Top 10 Amazing Terveys edut Kombucha Tea

Teuvo Lakomaa Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 21 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Antiikin juoma "Kombucha" on laadittu vuosisatoja. Se on peräisin Kiinasta aikana vallan Tsin dynastia. Koska sen moninaiset terveyshyötyjä se oli nimeltään "elämän eliksiiriä", eli joka pitenee elämä. Myöhemmin siitä tuli suosittu Venäjällä ja Yhdysvalloissa.

Kombucha on kevyesti poreileva ja fermentoitu valmistettu juoma makeutettu musta tee, että on erilaisia ​​terveyshyötyjä. Se on ollut tiedossa jo pitkään ja toiminut juoma aterioiden tai ottaa ennen nukkumaanmenoa puhdistaa järjestelmä ja pitää poissa erilaisia ​​terveyteen liittyviä kysymyksiä. Koska se on luonnollisesti käymisteitse ja hiilihappoa, se hyödyttää elin monin tavoin. Lue tietää enemmän.

1. puhdistavat Järjestelmä:

Kombucha teetä on runsaasti orgaanisia happoja, että toiminnan parantamiseksi elinten, erityisesti haima, munuaiset ja maksa. Lämmin Kombucha teetä tulisi nauttia ennen nukkumaanmenoa, jotta se voi toimia sen taika yön yli. Se sisältää myös glukarihappoa joka auttaa immuunijärjestelmää taistelussa syöpäsoluja elimistössä.

2. vahvistaa immuunijärjestelmää:

Kun järjestelmä on puhdistettava kautta tihentynyt virtsaamistarve, elimet voivat toimia kunnolla ja keskittyä tärkeämpiin toimintaa. Tämä valmistelee kehon taistelemaan sairauksia ja infektioita tehokkaammin.

3. lisää aineenvaihduntaa:

Puukengät ja tukokset tyhjennetään säännöllisesti saanti Kombucha teetä. Tämä tekee kehon aktiivisempi ja aineenvaihduntaan elimistössä käynnistyvät.

4. Vahvistaa nivelet ja lievittää kipua:

Glukosamiini on yksi tärkeimmistä ainesosat Kombucha teetä. Tämä on hyödyllinen vahvistamaan luut ja nivelet. Se tarjoaa liitokset kosteutta, joustavuutta ja voitelu, ja lievittää henkilö vakavia yhteisiä ongelmia ja tulehdus.

5. Terveet Painonpudotus Tekniikka:

Painon menetys tapahtuu useammalla kuin yhdellä tavalla, jossa käytetään Kombucha teetä. Ensinnäkin, koska yleistä toimivuutta parannetaan tuntuu terveempiä ja tehokkuutta käyttäessään on lisääntynyt. Toiseksi, se puhdistavat järjestelmä ja polttaa epäterveellisiä rasvoja.

6. virkistää ihoa:

Kombucha tee on hyvä parantaja ekseema. Se tyhjentää ihon sisäisesti ja lievittää sen ongelmia, kuten akne ja näppylöitä. Tee tekee ihon näyttämään nuoremmalta ja tuo sisäinen hehku. Iho-ongelmia voidaan myös jäljittää vatsavaivoja että Kombucha tee huolehtii.

7. Energia Booster:

Teetä, kahvia, virvoitusjuomia ja energiajuomat ovat suuria kysynnän keskuudessa nuoriso näinä päivinä. Nämä on tarkoitus antaa lisäenergiaa. Kombucha teetä on luonnollinen ja turvallinen tapa lisätä jopa energiaa kehossa. Se pitää järjestelmän vetää ja aktiivinen koko ajan.

8. Vähentää PMS oireet:

Premenstruaalinen oireyhtymä tai PMS on yleistä naisilla aikana kuukautiset. Kombucha teetä hyödyt selvitystyössä aikoja ja päästä eroon näistä oireista. Niille, jotka ottavat teetä säännöllisesti, oireet vähentää ajan myötä.

9. Täynnä Vitamiinit ja Entsyymit:

Kombucha tee on erittäin runsaasti B-vitamiinia, orgaanisia happoja, aminohappoja, aktiivisia entsyymejä ja polyfenolin antioksidantteja. Orgaaniset hapot, kuten voihappo, etikkahappo, oksaalihappo, maitohappo ja glukonihapon pitää kehon kunnossa ja aktiivinen.

10. parantaa ruoansulatusta:

Kombucha tee, kaikkine hyvyys, on valo mahassa ja helpottaa sulatukseen. Se auttaa vapauttamaan mahalaukun mehut, jotka tekevät työtä mahan helppoa. Lisäksi, pro-bioottisten bakteerit ja hiiva tehdä tapa suolen ja estää kertyminen matoja ja loisia vatsassa.

Kombucha teetä on helposti saatavilla ja on erilaisia ​​etuja kuin edellä mainitut. Se ei voi olla kovin maukasta alussa, mutta vähitellen maku asettaa oman kieleni ja voit nauttia terveiden tee tahansa murehtimatta mitään haittavaikutuksia. Lisäksi yksi pitäisi tietää, että mitään ei tapahdu yhdessä yössä, joten säännöllinen kulutus teetä on välttämätöntä nähdä ja tuntea Kombucha etuja kehosta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha