Top 10 tapoja pysyä terveenä tänä talvena

Nuutti Eskola Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta. Thnx tästä Ta. Synnyin Kanadassa. Ehkä se auttaa. kiitos suuri vihjeitä Kiitos lähettämistä.

Näyttää siltä, ​​että vaikka kuinka hyvin aion ottaa rennosti lomien aikana, olen edelleen lopulta tunne loppuun, kun he ovat ohi. Vaikka onnistuin välttämään ostoskeskuksia ja lomaliikenteen kaikki yhdessä, näyttää siltä, ​​että jopa ruoanlaitto ja nauraa ja pysyä jopa myöhään ovat tarpeeksi jättää minua tunne valutettu.

Vaikka loma on virallisesti ohi, kun olemme soi uudenvuoden, talvi on vasta alkanut. Kylmässä ja puute auringonpaistetta, jotka tapahtuvat talven aikana on huomattava vaikutus hyvinvointiimme, varsinkin kun Jack Frost tuo toivottuja lahjoja hänen kanssaan: flunssa ja kostutettua tunnelmia.

Mutta talvi ei tarvitse zap energiaa tai pit sinua vastaan ​​tämän kauden uusi vaikeasti beat bug. Pysy hyvin koko talven pitkät seuraamalla toimintakohdat alla, ehdotti terveyttä ja hyvinvointia bloggaaja, Alicia Benjamin.

Onneksi niille meistä, jotka tuntuu, ettemme koskaan ole motivaatio päästä takaisin meidän arkeen, nämä pienet toimet vain kestää muutaman minuutin, tai sekuntia, tehdä.

1. Syö yksi tummanvihreä vihannes päivittäin. Tummanvihreä vihannekset sisältävät mineraaleja, kuten rautaa ja vitamiineja, kuten A, C, K, ja folaatin, että elimistö tarvitsee pysyäkseen terveenä. Sen sijaan kiinni pinaatti, kokeilla jotain erilaista kuin paistettuja voikukka vihreät lisätty paista, tai lehtikaali tai lehtimangoldit lisätä suosikki muhennos tai keitto resepti.

2. Soita ystävä. Sen sijaan hunkering alas Love Actually jälleen aikana lumimyrsky, antaa joku et ole nähnyt vähään aikaan puhelun. Kuulo ystävän ääni voi parantaa mielialaa ja seurustelua auttaa sinua tuntemaan kytketty lähipiiriisi sinulle.

3. Ota viisi. Torjua tunne ylityöllistettyjä ja pilaantunut aikana kiireinen lomakauden kestää viisi minuuttia sulje silmäsi. Tyhjentää mielen oman tehtävälistan ja sen sijaan keskittyä vain teidän hengitys. Lepuuttaa kädet sydämesi. Toista mielessäsi tai ääneen rauhoittava sana, kuten "sininen" tai "Ocean," auttaa jännityksen koko kehon. Kokeile hahmottamisessa itsesi aurinkoisella rannalla; kuunnella aaltojen kaatua päälle rannalla. Vaikka se ei ole todellinen loma tai todellinen hengähdystauon jäädyttämistä temps, visualisointi harjoitukset voivat olla erittäin tehokkaita edistämään rentoutumista ja parantaa mielialaa.

4. Piilota kaukosäätimen. Kun kylmä sää setit, saatat joutua kiusaukseen käpertyä peiton ja katsella televisiota. Sen sijaan, piilottaa kauko niin olet pakko saada jopa vaihtaa kanavaa tai säätää äänenvoimakkuutta. Voit myös haastaa itsesi tekemällä hyppäämällä liittimiin mainoskatkojen aikana. Pikku murtuu liikkeen aikana alas aikaa varmistaa, että saat paljon kaivattua toiminnan aikana lepotilan kuukausina.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 13, 2017 | 03:02:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Netta Mäkäräinen
  Like 2   Dislike 2

Yritän käyttää talvikuukausina, enimmäkseen kävelen niin sinun täytyy tehdä se aina, kun sää.

Toukokuu 14, 2017 | 10:11:49 | myöhemmin 9 kuukautta
Taisto Ahonen
  Like 5   Dislike 2

Hyviä ideoita! Lisää D-vitamiini on ehdottomasti yksi minun pitäisi doing..and liikunta todellakin auttaa.

Toukokuu 14, 2017 | 12:38:25 | myöhemmin 9 kuukautta
Iivari Koivu
  Like 1   Dislike 2

Ulos siellä ja taistella sitä, mutta pukeutua lämpimästi

Toukokuu 14, 2017 | 20:21:57 | myöhemmin 9 kuukautta
Kusti Parkkonen
  Like 2   Dislike 1

Yritän käyttää talvella mutta olen aina syödä liikaa!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha