Top 5 midseason Ehdokkaita NFL Vuoden valmentajaksi

Aapo Mikkola Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On usein klisee ympäri NFL: "Tässä liiketoiminnassa, NFL sanoista ei-Long." Lausumassa todella pitää paikkansa NFL pään valmentajat. Päävalmentajat, ja pelaajien takana loppuun työvuorolistat, pyrimme jatkuvasti vastata kysymykseen, "Mitä olet tehnyt minulle viime aikoina?" Kun joukkue on epäonnistunut kausi, siellä on yleensä joku, joka tuntee kärsimään siitä. Tämä henkilö on yleensä joukkueen päävalmentaja. Päävalmentajat NFL on usein jälkeen poltetut vain yksi tai kaksi vuotta työtä, antaa heille vähän aikaa rakentaa joukkue, joka sopii heidän järjestelmä.

Toisaalta, kun päävalmentaja NFL johtaa joukkueensa merkittävä käännettä kausi, syvä playoff ajaa, tai Super Bowl otsikko, he saavat yleensä tuottoisa sopimus laajennuksia. Puolivälissä olevan vuoden 2014 kausi, on olemassa kourallinen valmentajia, jotka ovat todennäköisesti matkalla ulos, ja kourallinen valmentajia, jotka todennäköisesti saavat sopimusten jatkaminen tämän offseason. Tässä on tarkastella viiden parhaan midseason ehdokasta 2014 NFL valmentaja -palkinnon.

Kaikki tilastot kohteliaisuus Pro-Football-Reference.

1. Bruce Areiolaiset, Arizona Cardinals

Areiolaiset on johtanut Cardinals 6-1 ennätys vuonna 2014 heidän ainoa tappio tulossa tiellä vastaan ​​Peyton Manning ja Denver Broncos. Arizona omistaa paras ennätys koko NFC ja on vankka kahden pelin jako johtoaseman raa'asti kova NFC West. Areiolaiset on Cardinals etsii oikeutettu contendereiksi edustamaan NFC Super Bowl XLIX.

2. Bill O'Brien, Houston Texans

Texans olivat pahin joukkue vuonna 2013 ja O'Brien on johtanut heidät playoff väite vuonna 2014. Hänen työnsä on varmasti tehty helpompaa ottaa JJ Watt ja Arian Foster hänen lista, mutta ei ole epäilystäkään, että hän on tehnyt hienoa työtä hänen ensimmäinen vuosi Houstonissa. O'Brien on pystynyt kääntämään Texans ympäri ilman numero yksi yleinen valinta JaDaveon Clowney - jotka palaavat kokoonpanoon muutaman seuraavan viikon - ja huolimatta keskimääräistä pelinrakentaja Ryan Fitzpatrick. Lääkettä on oltava vahva toisen puolet kauden tehdä pudotuspeleissä, ja jos he tekevät, älä ihmettele jos O'Brien on nimetty 2014 NFL Vuoden valmentajaksi.

3. Doug Marrone, Buffalo Bills

Klo puolivälissä vuonna 2014, Marrone on Laskut yksi voitto päässä saavuttamasta 2013 voittaa yhteensä. Hän teki rohkeasti ja benching 2013 ensimmäisen kierroksen luonnos pick EJ Manuel hyväksi kisälli Kyle Orton pelinrakentaja jälkeen viikolla 4 menetys Houston Texans. Takana Orton, esitykset ovat menneet 3-1 ja trail New England Patriots vain yksi peli AFC East. 5-3 Kaiken esitykset ovat erinomaisella paikalla sijoitukset tehdä toisen vuosipuoliskon ajaa 2014 pudotuspeleissä.

4. Jason Garrett, Dallas Cowboys

Garrett on Cowboys sekoita alkuun siemen NFC pudotuspelit kanssa 6-2 kokonaistilanne. Mikä vieläkin vaikuttavampi on, miten Garrett on täysin uudistettu Cowboys "loukkaavaa lähestymistapa. Menneinä vuodenaikoina, Dallas tukeutuneet voimakkaasti pelinrakentaja Tony Romo kuljettaa rikos ja oli yksinkertaisesti enemmän hienovaraisuutta ryhmä. 2014 peruskorjaus alkoi NFL Draft toukokuussa, kun joukkue valittu loukkaavaa vartija Zack Martin ensimmäisellä kierroksella. Lisäämällä Martin, Cowboys "hyökkäävä linja on ollut paras liigassa, ja käynnissä takaisin DeMarco Murray on vauhti mahdollisesti rikkoa yhden kauden kiirehtivät telakat ennätys. Ne ovat fyysisesti hallitsevat vastustajansa, ja syntyminen niiden käynnissä peli on todella auttanut parantamaan tehokkuutta Romo. Kun kaikki tämä on sanottu, Garrett todella ansaitsee palkinnon vain laittanut Cowboys omistajan Jerry Jones niin monta vuotta.

5. Jim Caldwell, Detroit Lions

Caldwell perinyt uskomattoman lahjakkaita, mutta johdonmukaisesti underachieving joukkue Detroitissa. Lions puolustus on kehittynyt paras puolustus NFL, tilastollisesti, ja rikos - ilman All-Pro laitahyökkääjä Calvin Johnson - on tehnyt tarpeeksi voittaa pelejä alle Caldwell. Kun Johnson palaa, Lions voi nousta joukkue voittamaan NFC vuonna 2014; ei paha kääntyä niiden 7-9 kampanjan vuonna 2013.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha