Top 11 Syyt miksi sinun pitäisi käyttää aurinkovoidetta

Salme Alén Joulukuu 13, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tule kesä ja me kaikki kiire lähimpään kosmeettisia tai lääkinnällisiä tallentaa napata että pullon aurinkovoidetta, emme? Kuitenkin, soveltamalla aurinkovoidetta pitäisi milloinkaan rajoittua kesällä yksin. Oli kesä tai talvi, monsuuni tai keväällä, tarve koteloinnin ihoa ankara auringon on olennaista. Ja, aurinkovoidetta tekee tämän työn puolestasi.

Top 11 Mielenkiintoisia syytä käyttää aurinkovoidetta:

Olkaamme vilkaista top 10 mielenkiintoisia syitä, miksi sinun pitäisi käyttää aurinkovoidetta ympäri vuoden:

1. Shields haitallisilta UV-säteiltä:

Jatkuvasti otsonikerroksen on tehnyt meidät suurempi riski saada vaikuttaa haitallisilta auringonvalolta. Vaikka et tarvitse auringon päivittäinen annos D-vitamiini, se ei tarkoita, että sinun pitäisi laittaa terveyden vaarassa! Hakeminen aurinkovoidetta todella estää nämä haitallisilta säteiltä tunkeutumasta ihoon ja käynnistää ihosairauksia.

2. Estää ennenaikaista vanhenemista:

Kaikki meistä rakastavat olla nuoremman näköinen, säteilevä ja terve iho. Ja tämä on yksi vakuuttavia perusteita alkaa käyttää aurinkovoidetta. Se suojaa ihoa kehittää ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita. Tutkimukset osoittavat, että ihmiset alle 55, jotka käyttivät aurinkovoidetta oli 24% vähemmän mahdollisuuksia kehittää näitä ikääntymisen merkkejä kuin ei-aurinkovoidetta ja satunnaiset aurinkovoidetta käyttäjille.

3. Alentaa ihosyöpä Riskit:

Kun aloin käyttää aurinkovoidetta pääasiassa kauneus syistä, tämä terveyshyöty tuli etu. Käytä aurinkovoidetta päivittäin ja yli päivinä ja kuukausina suojata ihoa riski eri ihosyöpä, varsinkin, melanooma. Tämä on pahin tyyppi ihosyöpien, joka voi olla hengenvaarallinen naisille, erityisesti niille, jotka ovat heidän 20s.

4. Vähentää blotchiness Face:

Levitä aurinkovoidetta runsaasti naamasi estää puhkeamista joka ärsyttää blotchiness ja purkaukset punainen suonet. Tämä on myös tärkeää estää puhkeamista akne ja muut aurinko rays- aiheuttama vahingonkorvauksia.

5. Estää Sunburns:

Sunburns heikentää ihoa, saattamalla se enemmän mustelmia. Iho voi kärsiä toistuvien hyökkäysten kuorinta, turvotus, punoitus, nokkosihottuma, ja kutinaa. Ja tämä tulee vaikutuksesta UVB-säteiltä. Rakkuloita voi kärjistyä ihosyövän riskiä. Tutkimus julkaistiin "Annals of Epidemiology" elokuussa 2008 ehdotti, että toistuvat esiintymät sunburns voisi todella laittaa sinut suurempi riski tappava melanoomaan. Joten, sovellettava aurinkosuojaa ja pysytellä turvassa.

6. Estää Parkitus:

Tan on terve - tämä käsite ei poistu. Mutta se, mitä sinun pitäisi olla tietoinen on, että kun olet aurinkoa rusketus, olet vaarassa vahingoittaa ankara UV säteistä. Valitse aurinkovoidetta, joka on vähintään suojakerroin 30 estää rusketuksen aiheuttama UVB. Ja varmista, että olet uudelleen käyttöön aurinkovoidetta kahden tunnin välein, varsinkin jos sinulla on herkkä iho. Tai, heti harjoituksen, koska hiki voi pestä pois suojakalvon.

7. Parantaa ihon terveys:

Olennainen iho proteiinit, kuten kollageeni, keratiini, ja elastiinin on suojattu aurinkovoidetta. Näitä proteiineja tarvitaan pitää ihon sileä ja terve. Varmista, että aurinkosuoja on titaanioksidia se kartuttaa näitä etuja ihoa.

8. hyvä kosmeettinen vaihtoehto:

Nyt-a-päivää, saat aurinkovoiteet että myös kaksinkertaistaa jopa niin kerma. Vain soveltaa sitä ja jätä. Käytän Lakme 9-5 aurinkovoidetta ja mitään muuta kun menen ulos aurinkoon. Odotan tuore ja ihoni kiviä.

Jos sinulla on kuiva iho tai herkkä iho, varmista, että olet uudelleen käyttöön pinnoite silloin tällöin paremmin turvallisuus ihoa.

9. laaja valikoima, joista valita Edullinen Hinnat:

On olemassa lukemattomia muunnelmia aurinkovoiteet saatavilla markkinoilla tänään. Plus, ne tulevat edulliseen hintaan. On lukemattomia aurinkovoidetta reseptejä verkossa että voisit valmistaa myös kotona, mikä tekee niistä entistä kustannustehokkaampaa.

10. Sinulla ei ehkä ole sen Rasvaa jälkeen uimaan:

Useimmat aurinkovoiteet tai auringon lohkoja käytettävissä näinä päivinä ovat vedenpitäviä. Näin voit nauttia itse vedessä, polttamatta itse

11. Aurinkovoidetta Tarjoukset paremman suojan kuin Full Hiha mekko:

Et voi turvata itse auringon yllään koko hihassa mekko! Tiedätkö, että puuvilla mekko, erityisesti kosteana, tarjoaa nolla suojeltava haitallisilta säteiltä auringon? Koskea vain runsas määrä aurinkovoidetta alla mekko samoin.

Tässä yksityiskohtainen viesti etuja käyttämällä aurinkovoidetta.

Kuinka käyttää Aurinkosuojatuotteet:

Kuinka käyttää aurinkovoidetta päivittäin? On olemassa muutamia tekijöitä, jotka sinun täytyy pitää mielessä, kun poimien aurinkovoidetta ja käyttää sitä päivittäin:

1. Lue aina tuoteselosteen ja varmista, että aurinkovoidetta sisältää seuraavat:

  • Titaanidioksidi
  • Oktyyli methoxycinnimate
  • Avobenzone
  • Sinkkioksidi

2. Valita laaja aurinkovoidetta voidetta tai geeliä, joka on ei-comedogenic ja hypoallergenic. Kuten aurinko voiteet suojaamaan sinua ultraviolettisäteilyltä, sekä A että B, turvaten sinua ihottumaa, tukossa huokosiin, akne, ja auringon palovammoja.

3. Valitse aurinkovoidetta, joka on vesitiivis ja mukana vähintään SPF 30.

4. Aina sovellettava aurinkosuojaa puoli tuntia ennen kuin joutua kosketuksiin aurinko.

Kuinka usein käyttää?

Aurinkovoiteet toimivat kilpenä haitallisilta UV-säteiltä, ​​joka tunkeutuu aina, kun iho altistuu auringon. Siksi on suositeltavaa käyttää aurinkovoidetta päivittäin. Et ehkä huomaa hyödyt nyt, mutta etu käyttää aurinkovoidetta tuntuu pitkällä aikavälillä. Jos olet ulkona auringossa pitkään joko työskentelevät tai nauttia aurinkoa rannalla, se on parempi ottaa uudelleen aurinkosuojaa välein kahden tunnin suojaamaan ihoa sunburns.

Ei ole erityistä aikaa alkaa käyttää aurinkovoidetta. On aina parempi olla myöhään kuin ei milloinkaan. Nauttia auringosta 365 päivää liberaali nokare aurinkovoidetta.

Käytätkö aurinkovoidetta? Tai mikä on syy ette käytä aurinkovoidetta? Jos käytät, mitä sai sinut käyttää aurinkovoidetta? Jaa kanssamme kommentit osiosta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha