Tonnikala: Mitä Can?

Jessika Hartonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Kiitos jakamisesta! Hyvä tietää !!!! Totesi !! Hyödyllisiä info.

Ongelmia Tonnikala

Tonnikala on useimmissa maailman valtamerillä. Se vaihtelee pienistä, makrilli kokoinen kala jättiläinen Atlantin tonnikalan, joka on pitempi kuin mies.

Mukaan kollektiivista ystäviä Wikipediasta, meillä on 48 tonnikalalajeihin löytyy ympäri maailmaa. Näistä on noin viisi jäsentä Thunnus-suvun jotka ovat luultavasti tunnetuin ihmisille, ja se on valitettavasti kautta ruokahalua! Seafood Watch olemme tutkineet yleisimmin halutuimmista lajien.

Viime vuosina tonnikalasäilykkeiden on ollut kakkonen mereneläviä tuote kulutetaan Yhdysvalloissa Vaikka kulutus on laskenut hieman tarinoita elohopea ja epäpuhtaudet ovat lisääntyneet, se on edelleen yksi suosituimmista mereneläviä kohteita kulutetaan kotona ja kahviloita ja ravintoloita ympäri maa.

Jatkuu kulutus ajaa kysyntää kalastus tonnikalan ja joidenkin väestön tämä paine ajaa alas varastot - jotkut, kuten tonnikalaa partaalle kaupallisten sukupuuttoon.

Jopa lajeja, kuten boniittia, joiden numeroita ei vielä uhanalaisia, kalastus paine voi ottaa raskas. Verkot ja siimoja tonnikalan myös umpimähkään kiinni suuria määriä muita merieläimiä. Tämä sivusaaliina, johon sisältyy jopa alamittaiset jäsenet tavoite saalis, hylätään kuolleita ja kuolevia.

Koska suuri kysyntä, varastot supistumassa ja korkea sivusaaliista, Monterey Bay Aquarium juuri muuttanut tonnikalasäilykkeille "Vältä" lista. Jossa yksi vastalause - ellet voi määrittää tonnikala jäi kiinni kestävällä tavalla.

Delfiinejä

Olen varma, että monet teistä ovat nähneet "delfiinejä" etiketti tonnikala tölkkien ostat. Haastan sinut löytää tölkki tonnikalaa Yhdysvalloissa, joka ei ole niin merkitty! Itse asiassa, et voi. Se ei ole sallittua Yhdysvalloissa ostaa kalastuksesta, jotka asettavat verkkoja ympäri delfiinejä.

Kiitos valtavan julkista paheksuntaa, kun tämä käytäntö tuli tunnetuksi, yhdysvaltalaiset kuluttajat vaati syödä riskejä delfiineille ja se on annettu. Hieno saavutus. Mutta vähän tunnettu tosiasia on, että tämä siirtyä asettamalla verkot noin delfiinien tonnikalan on asettanut muulle meren eläimistölle vaarassa.

Tietoisena kuluttaja, miten voin tietää, mitä tehdä?

Tiedän, että monet teistä luet tätä blogia huutaa "älä syö sitä!" Ja tietysti se on erittäin pätevä vastaus.

Mutta entä jos haluat auttaa siirtämään markkinoilla hyväksi kestävän kalastuksen? Voit tehdä tämän äänestämällä kanssa dollaria, ja etsimällä tuotteita, jotka eivät ole vain delfiinejä, mutta hain turvallinen, kilpikonna turvallinen ja pieni tonnikala turvallinen, too!

Neljä Vinkkejä Tonnikala Sustainability

1. Katso tarkkaan merkintä miten tonnikala jäi kiinni. Avainsanoja etsiä ovat "Troll", "napa" tai "napa-ja-line." Tämä menetelmä kalojen tavoitteiden vain tonnikalaa, ja johtaa vähän tai ei lainkaan sivusaaliita.

2. Etsi logo Marine Stewardship Council. Tämä logo kertoo kalastustuotteiden on sertifioitu kestävän standardien Marine Stewardship Council.

3. Ostaja varokaa - älä sekoita "linja-kiinni" kanssa enemmän perinteisen napa-ja-line siima. Tämä linja on pelagisilla pitkäsiima. Kuusikymmentä mailia mukaisesti syöteillä varustettuja koukkuja. Nämä koukut repiä hyväuskoinen merilintujen kuin albatrossi etsien aterian, tai saalis kulkee haita ja merikilpikonnia. Suurin osa maailman albatrossi lajit ovat voimakkaassa laskussa johtuen pitkäsiimakalastus.

4. Älä katso kalastusmenetelmä? Voit olla etsivä tyypin perusteella tonnikalan olet ostamassa - vaalea tai valkoinen. Valkoinen on valkotonnikalaa, tämä on yleensä kuulu pitkäsiima, kuten edellä on kuvattu. Joten tarkkaile napa / peikko vaihtoehtoja.

Kevyt tonnikala voidaan keltaevätonnikala, boniitti, Tongol, isosilmätonnikalan tai näiden yhdistelmä lajien. Useimmat kalastavat näitä tonnikaloja on nuotta verkoilla ympärillä keinotekoinen kelluvia laitteita, jotka houkuttelevat meren elämää. Kaikkea sitä vaatii suojaa laitteen tulee netotettuna tonnikala ja myöhemmin heitetään pois.

Onnea kestävän mereneläviä etsiviä! Haluaisin tietää, missä olet löytää se.

loppusanat

Älä unohda ottaa Seafood Watch taskuopas, tai lataa ilmainen iPhone käyttää kun ikinä ostaa mereneläviä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Maaliskuu 29, 2017 | 19:47:02 | myöhemmin 7 kuukautta
Aaro Joensuu
  Like 5   Dislike 2

Whole Foods myymälä San Antonio TX myy "365" brändi luonnonvaraisen Boniitti että on napa ja TROLL kiinni. Se ei maksa käsi ja jalka joko.

Maaliskuu 29, 2017 | 23:55:19 | myöhemmin 7 kuukautta
Alpo Huhtala
  Like 2   Dislike 2

Tulostin infornation minun alue, joka näyttää olevan sama kuin kaikilla muilla. Ajatus vahingossa syö delfiini saa minut voimaan pahoin.

Maaliskuu 30, 2017 | 04:18:09 | myöhemmin 7 kuukautta
Saku Summanen
  Like 1   Dislike 2

Tonnikala on kamala, olen jopa lopetti ruokinta juttuja minun kissat.

Maaliskuu 30, 2017 | 06:23:04 | myöhemmin 7 kuukautta
Taru Nurmela
  Like 4   Dislike 2

tämä on hieman apua, mutta silti jotenkin hämmentävää?

Maaliskuu 30, 2017 | 09:14:10 | myöhemmin 7 kuukautta
Janita Haanpää
  Like 5   Dislike 0

Ei ole mainintaa "Wild-Caught" tonnikala tässä artikkelissa. Haluaisin tietää määritelmää että. Whole Foods on, että heidän "delfiinejä", ei suolaa, valkotonnikalan etiketti. Muuten, tonnikala on herkullista!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha