Top 10 Proteiini vaihtoehdot kasvisruokaa

Seidi Äijälä Tammikuu 28, 2017 Miscellany 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On kasvissyöjä on monia etuja oman terveyden ja monet ihmiset raportti ottaa enemmän energiaa ja yleensä tunne paremmin kasvisruokaa. Kuitenkin lopussa päivän olimme vielä suunniteltu kaikkiruokaisia ​​ja tämä tarkoittaa, että kasvissyöjä ruokavalio jättää joitakin tärkeitä ainesosia, ja erityisesti proteiinia. Proteiini on erittäin ainetta me tehdään ja hyvin yksinkertainen tapa voidaan sanoa, että olemme todella valmistettu kierrätetyistä proteiini saamme lihasta lähteistä. Ilman sitä emme voi rakentaa lihas, korjaa meidän ihon tai hiusten tai parantaa haavat. Onneksi on olemassa tapoja, joilla voimme silti saada proteiini kasvissyöjä ruokavalio ja ne ovat seuraavat.

Munat: Munat ovat oikeastaan ​​paras proteiinin lähde saat luonnollisesti, ja niin jos kuluttaa nämä säännöllisesti voit kompensoida teidän puute lihat hyvin menestyksekkäästi. Ei vain ovat munat kokonaan vähärasvaista proteiinia lähteistä, mutta ne ovat myös kaksi proteiinin lähteistä että valkuaisen ja keltuaisen ovat molemmat täynnä proteiinia. Tämä on erittäin tärkeä, jotta hyötyä täysimääräisesti proteiini on tärkeää saada kaikki tiedossa aminohappoja. Kukaan proteiinilähde sisältää koko valikoiman, joten se tärkeää syödä ainakin kaksi istunnossa. Munat tarjoavat sekä lähteiden pakattu yhteen. Vaikka väittää toisin, ei ole hyötyä syö munat raaka.

Kala: Kala on toinen erittäin vähärasvaista proteiinin lähde on suurin määrä biologisesti saatavilla proteiini jälkeen munia. Kiinnostavaa kaksi parasta proteiinin lähteitä ovat syötäväksi kelpaavien kasvissyöjille! Tonnikala on erityisen hyvä lähde ja myös monia muita terveyteen liittyviä etuja, toimittaa elimistölle tärkeitä rasvahappoja ja antioksidantteja.

Maito: Maito sisältää paitsi proteiinia, mutta myös rasvaa ja kalsiumia - kaikki asioita, jotka voivat osoittautua puuttuvan kasvisruokaa.

Juusto: Juusto on toinen hyvä lähde proteiinia ja rasvaa, vaikka se on myös korkea kolesteroli.

Pavut: Pavut ovat hyvä lähde proteiinin kasvissyöjille ja on olemassa monenlaisia ​​erilaisia ​​papuja käytettävissä. Nämä voivat myös olla hyvä korvaavia proteiinin ruoanlaitossa ja käytetään useissa kasvisruokia ja lihan korvikkeita.

Sienet: Sienet kuten edellä mainittiin ovat hyvä proteiinin lähde, joka voi lisätä paljon makua ruoanlaitto ja kastike. Maun osalta ne ovat mahdollisia lähinnä saat lihaa.

Liha korvike: On monia valmiista lihan korvikkeita, jotka tulevat muodossa jauheliha tai kokkareita käytettävän lihan ruoanlaitossa, ja monet näistä paitsi makujen, mutta proteiinin ateriat.

Proteiinipirtelö: proteiini horjuttaa ovat turvallisia kasvissyöjille on valmistettu sivutuote juuston päätöksenteossa. Toisin sanoen ei ole mitään "heran" proteiinipirtelö joka ei ole maitoa. Tietenkin nämä on suunniteltu paljon proteiinia ja enemmän kuin hoitaa oman proteiini tarpeet - voit jopa ottaa ne kolme kertaa päivässä. Vegaaneille on myös mahdollista saada soija proteiini horjuttaa, vaikka nämä eivät ole aivan yhtä tehokkaita.

Pähkinät: Pähkinät ovat erinomainen proteiinin lähde ja rasvaa ja ovat myös erittäin maukas suolainen välipala.

Aminohapot: tarkoituksena proteiini edellä kuvatun on toimittaa kehomme kanssa "aminohappoja". Täydentäminen suoraan aminohappojen sitten voi tehdä lisää proteiinin lähteitä vähemmän tärkeitä.

Siemenet: Siemenet ovat loistava tapa saada proteiinia, ja myös täydellinen tapa taistella nälkää.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha