Top 10 täydennykset estää Hiustenlähtö

Aamu Ahokainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Hiukset lasku on yleinen ongelma, joka meidän kaikkien kohtaavat nyt ja sitten. Hiukset kuuluvat on useita syitä, kuten epätasapainoinen ruokavalio, terveysongelmia, kuten hormonaalinen epätasapaino ja enemmän. Vitamiinin puutos voi myös aiheuttaa hiustenlähtöä. Hiustenlähtö esiintyy luonnossa päivittäin ja lisää, kun vanhenemme. Mutta huumeiden, kuten ne, vitamiininpuutokset ja hiukset hoitoja, kuten väriaineita hiukset ja permanentit voi aiheuttaa hiustenlähtöä liian. Ja silloin täydentää auttaa estämään hiustenlähtöä ja pyrkimään valvontaan hiustenlähtöä.

Top 10 Hiustenlähtö täydentää:

Tässä on luettelo meidän top 10 ravintolisät hiustenlähtö.

1. C-vitamiini:

C-vitamiini estää hiustenlähtöä, koska se toimii antioksidanttina. Sitrushedelmien kuten sitruunat, limetin, greippi ja appelsiinit ovat hyvä lähde C-vitamiinia matala saanti C-vitamiini voi olla perimmäinen syy hiukset kuuluvat ja muut karvat liittyvät ongelmat. C-vitamiinin puutos voi aiheuttaa kuiviin hiuksiin ja split päättyy. Tämä ehto ei suosi säännöllisesti hiusten kasvua. Ihmiset, jotka ottavat kohtalainen määrä C-vitamiinia on terve, vahva ja paksut hiukset. Se on ihanteellinen kuluttaa tuoremehuja sitrushedelmien perheen taistelu hiukset kuuluvat, mutta jos sinulla on vaikea hiukset kuuluvat ongelma, voisit ottaa C-vitamiinia tabletteina kuultuaan lääkärisi kanssa.

2. omega-3 rasvahappoja:

Omega 3-rasvahapot ovat terveellisen öljyn muodossa kalassa, erityisesti lohen ja sardiineja. Kuitenkin löytyy myös saksanpähkinät, pellavan siemenet ja munat. Suositeltava annos omega-3 rasvahappoja on yksi ruokalusikallinen kalaöljyä päivässä estää hiustenlähtöä ja voit syödä muutaman saksanpähkinöitä aamuisin ennen aamiaista paremmin imeytymistä rasvahappoja.

3. vitamiini:

Yksi tärkeimmistä vitamiineja hiusten on vitamiinin paras tapa sisällyttää se teidän ruokavalio on syömällä elintarvikkeita runsaasti tätä vitamiinia, kuten fenkoli, tumma lehtivihannekset vihreät vihannekset ja punaista lihaa. Porkkanat ovat suuri lähde vitamiinin Se on antioksidantteja, jotka toimivat kosteuttaa tali päänahassa. Se taistelee vapaita radikaaleja, jotka voivat paino alas hiukset ja tehdä siitä heikompi. Tämän seurauksena hiukset on parempi äänenvoimakkuutta. Se paksuuntua kiharat niin, että ne kasvavat enää nopeammin ja eivät rikkoudu.

4. B-vitamiinia:

B-vitamiini on saatavilla markkinoilla eri komplekseja yhdistetään, kuten vitamiineja B6, B12 ja biotiini. Stressi on suurin syy hiukset kuuluvat. Vitamiini B vähentää stressiä ja estää hiusten kasvua.

Se auttaa myös vähentämään prosessin hiusten harmaantumista ja lisää hiusten kasvua. Hyvä kulutus Lisäosa antaa sinulle upea hiukset että loistaa terveyteen. B-vitamiini lähteet löytyy vihreät lehtivihannekset ja lihaa.

5. E-vitamiini:

E-vitamiini on hyvin tunnettu lähde sen kykyä pehmentää ihoa; se tarjoaa olennaisia ​​lähteitä terveet hiukset ja päänahka. E-vitamiini toimii alas päänahan, joten se terve ja huomaat, että kiharat tulee pehmeämpi ja ravittu. Elintarvikkeet, jotka sisältävät E-vitamiinia sisältävät kuiva pähkinöitä kuten manteleita ja saksanpähkinät ja vihreät lehtivihannekset.

6. D-vitamiini:

D-vitamiini on vitamiini, joka auttaa tuotannon hormonien. Hormonaalinen epätasapaino voi olla suuri ongelma hiustenlähtö. Lisätään riittävästi D-vitamiinia ruokavalio auttaa hiusten kasvua. Varhainen auringon sisältävät D-vitamiinia, niin imeä niin paljon varhain säteitä kuin mahdollista. Muita D-vitamiinin saanti estää puute. Suositeltu annos D-vitamiinia on 400 IU vuorokaudessa.

7. Foolihappo:

Foolihappo on tärkeä rooli hiusten kasvua. Se uudistaa soluja, jotka edistävät hiusten kasvua. Foolihapon puutos voi johtaa harmaantuu hiukset varhaisessa iässä ja myös hiustenlähtöä. Foolihappo voidaan saada elintarvikkeita, kuten maitotuotteita, banaanit, vihreät lehtivihannekset, pavut, tomaatit, kala, liha, munat, palkokasvit, hiiva, viljan ja sieni.

8. Lysiini:

Lysiini on aminohappo ja yksi proteiinien rakennuspalikoita. Hiukset on valmistettu proteiini, lisäämällä lysiiniä ruokavalio auttaa hallitsemaan hiustenlähtöön ja auttaa hiusten kasvua. Ehdotettu annos on 500 mg vuorokaudessa. Lysiini löytyy hyviä määriä lihaa ja kananmunia.

9. GLA:

Gamma-linoleenihappo on omega-6 rasvahappo, joka löytyy useimmiten kasvi öljyjä. Täydentää ruokavaliota olennaisia ​​GLA muodossa öljy kuten esikko öljyä tai ottamalla sen kapseli valvoo hiustenlähtöä. Hyvä annos 500 mg musta nykyinen öljyn tai esikko öljy kahdesti päivässä on määrätty hiustenlähtöä.

10. Sinkki:

Sinkki on on merkittävä osa säilyttämisessä hormonitasapainoon ja asianmukaisen imeytymistä muita vitamiineja. Hiusten kasvua, kaikki nämä prosessit ovat tärkeitä. Estää hiusten ohenemista ja menetys, hyvä määrä sinkin. Voisit ottaa riittävästi sinkin elintarvikkeita kuten kalaa, papuja, jyvät, kanaa, sieniä tai vuorottelevat se sinkillä tablettia 15 mg aikuisille noin 10 päivää kuukaudessa.

Varmista, että syöt terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota, joka tarjoaa kehon kanssa kaikki tarvittavat ravintoaineet. Jos hiustenlähtö on vakava, puhua trichologist ja hakea apua. Oikea hiustenhoitotuotteita järjestelmää ja ottaen hyvä täydentää estää hiustenlähtöä naisille varmasti näyttää parannusta hiukset kunnossa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha