Top 10 parhaat edut sinkkiä

Aatto Haapakoski Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 67 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sinkki tunnetaan yleisesti parantaa yleistä immuunijärjestelmää. Se auttaa rakentamaan 100 eri entsyymejä, ja suojaa kehoa eri vaivoihin ja sairauksiin. Sinkki tarvitaan riittävään kasvuun ja kehitykseen. Sinkki on tärkeä rooli parantamisessa ja ylläpitää ihon terveyttä. Se voi korjata vahingoittuneita kudoksia ja parantaa haavat ja parantaa myös laatua maku, haju, näkö, hiukset ja iho. Se auttaa tuottamaan testosteroni miehillä ja alentaa PMS-oireita naisilla.

Taulukko 1: dieettisuositusten Korvaukset ZincAgeMaleFemalePregnancyLactation0-6 months2 mg * 2 mg * 7-12 kk 3 MG3 mg1-3 years3 MG3 mg4-8 years5 mg5 mg9-13 years8 MG8 mg14-18 years11 mg9 MG12 mg13 mg19 + years11 MG8 mg11 MG12 mg * riittävä saanti
Katsokaamme Top 10 edut sinkkiä, ihana lahja luonnosta!

Ruoka Lähteet:

Foods kuten ostereita, simpukoita, kikherneitä, kidneypapuja, keitettyjä papuja, katkarapu, cashew, saksanpähkinät, mantelit, mozzarellaa, kurpitsa, seesami, pinaatti, sienet, squash, parsa, parsakaali, karhunvatukat, kiivi, sveitsiläinen juusto, cheddarjuustoa, alhainen rasva jogurtti, lima pavut, linssit, kana, kalkkuna, lammas, sianliha, jauhelihaa naudanlihaa, ovat hyviä lähteitä sinkki.

Sinkki Hyödyt:

Sinkki hyödyt ovat monet. Tässä on luettelo Tärkein niistä.

1. Bone Development:

Sinkki on kofaktorina entsyymejä ja on tärkeä rooli luun. Luun mineraalitiheys sisältää sinkkiä ja fluoria. Sinkki estää mahdollisuuksia osteoporoosi. Sinkin puute voi olla kielteinen vaikutus luuston terveyteen.

2. Munuainen:

Jotkut sairaudet, kuten korkea verenpaine, diabetes, ja munuaisten sairaudet voivat vahingoittaa munuaisten toimintaa. Sekä ravinteiden ja mineraalien, sinkki on tärkeä rooli munuaisten toimintaan. Sinkin puute voi aiheuttaa angiotensis II estää kulkua veren munuaisiin. Sinkin puute raskauden aikana voi pysäyttää kehitystä ja kypsymistä munuaiset vauvan ja lisätä mahdollisuuksia korkean verenpaineen ja munuaisten toimintahäiriö.

3. Pre Menstural oireyhtymä:

Rautaa ja sinkkiä kivennäisaineita auttaa yksi hallitsemaan PMS-oireita. Yli 15 milligrammaa sinkin saanti päivässä alentaa PMS riski. Tämä on aina hyödyllistä ohjata muita mielialan liittyviä oireita, kuten masennusta ja mielialan vaihtelut.

4. Verenpaine:

Sinkki voi vähentää verenpainetauti ja vahvistaa immuunijärjestelmää; Tämä auttaa taistelussa infektioita vastaan ​​ja stressiä, jotka aiheuttavat korkea verenpaine. Sinkki on myös joitakin antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka voivat suojella verisuonia haitallisilta vaikutuksilta verenpainetauti.

5. Syöpä:

Jos mukana teidän ruokavalio, antioksidantit voivat ehkäistä syöpää. Riittävä sinkki toimitetaan elävien solujen voi rintasyövän. Sinkki myös suojelee ihoa auringon haitallisilta säteiltä. Se sisältyy useimmissa aurinkovoiteet muodossa sinkkioksidi. Siten se on hyödyllinen estämään ihosyöpä.

6. Angina:

Angina on rintakipu tai epämukavuutta. Tämä tapahtuu, kun oikeita määriä verta ja happea eivät pääse sydänlihaksessa. Se tunnetaan myös nimellä sydänlihasiskemia. Sinkkiglukonaatti voi auttaa parannuskeinoa angina.

7. hyvää suun terveyttä:

Sinkkisitraatti lisätään hammastahnoissa ja suuvedet, jotka auttavat ehkäisy hammasplakin ja ientulehdus. Bakteerit ja hammaskivi eivät viihdy terveet hampaat.

8. Akne:

Sinkki voidaan soveltaa paikallisesti tai oraalisesti ehkäisemiseksi tulehduksen ja arvet aiheuttama akne. Sinkki voi vähentää luonnon öljyntuotannon ihoa. Se voi myös parantaa palovammoja, paiseet, vaurioitunut iho, ekseema, psoriasis, ja haavaumia. Niinpä sinkki hyötyä iholle monia.

9. päänahan olosuhteet:

Useimmat shampoot jota käytämme sisältävät sinkkiä. Tämä on hyödyllinen kuivatuksen sieni-infektiot päänahan - kuten hilse.

10. Vaippaihottuma:

Sinkki voi olla paras ystävä meidän pikku vauvojen se auttaa parantaa ja ehkäistä vaippaihottuma.

Joitakin tärkeitä vinkkejä kulutuksen sinkki:

  • Vältä yli annos sinkkiä
  • Aina neuvotella lääkärin kanssa ennen minkään sinkki täydentää
  • Sinkin puute voi aiheuttaa valkoiset läiskät kynnet, kuiva iho, hangnails, hiustenlähtö, ripuli, usein vilustuminen, ja alhainen sukupuolen asemaan.
  • Raskaana olevien naisten tulisi sisällyttää sinkki niiden ruokavalioon.

Nyt kun tiedät lukuisia etuja sinkin ruokavalio, yritä sisällyttää sen päivittäistä ruokavaliota. Pysyä terveenä!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha