Toinen Transgender Murder: Onko kukaan kiinnittää huomiota?

Lyyli Santavuori Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Kiitos lähettämistä!

37-vuotias transseksuaalien nainen ammuttiin kuoliaaksi keskustassa Oakland viime viikonloppuna, vain korttelin päässä Frank Ogawa Plaza / Oscar Grant Park, entisen paikalle Occupy Oakland.

Brandy Martell istui ratissa autonsa noin 05:15 viime sunnuntaina, chattailuun kaksi ystävää, kun yksi tai kaksi miestä käveli ylös ja alkoi keskustelu. Todistaja kertoi ABC7 keskustelu oli sydämellinen, mutta sitten muutamaa minuuttia myöhemmin, yksi miehistä suuttui ja ampui autoon oikealle, jossa Martell istui.

Alkaen ABC7:

Kunnes viime vuoden lopulla, Martell työskenteli etsivän työntekijä Tri-City Health Center Fremont joka palvelee transsukupuolisten ja transseksuaalien yhteisöä. "Kun et ole tilaa yhteiskunnassa ihmisille, jotka ovat mielestäsi muita tai erilaisia, erityisesti transsukupuoliset naiset, erityisesti transsukupuolisten naisten väri, kun et anna tiloja niitä turvallisessa ympäristössä tai turvallinen tilaa, onko se seurustelua tai palveluja, tämä on mitä tapahtuu, "Martell ystävä Tiffany Woods kertoi ABC7.

Tässä vaiheessa tutkijat puhuvat todistajat, päättää ampuja taustalla on käsitys Martell seksuaalista identiteettiä. Martell ystävät ovat vakuuttuneita tappaminen oli viharikos.

Just Another Oakland murha?

Samaan aikaan, tässä miten Oakland lippulaiva sanomalehti, Oakland Tribune kattoi Martell murha:

Kolmas kuolema tapahtui noin 05:45, kun henkilö ammuttiin kuoliaaksi kulmassa 13. ja Franklin kaduilla, korttelin päässä Burger King jossa lauantain tapaus sattui.

Poliisi vastaa raportit laukausta ammuttu näki henkilö makaa ajoradan ulkopuolella toinen ravintola, joka ilmeisesti oli joitakin sen ikkunat romuttivat ammuskelua. Ammunta uhri, tunnistettiin 37-vuotias Hayward asukas, julistettiin kuolleeksi onnettomuuspaikalla.

Ja se oli siinä, vain pari kappaleen noin "henkilö" joka kuoli, mutta ei nimeä, ei identiteettiä.

Transsukupuolisten murhattujen keskimäärin enemmän kuin yksi henkilö per kuukausi

Transsukupuolisten ihmisten kasvot hyvin dokumentoitu ja kohtuuton tasot bias-motivoituneita väkivaltaa. Tämä pätee erityisesti nuorten, pienituloisten transsukupuolisten naisten väri. Liittyy häpeää on transsukupuolisten edellyttää transsukupuolisten ylläpitämään jatkuvaa valppautta äkillisiltä raakaa väkivaltaa.

Vuosien ajan, transsukupuolisten ihmisiä on murhattu keskimäärin enemmän kuin yksi henkilö kuukaudessa; paljon enemmän on pahoinpidelty.

Kuten Daily Kos huomauttaa, "Ajattele mitä uutismaisema näyttäisi, jos äveriäs, valkoinen, Oakland kansalainen elävät" oikealla puolella raitoja "oli joutunut."

Huomiota on kiinnitettävä tähän kauhistuttava tilastotieto.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Kesäkuu 1, 2017 | 12:45:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Kosti Lakomaa
  Like 0   Dislike 1

Ilmeinen häpeä, kun joku murhataan, mutta ajatella, että rikoksen motiivina oli vihaa transsukupuolisten, ja tietää, että uhri yritti auttaa toisia kärsivä vaikeuksia vuoksi on erityisen surullista.

Kesäkuu 1, 2017 | 14:25:01 | myöhemmin 9 kuukautta
Karita Haavisto
  Like 2   Dislike 2

TYPO korjattu alhaalta: "Se on itsestään selvää, ei tarvitse kysyä minulta, jos" et ole varma "." Olin niin suuttunut että tein typografinen virhe.

Kesäkuu 1, 2017 | 15:22:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Raita Seppä
  Like 0   Dislike 1

SELVÄSTI se oli viharikos. Muuten, miksi ei YM hänen SHOT liian ??? Se on itse itsestään selvää; Ei tarvitse kysyä minulta, jos "et ole varma".

Kesäkuu 2, 2017 | 15:39:32 | myöhemmin 9 kuukautta
Justus Leppänen
  Like 4   Dislike 0

Murha. Ihminen ammuttiin alas kylmäverisesti. Mitä muuta meidän täytyy tehdä saada oikeutta?

Kesäkuu 2, 2017 | 17:30:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Verneri Heikkilä
  Like 3   Dislike 1

Mitä h * ll !? Ei valkoista ihmistä murhattiin latley? Anna sille levätä! UNITE Amerikassa! Vasta sitten seisomme ILMAISEKSI!

Kesäkuu 2, 2017 | 18:10:54 | myöhemmin 9 kuukautta
Iisak Lampinen
  Like 5   Dislike 0

Olen lukenut ja uudelleen lukea tämän artikkelin ja ei löydä mitään viittausta tämä nainen on sukupuoli-työntekijä. Mitä en löytänyt on huonosti kirjoitettu, loukkaavaa kuolleita sekä elävä, uutinen, joka ei edes ulotu uhri omalla nimellään. Tämä "henkilö" istui viattomasti autossaan. Ulkopuolella tätä tapahtumaa, hän oli työntekijä ihmisten kanssa, jotka elävät yhteiskunnan laitamilla. Tietenkin tarina oli-vähintään ilmoiteta, mutta ei koska se oli pidetään tärkeänä, mutta lahjaksi niille, jotka viihtyvät uutisia "sulkea pois" on "laittaa niiden tilalle". Joitakin virkoja tämä keskustelu näyttää tämän mallin. Jos luemme lisäksi me opimme, että Brandy Martell oli ahkera nainen. Hän on kuvattu "transsukupuolisten", mutta mitä hän oli, hän ansaitsee kunnioitusta, joka sisältää täsmällistä ja puolueetonta raportointi hänen kuolemaansa. Kuolema tahansa viattoman ihmisen köyhdyttää meitä kaikkia. R.I.P Brandy.

Kesäkuu 3, 2017 | 01:04:51 | myöhemmin 9 kuukautta
Risto Heino
  Like 0   Dislike 1

Ok En ole samaa mieltä, mitä tapahtui, mutta minulla on ongelma, joka pitää tulossa up.Everybody on sotajalalla tästä tai kyseisen henkilön murha, tai kiusaa hyökkää, mutta kukaan antaa rottia Butt että minua vakavasti väärin kunkin ja arjen ei vain minun kumppani, mutta naapurit, yksi on uhkaa hyökätä minulle pian kun jätän apartment.I on vatkata, oli munaa heittänyt minua, oli silmäni löi out.Been putosi huuli mukaan skanky mies, useimmat tai kaikki are.I on ollut kiviä heitetään minua, oli kaksi neljän heittänyt minun eye.And pieni ja katso, joka teki sen nyt asuu naapurissa me.I am uhkaa jatkuvasti kanssa ruumiinvamman, mutta ei yksi teistä antaa damn.Why on väärin muusta, mutta kun se tulee minulle, jokaisella on ylimielinen itse vanhurskas asenne, ja tuntuu olen ansainnut it.Okinawa oli 37 vuotta sitten, ja kaksi psychics sanoi tytär tehneet minulle toiseen paikkaan ja time.So jos aiot nokka epäoikeudenmukaisuuksia, niin tee se käyttäen Marie BROOKS WAR.I kieltäytyvät olla ovi matto kenellekään mitään longer.Get moraalista kompassia suorassa, ja päättyy WAR.Because se ei auta tytär pätkääkään. Allekirjoitettu ......... hirviö. smile

Kesäkuu 3, 2017 | 06:57:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Airi Kivi
  Like 4   Dislike 2

"Tarkka määritelmä transsukupuolisten ole läheskään vakiintunut, mutta sisältää: Of, jotka liittyvät tai nimetään henkilö, jonka henkilöllisyyttä ei vastaa yksiselitteisesti tavanomaisiin käsityksiä miehen tai naisen sukupuolirooleja, mutta yhdistää tai liikkuu näiden."

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha