuksia ihmisten terveyteen. Ennen kuin aloitat mitään ruokavaliota, on tärkeää varmistaa, että voit neuvotella lääkärin onko ruokavalio suunnitelma sinulla on mielessä sopii terveydelle.

Top 5 Painonpudotus Diet Plans:

Monet ihmiset, jotka ovat yli-paino halua menettää niitä ylimääräisiä puntaa nopeasti. Vaikka on olemassa melko harvat ruokavalio suunnitelmia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tämän, ne eivät ole kaikki tehokkaita. Kuten aiemmin mainittiin, jotkut voivat aiheuttaa vakavan uhan terveydelle. On viisasta valita ruokavalio suunnitelma, joka auttaa sinua laihtua ja pitää sinut kunnossa ja terveenä samanaikaisesti.

Tässä on tarkastella yläreunassa 5 nopea laihtuminen ruokavalio suunnitelmia, joiden avulla voit vuodattaneet ylimääräistä painoa nopeasti:

1. Painonvartijat:

Tämä on ruokavalio suunnitelma nopea laihtuminen, joka on suosittu, etenkin kuuluisuuksia. Suunnitelman tavoitteena on varmistaa, että et syö, mutta vain terveellistä ruokaa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on rekisteröityä ruokavalio n ProPoints suunnitelma. Eri elintarvikkeet ovat eri kohdissa, jotka lisäävät jopa rajan viikolla. Viikoittain rajat määritellään terveyttä ja myös kuinka paljon painoa haluat eroon.

  • Asiantuntijat sanovat, että Painonvartijat on ruokavalio suunnitelma, jonka avulla voit syödä terveellistä ruokaa, jotka antavat sinulle ravitsemus, että elimistö tarvitsee. Ei elintarvikkeet ovat kiellettyjä tämä ruokavalio-ohjelma. Tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat on. Sen sijaan laskemalla kaloreita, voit keskittyä laatuun elintarvikkeiden teitä kuluttavat. Sinulla on myös tukiryhmä auttaa sinua ja olla siellä sinua hädän. Tämä on loistava tapa laihtua niin et vain syödä terveellisesti, mutta on myös ihmisiä auttamaan, kun on päiviä, jotka tekevät haluat binge lihottavia ruokia.

2. Paleo Diet:

Tämä on ruokavalio suunnitelma, joka on suunniteltu tekemään ihmiset syövät tapa esi-isämme söivät aikana kausi Age. Viljojen jyvät, jalostettuja elintarvikkeita, maitotuotteet, peruna ja pavut ovat kiellettyjä tämä ruokavalio suunnitelma. Ei ole ehdoton sääntö sellaisenaan lukuun ottamatta esto hiilihydraatti-rikas elintarvikkeita. Liha ystäville rakastaa tätä ruokavalio nopea laihtuminen, koska se rohkaisee sisällyttämistä kalan, vähärasvaisen lihan sekä munien. Hedelmät ja vihannekset ovat tietysti on. Esi-isämme selvisivät näistä elintarvikkeet ja jäi terveitä ja vahvoja. Ei ole mitään syytä, miksi emme pysty tekemään samoin.

  • Asiantuntijat sanovat, että se on kova ruokavalio seurata niille, jotka eivät voi tehdä ilman hiilihydraatteja. Kuitenkin, että voimme syödä vähärasvaista lihaa ja salaatteja voi tehdä läpi ruokavalio vähemmän haastava ja auttaa sinua tuntuu täysin ilman saamassa mitään ylimääräistä kiloa.
Lataa yksinkertainen Paleo ruokavalio App täällä.

3. 5: 2 Ruokavalio:

Tämä on yksi suosituimmista ruokavalio suunnitelmia 2012. Siihen liittyy syöminen syödä normaalisti 5 päivää ja sitten paasto seuraavaa 2. Tämä auttaa alenevassa kalorien saanti neljännes mitä kehosi normaalisti sisään päivittäin . Paasto tässä ei tarkoita täysin tyhjää ruokaa vaan syö pieniä määriä elintarvikkeita, jotka tekevät sinusta tuntuu täysin helposti. Kuuluisuuksia, kuten Beyonce ja Jennifer Aniston vannovat tämän ruokavaliosta. Heidän erittäin fit luvut ovat osoitus ihmettelee tämän ruokavalion tekee.

  • Asiantuntijat suosittelevat tätä ruokavalio gourmet ruokaa. Se voi nauttia laihduttajat vaikka ne ovat paasto päivinä. Se on myös yksi harvoista ruokavalio suunnitelmia, jotka on kunnolla tutkittu lääketieteen asiantuntijoiden. Voit jopa saada 5: 2 keittokirja valmistaa herkullisia aterioita, jotka ovat terveitä ja hyödyllistä laihtuminen.

4. Dukan-dieetti:

On neljä vaihetta tätä ruokavaliota. Ensimmäinen on varmistaa, että syöt proteiinikasvien kuten vähärasvaista lihaa, munia, kalaa, jne. Ensimmäistä 2-5 päivää. Seuraavassa vaiheessa sellaisen tuoreen kasvikset omaan ruokavalioon. Voit syödä kasviksia suositeltu proteiinin lähteitä tai kiinni vain kasvikset. Tärkkelystä elintarvikkeet ovat ei-ei tässä vaiheessa. Jyvät, palkokasvit ja hedelmät olisi poistettava omasta ruokavaliosta. Tämä rutiini olisi noudatettava, kunnes tavoitat paino.

  • Seuraavassa vaiheessa voit palata normaaliin ruokavalioon tekemättä laittaa mitään ylimääräistä kiloa. Voit nauttia kaksi viipaletta leipää, juustoa ja hedelmiä. Hiilihydraattien kaksi annosta sallitaan myös tässä vaiheessa ruokavaliota. Tämän vaiheen jälkeen voit palata normaaliin arjen ruokavalio 6 päivää viikossa ja pitää päivä aterioiden proteiinia vain.
  • Tämän ruokavalio töihin, asiantuntijat sanovat, että sinun täytyy olla omistettu ja voimakastahtoinen. Sinun tulisi myös ottaa multivitamins, jotta elimistö ei menetä mitään ravintoaineita, koska tämä ruokavalio tekee sinusta katkaista tietyt elintarvikkeiden ryhmät, jotka ovat elintärkeitä terveydelle. Jos elimistö ei saa tarpeelliset ravintoaineet, sinun laihtua sairaalloisen ja jotka voivat aiheuttaa monia ongelmia terveydelle pitkällä aikavälillä.

5. Puhdista ja Lean Diet:

Tämä ruokavalio suunnitelma sisältää kulutus elintarvikkeita, jotka ovat tuoreita ja käsittelemätön. Keinotekoinen elintarvikearomeissa sekä säilöntäaineita olisi kokonaan välttää, joten sinun täytyy sanoa hyvästit takeaways ja valmisruoat. Elintarvikkeet, jotka ovat osa ruokavaliota on oltava enintään 6 ainesosia varmistaa, että ne ovat niin lähellä olevan luonnollinen kuin mahdollista.

  • Tämä ruokavalio ei ole erityistä ruokavaliota suunnitelma tai rutiinia. Sinun pitäisi syödä kolme ateriaa päivittäin ja sisällyttää proteiineja, rasvoja ja kasviksia. Proteiini että syöt voi olla muodossa vähärasvaisen lihan, kalaa, munia, jne terveellisiä rasvoja voidaan johtaa pähkinät, siemenet, avokadot, oliiviöljy, jne. Sinun täytyy varmistaa, että kehosi saa tarvittava määrä vitamiineja ja kivennäisaineita niin täyttää levy värikäs kasvikset, kuten parsakaali, bataatit, pinaatti ja paprika.
  • Asiantuntijoiden mukaan, Clean ja Lean Ruokavalio on yksi parhaista ruokavalion poistaa jalostettuja elintarvikkeita on erittäin tärkeää, vaikka et tarvitse laihduttaa. Et eksy pois mitään ravintoaineita ja voi syödä eniten elintarvikkeita. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on katsoa koko osat, jotka otat ja syömään terveellisesti.

Edut Nämä Painonpudotus Diet Plans:

Nämä top 5 ruokavaliot seuraa kuuluisuuksia, sekä miehiä että naisia. Se auttaa laihtua nopeasti mutta myös antaa terveemmän ruumiin sisältä. Monet ruokavaliot ovat suuria, koska ne eivät vain auttaa sinua laihtua, mutta myös varmistaa, että voit kuluttaa oikeus elintarvikkeisiin sijasta yhä suosittu ja kätevä pikaruokaa, jotka ovat kaikkialla. Roskaruoka keinotekoisia aromeja ja makeutusaineita on tullut normaalia ruokavaliota monille ihmisille, aiheuttaa lihavuuden ja sydämen liittyviä sairauksia. Nuoret ja vanhat vaivaavat näitä terveyttä puutteen tuoreiden ja terveellisten elintarvikkeiden jokapäiväisessä ruokavalion.

Nämä ruokavalion kehosi kuluttaa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, jotka et normaalisti ajatella syömistä jos yrität laihduttaa. Hanki tuoreimmat kasvikset ja hedelmät orgaanisista markkinoilla, joilla ne myyvät tavaroita, jotka on säästynyt torjunta-aineiden ja muiden kemikaalien. Ravinteiden-rikas elintarvikkeita menee kehoosi ilman yli-syöminen, voit irtoa ylimääräistä painoa paljon nopeammin ja helpommin. Uudelleen käyttöön kotiruokaa tuoreista raaka-aineista on loistava tapa pysyä ohut ja pitää sinut ja perheesi turvassa sydänsairauksien, diabeteksen, lihavuuden, jne.

Avulla näiden 5 ruokavalion, voit laihtua ja takaisin terveydelle. Muista, että se ei ole vain sitä, mitä syöt tai eivät syö joka auttaa irtoaminen niitä ylimääräisiä puntaa. Säännöllinen liikunta ja terveellinen elämäntapa ovat yhtä tärkeitä kuin ruokavalio valitset. Kannattaa myös muistaa yhteyttä lääkäriin varmistaa joka ruokavalio olisi parasta sinulle ennen kuin aloitat mitään niistä. Ruokavalio, että olet valinnut tarpeisiin sopivaksi oman terveydentilan, varsinkin jos sinulla on tiettyjä terveysongelmia.

Aloita yksi näitä suuria ruokavalio suunnitelmia laihduttaa nopeammin ja saada takaisin itseluottamusta. Teidän tahdonvoima ja kurinalaisuutta, voit saavuttaa tavoite paino helposti jos noudatat suunnitelmia täydellisesti. Pitää poissa epäterveellisiä ruokia ja alkavat elää terveellisempää elämäntapaa ja kannustaa oman rakkaansa tekemään samoin. Edut niität on runsaasti!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha