Tämä pääsiäinen, Jätä Chicks ja ankanpoikien maatilalla

Miikka Ruutu Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Kiitoksia jakamisestasmile Kiitos Erinomainen pistettä. Kiitos jakamisesta hyvä idea

Pääsiäinen on täällä, ja mitä monet meistä ajattelevat, kun kuulemme tästä loma? Pääsiäismunat, myssyt ja, tietenkin, eläinten poikaset, varsinkin söpö pikku sumea poikasia ja ankanpoikien. Mutta ennen kuin kiire ulos ja ostaa tai hyväksyä näistä vastustamaton mini olentoja, sinun kannattaa harkita joitakin asioita.

1. Pikku ei pysy pikku ikuisesti.

Itse asiassa, sisällä vain kuukauden tai kaksi, ne suloinen pikku lintuja menettää kaiken, fluff, kehittää täyttä höyheniä, kasvaa useita kertoja alkuperäiseen kokoonsa ja tullut varsin squawky. Useimmat ihmiset eivät pidä näitä pitkän aikavälin seuraukset, kun kaikki he näkevät niiden edessä on pehmeä pallo pehmeä alas. Muista, kaikki suuret kanat - onko kana tai ankan - aloittaa pieninä poikaset ja sitten kasvaa täyteen kokoonsa. Ellei olet valmis pitämään nämä linnut, kun ne on kasvatettu, eivät saa poikasen tai ankanpoikanen.

2. Siisti, ne eivät ole.

Kanat ja ankat ovat todella sotkuinen. Ne poop ympäri ja karistanut höyhenet jatkuvasti. Ne pudottaa ruokaa kuin he syövät ja tilkka vettä kuin he juovat. Ne eivät yleensä ole litterbox koulutettuja, ja he haluavat nostattaa heidän vuodevaatteet kun pesiviä. Joten jos et ole valmis sotku, nämä höyhenpeitteinen ystäviä voi olla sinua varten.

3. Ne kantavat tauteja voit saalis.

Monet ihmiset ovat tietoisia siitä, että keittämättömät munat voi sisältää salmonella- bakteereja, jotka voivat aiheuttaa vakavia ruoansulatuskanavan järkkynyt nieltynä. Mitä useimmat ihmiset eivät tiedä, on, että sekä kanat ja ankat voi kulkea salmonellan ja muiden bakteerien, sekä lukuisia loisia, paitsi niiden munia mutta myös ulosteessaan. Jos ihmiset vahingossa kuluttaa jakkara kautta riittämätön käsienpesu, ne voivat kehittää vakava sairaus. Koska ei ole mitään keinoa varmistaa nämä linnut ovat salmonellaa ilmainen, kukaan käsitellä näitä lintuja on pestä kätensä säännöllisesti niin, että hän ei vahingossa nielemään ulosteet, jotka voivat tehdä hänet sairaaksi. Päästä eroon loisten ja auttaa varmistamaan ne ovat terveitä, kanoja ja ankkoja tarvitsevat säännöllistä ehkäisevät eläinlääkinnälliset terveydenhoito, mukaan lukien rutiini ulosteen analyysi - tekijä monet ihmiset eivät ole tietoisia eikä talousarvion kun ne antavat poikaset tai ankanpoikien pääsiäisenä.

4. Sisällä ja ulkona - he tarvitsevat molempia.

Vaikka sekä kanoja ja ankkoja tarvitsevat alueen sisällä, kuten coop, pitää heidät turvassa huonoja sääolosuhteita ja petoeläimiä, molemmat lajit ovat pitkälti ulkona lintuja. Niiden on oltava ulkopuolella säännöllisesti altistua suoraan ultraviolettivaloa auringosta, jotta he voivat tehdä D-vitamiinin niiden iho, jonka avulla he voivat imeä kalsiumia ruokansa. Ilman suoraa auringonvaloa, niiden luurangot eivät muodosta oikein, niiden luut haurastuvat ja alttiita murtuvat, niiden hermostunut järjestelmät eivät toimi normaalisti ja muninta naaras linnut tarvitsevat kalsiumia muodostaa munankuoria tulla riski muna sitovia - elämä uhkaava tila, jossa munat juuttua niistä. Jos ne pidetään "teljettynä" talven aikana huonon sään pitkiä aikoja, ne pitäisi myös olla ultravioletti lamppu paistaa ne sisällä coop. Myös, ankat ovat vesilintuja, jotka tarvitsevat uida säännöllisesti pitämään pohjat jaloillaan kehittämästä haavaumia, säilyttämään terveen höyhenet ja auttaa varmistamaan he saavat asianmukaisen hoitamisen. Minimissään, he tarvitsevat suuri kahluuallas, jossa meloa ympäri. Monet ihmiset, jotka saavat vähän poikasia ja ankanpoikien pitää ne sisällä kodeistaan, aluksi usein pieniin laatikoihin, ja aio siitä, että nämä suuret linnut tarvitsevat juoksennella ulkopuolella tai jopa uida pysyä terveenä.

5. Ne eivät ole pieniä lapsia.

Monet ihmiset ajattelevat vähän poikaset ovat täydellinen pieniä lapsia. Mutta ne eivät ole. Kun nämä linnut saada isompi, ne voivat nokkia, purra ja aiheuttaa vammoja. He myös usein korostaneet lasten kovakouraisesti, plus ne voivat kuljettaa vakavia sairauksia, jotka voivat levitä lapsia, jotka unohtavat pestä kätensä koskettamisen jälkeen. Vaikka kanat ja ankat voivat olla suuria lemmikkejä vanhemmille lapsille valvonnassa aikuisia, joilla on aikaa ja resursseja auttaa huolehtimaan niitä oikein, ne eivät sovellu lemmikkejä lapsille.

Joten tämä pääsiäinen, nauttia poikaset ja ankanpoikien tilalla mutta tuo suklaa ja vaahtokarkkia versiot kotiin sijaan!

Dr. Laurie Hess

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 26, 2017 | 12:29:28 | myöhemmin 9 kuukautta
Heino Hämäläinen
  Like 4   Dislike 0

jättää maatilalla pieniä lapsia todellakaan ole aavistustakaan, miten huolehtia niistä

Toukokuu 27, 2017 | 13:29:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Patrik Isomäki
  Like 3   Dislike 0

Kaikki erittäin söpö mutta ei sopiva lemmikit.

Toukokuu 27, 2017 | 17:48:09 | myöhemmin 9 kuukautta
Hely Ronkainen
  Like 4   Dislike 1

Vauva eläimet leikataan, suloinen mutta se ei tarkoita, ne ovat hyviä lemmikkejä. Etsi Animal Farm käydä, mutta älä osta niitä. Olisi lakeja estää myyntiä näiden eläinten.

Toukokuu 27, 2017 | 23:52:55 | myöhemmin 9 kuukautta
Orvokki Saukkonen
  Like 1   Dislike 1

älä osta mitään eläintä pääsiäisenä. Tarvitsemme lakeja, jotka toteavat, jotka myyvät näitä eläimiä on otettava takaisin, kun ihmiset rengas niistä. Tämän pitäisi pitää ihmisiä myyvät niitä, jos he tietävät, he saavat useimmat niistä takaisin.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha