Toinen elokuvan "Jurassic Park" Tekijä: Voiko se hitti?

Eveliina Hakanen Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Steven Spielberg tuo toinen teos Jurassic Park tekijä näytön. Kannoilla Jurassic Maailman valtava kaupallinen menestys, elokuvantekijä on tiettävästi kehittää mukauttamista kirjailija Michael Crichton korkean konsepti trilleri, Micro.

Mukaan määräaika, Spielbergin DreamWorks on ostanut elokuvan oikeudet kirja, joka julkaistiin vuonna 2011. Tarina seuraa ryhmä jatko-opiskelijoille houkutellaan Havaijille työskentelemään salaperäinen biotekniikan yritys. Kun ne saapuvat kuitenkin, asiat menevät pieleen hyvin nopeasti. He pian löytää itsensä ei vain heitettiin sademetsän, mutta myös kutistunut alas pienoiskoossa. Selviytyäkseen niiden on luottaa vain niiden järkeä ja tieteellistä asiantuntemusta.

Crichton työskenteli Micro aikaan kuolemaansa vuonna 2008. Romaani jäi kesken, mutta myöhemmin valmisti kirjailija Richard Preston. Kun HarperCollins vihdoin julkaissut sen julkaistavaksi, se nopeasti meni alkuun New York Timesin bestsellereitä lista, menoja enemmän kuin 20 viikkoa siellä. Nyt se on tiellä valloittaa valkokankaalle samoin.

Per Määräaika, Frank Marshall, saman tuottajan takana Jurassic Park, Indiana Jones ja Paluu tulevaisuuteen on aluksella tuottaa Micro sopeutumista. Samaan aikaan, Chricton leski, Sherri Crichton, ja Laurent Bouzereau toimii executive tuottajat.

"Michael oli exhilarated, intohimoinen ja investoinut Micro, tarina hän vietti vuosia tutkia ja kehittää", Sherri Crichton sanoi lausunnossaan. "Se oli jälleen mahdollisuus hänelle tutustua kohtaavat tieteen ja luonnon katsottuna silmin relatable merkkiä."

Spielberg antoi myös julkilausuman tulevista sopeutumista, sanoen: "Olemme niin tyytyväisiä saadessamme tämän tilaisuuden kehittää Micro. Michael, koko ei väliä, se oli "Jurassic valtava dinosaurukset tai Micron äärettömän pieni ihmisiin."

Uutiset hankkeen tulee kuin Jurassic Park on taas otsikoissa, ansiosta kauan odotettu reboot Jurassic World. Lisäksi kirjallisesti alkuperäisen romaanin, Crichton kirjoitti käsikirjoituksen Jurassic Park, joka poiki erittäin suosittu, monen miljardin dollarin franchising. Jurassic World on nopeasti osoittautumassa arvoinen edeltäjänsä - ainakin, vuonna lipputulot merkityksessä. Elokuva, joka vain iski teatterit kesäkuun puolivälissä, ei ole vain korkeimman katsotuin elokuva Jurassic Park elokuva sarja, se on myös nopein elokuva kerätä $ 1 miljardin on tulossa korkeimman katsotuin elokuva 2015 toistaiseksi .

Kanssa Jurassic Maailman valtava menestys laittoi Jurassic Park taas otsikoissa, ei ole ihme DreamWorks on innokas tuo toinen tekijän teokset näytön. Mikro olisi vain viimeisin useista Crichton-vaikutteita book-to-näytön muutoksia. Romaanikirjailija on jättänyt varsin perintö. Tuottelias kirjailija, ohjaaja, ja tuottaja, joka helmed elokuvia kuten Westworld, suuri junaryöstö, ja Coma, on yksi harvoista ihmisillä on töitä saavuttaa nro 1 televisio, elokuvat, ja kirjamyynti samanaikaisesti. Vaikka Jurassic Park on laajalti suurin, tunnetuin kaikista mukautusten perusteella Crichton kirjoitus, kirjailija on nähnyt pitkän linjan teoksissaan lyödä kuvaruutua. Hänen romaaneja, jotka sisältävät Andromeda Strain, suuri junaryöstö, Eaters Of Dead, Kongo, ja Sphere, on tullut yhteensä 15 elokuvaa.

Onko Micro tulee olemaan Jurassic kokoinen hitti Spielberg jää nähtäväksi, mutta tarina on samanlainen tiede-mennyt-pieleen teema yhdistettynä paluuta joitakin alkuperäisiä luova tiimi, voisi mennä pitkä matka piirustus takaisin joitakin Jurassic n melkoinen faneja. Ei aikataulun tuotannon on paljastettu vielä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha