Toinen Haastattelu Kysymykset

Armi Hakkarainen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1: Mitä on odotettavissa toinen haastattelu Qu ...

  • Osa 2: Kuinka valmistautua itseäsi toinen haastattelu

Paljon onnea! Olette onnistuneet tekemään sen läpi ensimmäisen työhaastattelu ja he ovat kutsuneet sinut takaisin toinen. Se voi tuntua siltä, ​​että vaikein osa on ohi, mutta se ei ole. Olet aseistettu tietäen, että he ajattelevat voit tehdä työtä, se on jopa voit sinetöidä sopimus.

Getting itseäsi valmis joitakin toiseen haastatteluun kysymyksiä voi auttaa sinua saamaan unelmiesi tarjous. Teit sen toiseen vaiheeseen, koska oman pätevyyden. Nyt yhtiö haluaa varmistaa et sovi. Ne tarkastelemme persoonallisuuttasi, teidän huumorintaju, ja miten kommunikoida muiden kanssa. Kun aloitat uuden työn, johon olet liittymässä perhe, joka on jo perustettu.

Osa 1: Mitä voidaan odottaa toisen Haastattelu Kysymykset?

On tiettyjä ryhmiä kysymyksiä voidaan odottaa toisessa haastattelussa. Kun tieto näistä kysymyksistä toisessa haastattelussa, olet paremmin valmistautunut haastatteluun, näin saat tarjouksen kaipaatte.

Mitkä ovat tyypillisiä toisen Haastattelu Kysymykset?

Kun olet tehnyt sen läpi ensimmäinen haastattelu, te ainakin tietää, että olet oikeutettu asema. Saatat olla tapaaminen muita ihmisiä, jotka ovat osa päätöksentekoprosessia, joten varaudu toistaa teidän saavutuksia, saavutuksia, ja kokemuksia uudelleen.

Saatat haastetaan kysymyksiä erityistilanteita mitä työsi tyyli on. Haastattelijat voi myös haluavat tietää, miten voit käsitellä tietyissä tilanteissa nähdä, jos se on yhteensopiva, miten niitä parhaillaan käsitellään. Saatat jopa pystyä heihin vaikutuksen tuoreita uusia näkymiä.

Mitä kysymyksiä voit kysyä toisella haastattelu?

Vaikka luulet pyysit kaikkiin kysymyksiin aikana ensimmäinen haastattelu, olet ehkä ajatellut paljon enemmän myöhemmin. Vaikka olet haastattelemalla varten asema tämän yrityksen, sinun tulisi varmista, että se on hyvä sovi sinulle samoin. Selvitä, miksi yhtiö on ollut niin menestyksekäs. Kiinnitä huomiota kuinka kauan joitakin keskeisiä toimijoita ovat työskennelleet yhtiössä. Säännöllinen liikevaihto ei ole hyvä merkki. Kysy, mitä sinun pitäisi tehdä, on pitää onnistuneena siihen kohtaan haet.

Ehdotuksia pukea toiseen haastattelu

Pidä pukea konservatiivinen oman toiseen haastatteluun. Jos sinulla ei ole toista porukka pukeutua haastatteluun, tehdä mitä voit muuttaa ulkoasua yhden sinulla oli ensimmäisen haastattelun. Jopa lisäämällä katseenvangitsija pin tai koru voi antaa porukka uuden ilmeen.

Osa 2: Kuinka valmistautua itseäsi toinen haastattelu

Ole valmiina

Kysy, mitä olisi odotettavissa aseman ja näyttää miten saavutukset ovat laatineet sinua tällaisia ​​vaatimuksia. Vain älä anna haastattelijat puhua koko ajan, jota pidetään "punainen lippu". Keskustella, miten voit käsitellä vaikeita tilanteita ja positiivinen asenne myös pisteitä. Vain anna luottamus on oppaasi.

Put Your Best Jalka Forward

Nyt on aika olla oma cheerleader. Sinun täytyy löytää tasapaino on varma menestyjä ja joku joka tuntee ne ovat jo ylikoulutettuja tehtävään. Sinun täytyy myydä itse esittelemällä parhaat ominaisuudet. Kokoamalla ne ylös nöyrä tavalla muistuttaa työnantajalle miksi he ovat pyytäneet sinua takaisin toiseen haastatteluun.

Ole tarkka kun puhutaan oman pätevyyden

Tämä on, jos joudutaan vetämään pois kaikki tulpat ja anna mahdollinen työnantaja tietää, miten kokemus ja pätevyys sovelletaan haluttuun asentoon. Ongelmanratkaisu, vianmääritys, ja viestintätaidot voidaan säätää sopivaksi lähes mikä tahansa työ, joten esiin onnistuneita saavutuksia olet kokenut näillä alueilla.

Pidä Maltti Kun vastapäätä Lisää Haastattelijat

Löydät todennäköisesti että henkilö, joka haastatteli sinua ensimmäisen kierroksen aikana ei vaadi kaikki kysymyksiin toisella kierroksella. Saatat olla tapaaminen osastopäälliköt jotka ovat kiinnostuneita vain aloilla, jotka koskevat niitä. Vain pysyä viileänä, rauhallisuus ja maltti, hengittää syvään ja olla oma itsesi.

Ole valmis läpäistä

Saatat saada joku, joka yrittää matkaa sinut kanssa hankala kysymys. Pysyä uskollisena itsellesi ja vastata jokaiseen kysymykseen rauhallisesti ja rehellisesti kuin ne tulevat pitkin. Se on kaikki mitä voi tehdä; nyt ei ole aikaa analysoida miksi kysyttiin.

Sinun vuorosi

Olet vastannut kaikkiin kysymyksiin nyt on sinun vuorosi. Kannattaa ehdottomasti kysyä, milloin ne tulee tehdä päätös siitä, keitä he ovat päättäneet palkata ja jos ilmoitetaan joko tavalla.

On tämä, kun haluat olla?

Vaikka olet haastattelemalla tähän tehtävään, sinun pitäisi myös varmistaa, että tämä yritys on hyvä sovi sinulle. Tuntuuko mukava tunnelma yritys? Älä työntekijät näyttävät tyytyväisiä työhönsä ja toisiaan? Onko tämä yritys sinulla olisi ylpeä edustaa?

Älä unohda Manners

Lähettäminen seuranta kiitoskirje tai sähköposti on menetetty taidetta, ei pidä unohtaa. Et koskaan tiedä, se voisi olla ratkaiseva tekijä, että palkinnot sinua työtä!

Joitakin erityisiä tietoja toinen haastattelu on jaettu seuraaviin videota auttavat sinua paremmin valmistautua toiseen haastatteluun:

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha