Top 25 vipurahastojen varainhoitajien Tee Lähes $ 1 miljardin Jokainen - maksat vähemmän veroja kuin You Do

Elviira Korhonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Monille meistä, olemme olleet onnekkaita jos olemme pitäneet kiinni työpaikkoihin tai jopa sai elinkustannusten palkankorotusta taantuman aikana, joka on vaivaavat maan viime vuosikymmenellä. Mutta yksi erittäin spesifisiä työtä pankkisektori, hedge rahastonhoitajan, ei vain ole palkanmaksupäivinä kasvanut, se on nyt viisi kertaa niin suuri kuin se oli vain kymmenen vuotta sitten.

 Via New York Times:

Kymmenen vuotta sitten, kun hedge-rahasto teollisuus oli paljon pienempi kuin nykyään, se kesti 25 hedge-rahastojen hoitajat ansaita yhteenlaskettu vuotuinen palkkapäivä on $ 5 miljardia euroa.

Viime vuonna se kesti vain yksi.

...

Viime vuosi oli erittäin tuottoisaa suurimpia ja parhaiten suoriutuneen hedge-rahastot "Chiefs. Rikkaus oli niin väkevää, että vain 25 ihmistä pussittanut yhteensä $ 22.07 miljardia mukaan Tämänvuotinen ranking AR Magazine, joka seuraa riskirahastoja. At $ 50000 vuodessa, se veisi palkat 441400 amerikkalaiset vastaamaan tämän summan.

Mutta vain koska nämä Executive ovat lunastettaessa iso tarkastuksia ei tarkoita, että niillä on suuri vero laskuja. Toki ne ovat todennäköisesti antaa Uncle Sam enemmän rahaa kuin olet, mutta prosentteina tuloistaan ​​he maksavat läheskään lähellä sitä, mitä maksat. Wonkroom kirjoittaa:

reuna rahastonhoitajat hyötyvät veroetuuden että keskitulotason amerikkalaiset eivät. Johtuen mitä kutsutaan suorittaa edun porsaanreikä, tulot että hedge-rahastojen hoitajat saavat, jos niiden varoja tehdä rahaa käsitellään myyntivoittoja - pikemminkin kuin tavalliset tulot - ja saa verottaa myyntivoittoja on 15 prosenttia. Vaikka palkka on tulospalkkiojärjestelmä, hedge-rahastojen hoitajat saavat verohelpotusta näistä tuloista. Tämä johtaa hedge-rahastojen hoitajat maksavat vähemmän veroja näistä ansioista kuin keskiluokan työntekijöitä, jotka kuuluvat 25 prosentin alkuun marginaaliveroaste.

Joten hedge rahastonhoitajan, joka tekee $ 1 miljardia euroa vuodessa on todennäköisesti vain tuoda kotiin $ 850,000,000. Se saa sinut tuntemaan paremmin, eikö?

Kun republikaanit sanovat, että rikkaat ihmiset tarvitsevat rahaa, koska he maksavat suurimman osan veroista, muista, että tämä on mitä he puhuvat - joku, joka tekee miljardi dollaria vain saa pitää $ 850,000,000 sitä, ja GOP ajattelee että he pitäisi pystyä pitämään useita miljoonia enemmän. Ottaa huomioon, että joku, joka tekee $ 50,000 pitäisi pakottaa menettää sopimusoikeudet pyytää 2 prosentin korotuksen varten seuraavana vuonna.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Zen kasvojen: se toimii?
Seuraava artikkeli Sydänsairaus
Kommentit (10)
Toukokuu 8, 2017 | 19:25:42 | myöhemmin 8 kuukautta
Aleksanteri Sirola
  Like 5   Dislike 2

Kiitos Eric lähettämistä tämän. Ei aivan järkyttävää tietoa, mutta meidän täytyy varmistaa, meidän pitää laittoi pallon siellä. Muutos täytyy tapahtua ja se ei tapahdu olemalla omahyväinen!

Toukokuu 9, 2017 | 01:14:19 | myöhemmin 8 kuukautta
Ilta Jalkanen
  Like 2   Dislike 2

Heidän palkkansa ovat niin uskomattoman suhteettomia hyvä he tekevät yhteiskunnalle. En näe mitään syytä olla verottaa super-rikas at paljon korkeammat kuin tällä hetkellä tehdä.

Toukokuu 9, 2017 | 04:26:46 | myöhemmin 8 kuukautta
Oskari Kilpeläinen
  Like 3   Dislike 1

Joten kerro minulle jotain En tiennyt !! Kuuluu asiaan. Rikkaat rikastuvat pois selkään kaikki muutkin.

Toukokuu 9, 2017 | 12:52:06 | myöhemmin 9 kuukautta
Sanna Kauppila
  Like 0   Dislike 1

Duncan: Toinen veroluokkaan päälle nykyisiä on tuskin "rankaisee" suurituloisten. Vero koskisi vain, että osa niiden voitoista, joita on yli kynnyksen ja se vain on pieni osa lisätty. Se ei kannusta saada parempi tuotto hedge-rahastoista tai myydä enemmän niitä, koska ne olisivat edelleen ansaita enemmän, jos he tekevät niin; se ei ole niin jos vero periä takaisin kaikkien niiden tulojen lisääntymistä, kaukana siitä. Minulla on ystävä, joka on vähän vanhempi kuin minä, joka muistaa aikaa 1950-luvun lopulla ja 1960-luvun alussa, kun oli itse asiassa suurempi verokantaa suurituloisten Yhdysvalloissa kuin on tänään. Ne olivat vauras kertaa suurimmaksi osaksi, joten taaksensa se ei näytä, että korkeampi veroaste oli luomassa haitallisia vaikutuksia talouteen.

Toukokuu 9, 2017 | 13:38:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Touko Linkola
  Like 3   Dislike 0

Duncan: Kyllä, ne vain menettävät jos ne myyvät - mutta sitten lisätään "Miksi minä myydä?". Vastaukseni oli vastauksena tähän. Joskus tämä ei ole valinta! Jos he eivät voi pysyä kiinnitys maksuja, koska yhtiö heillä oli tapana työskennellä meni vatsa ylöspäin tai he tai heidän puolisonsa odottamattomia sairauskulut eivät kuulu vakuutusten piiriin, ne on pakko sitten joko myydä tai kasvot sulkemiseen. Jos arvo talo on laskenut alle arvon kiinnitys ja he valutettu niiden taloudelliset resurssit, koska työttömyyden, sairauden, mitä tahansa, niin ehkä he eivät vain kävellä pois ja anna asuntolainoittajista ottaa sen. Se on tapahtunut.

Toukokuu 10, 2017 | 16:29:56 | myöhemmin 9 kuukautta
Jami Honkanen
  Like 0   Dislike 2

Ja Duncan, on kysymys talon menettää arvo: Jos joku maksaa asuntolaina, ja talon menettää arvo, mitä he alun perin maksanut, määrä edelleen velkaa kiinnitys voi olla suurempi kuin arvo talon. Sitten jos joku menettää työpaikkansa tai on syvään maksaa leikata tai on terveydenhuollon kriisi ja päätyy rahoituksellisia vaikeuksia, koska se - niin että ne eivät voi enää varaa kiinnitys maksuja, ja on myydä - he eivät voi myydä talon tarpeeksi rahaa maksaa pois kiinnitys.

Toukokuu 10, 2017 | 17:48:06 | myöhemmin 9 kuukautta
Hille Ikävalko
  Like 1   Dislike 0

Duncan: Vain koska joku - hedge rahastonhoitajan tässä tapauksessa - maksetaan jompaakumpaa menetelmistä piditte - joko maksua tai prosenttiosuus kasvu Rahaston pääoma - ei estä niitä saada bonuksen. Ei tulospalkkiota, mikäli hedge-rahasto ei mene hyvin, mutta säilyttäminen bonus - koska yhtiö he työskentelivät oli huolissaan siitä, että ne jättäisivät joko koska he kohtasivat muutama synkkä tulevina vuosina tai koska he olivat huolissaan vastuuta. Bonus tai ei, jos he ansaitsevat maksu verotetaan palkat, minun mielipide lisäämällä toisen veroluokkaan varten suurituloisten edelleen voimassa. Jos toinen vaihtoehto niin se olisi puututtava verorakenteen myyntivoittojen.

Toukokuu 11, 2017 | 00:05:52 | myöhemmin 9 kuukautta
Seem Alanen
  Like 0   Dislike 0

Se ei ole uusi, mutta "in-tasapaino" saada ihmiset keskustelemaan. miksi Yhdysvaltain Tax koodi vaikeutti tänään? kuinka kauan sitten kävi ole järkevää? Mitä syy American muuttunut? - Kampanja eleection rahoitus ei ole avointa.

Toukokuu 11, 2017 | 06:03:54 | myöhemmin 9 kuukautta
Auli Salovaara
  Like 3   Dislike 1

Osuin väärää nappia koskevat verot. Tietenkin nämä ahneet yksilöt olisi tehostettava lautaselle ja tehdä oikein. Mutta he eivät. Tiedän koska olen työskennellyt arvopaperimarkkinoille minun koko uran, ja te ette usko mitä olen nähnyt kuin vastaavan toimihenkilön.

Toukokuu 11, 2017 | 12:46:55 | myöhemmin 9 kuukautta
Soili Hautala
  Like 2   Dislike 2

"Duncan, kyllä ​​ihmiset onnistuvat selviytymään näistä alempi palkattuja työpaikkoja mutta yhä harvempi niistä. Ja yksi misfortunate tapahtuma liikkuu yhä enemmän ihmisiä köyhyyteen. Yksi sairaus. Yksi tulipalon. Yksi Enron, Madoff tai muu huijaus. Yksi romahtamassa asuntomarkkinat ... " Saat sen kuulostamaan kuin ei ole mitään mahdollisuutta etukäteen. Sitten syyttää niitä, jotka onnistuvat tekemään niin! Yksi voisi tehdä niin, että epäonnistuminen tiettyjen henkilöiden "etukäteen" voidaan määrittää pohjattoman lukion valmistumisen hinnat. Asioita luulet voi kaataa jonkun maailma, sinulla on kaksi katastrofia, kaksi huijauksia, ja yksi ei ole väliä. Se ei ole väliä mitä arvo kotiisi on kun elää siinä, pelastaa ne ihmiset, jotka olivat tarpeeksi typerä ostaa vaihtuvakorkoisia asuntolaina. Jos Ostin talon $ 100k ja sanotaan olevan arvoltaan $ 66k, mitä olen menettänyt? Mikään ellen myydä! Mutta koska se on kotini miksi myyn?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha