Toning workout - osa 1

Elviira Kaurismäki Tammikuu 26, 2017 Urheilu 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Toning workout - osa 1

Mitä lieventämisestä merkitsee sinulle? Tarkoittaako se hillitty lihasrakennuksta tai iso rintalihakset ja pyykkilauta vatsa? Mitä se voi olla, salaisuus toning on vahvuus että tavoitteet koko kehon. Päivän harjoitus yhdistää ylävartalon, jalka ja vatsan harjoitukset. Varmista, että olet myös tehdä joitakin sydän joka viikko ylläpitää kuntoa.

1. Puheenjohtaja kyykky

Seiso tuolin takana ja jalat hartioiden leveys välein. Pitää selkä suorana, taivuta polvet ja kevyesti koskettaa takapuoli tuolin, pitää tasainen rytmi ilman taukoja joko ylös tai alas vaihe. Pidä katse horisontissa. Aloita 12 edustajaa, kasvaa toinen viikko.

Reps: 15-20

2. Sveitsin pallo lantion korotuksia

Makaa selälläsi ja aseta kannat päälle Sveitsin pallo. Pidä kädet vierelläsi, kämmenet ylöspäin. Nosta lantio ylös ja irti maasta ja pitää lisääminen kunnes kehosi muodostaa yksi suora viiva. Kun pääset alkuun, purista takapuoli posket yhdessä lujasti. Alemman tuumaa irti maasta ja toista.

Reps: 15-20

3. Tricep laskut

Istu reunalla penkki. Laita kädet viereen lantiolla, sormet osoittavat eteenpäin ja alas, ja kyynärpäät osoittaa taaksepäin. Kävele takapuoli pari tuumaa pois penkki, pitää selkä pystyssä ja suora. Ala suoraan alas kunnes kyynärpäät saavuttavat 90 astetta. Tauko. Push up ilman jalat, sillä tämä vähentää tehokkuutta harjoituksen.

Reps: 10-20

4. Sit-up / crunch combo

Sit-ups ja rutistuksia ovat molemmat sijaitsevat selkärangan fleksion liikkeitä. Tehty peräkkäin, ne antavat suuren vatsan polttaa. Sit-ups alkaa selkä aivan maahan ja lopettaa vajaat istunnon suorana. Rutistus alkaa samalla paikalla, mutta lopuksi kolmasosa päin.

Sit-up reps: 10-15

Crunch reps: 15-20

5. Polvet kyynärpäihin

Makaa selälläsi ja nostaa jalat. Koukista polvet 90 astetta, teidän sääret maanpinnan suuntaisesti. Nosta pää ja hartiat irti maasta. Siirrä oikea kyynärpää ja vasen polvi, alempi puolivälissä maahan ja sitten siirtää vasemmalle kyynärpää oikea polvi.

Reps: 20-30

6. Supinating hauis

Sijoita käsipainot teidän puolin, kämmenet ja kädet suorina. Curl kädet ja, samaan aikaan, käännä kyynärvarret sivusuunnassa niin, että kämmenet vähitellen kääntyä kohdata hartiat. Maali liike kun kyynärvarret ovat pystysuorassa. Ala alkuperäiseen asentoon, pyörivät kyynärvarret matkalla alas.

Reps: 12-15

Trainer vinkkejä

  • Älä kiirehdi mitään näistä harjoituksista. Kiinnitä huomiota valvontaan alentava vaihe jokaisen harjoituksen.
  • Älä dawdle välillä harjoituksia. Siirrä nopeasti yhdestä harjoituksen seuraavaan.
  • Varmista, että olet syödä jotain terveellistä puolen tunnin treenin. Sisällytä jonkin verran proteiinia.
  • Pidä nesteet ennen, aikana ja jälkeen, kun olet käyttänyt välttää post-workout uneliaisuus.

Mallimme

Danielle McCormack on 38-vuotias IT-johtaja, triathlonisti ja äitipuoli kahden.
Tutustu lisää kunto vinkkejä täällä.
Lue lisää Damien Kelly.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha