Tämä Insane Beast on Ford GT

Aapeli Suominen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Meillä oli aavistus, että ford oli tulossa asetettu tehdä iso työnnä suorituskyvyn ajoneuvon segmentti, mutta on epäselvää, jos joku todella odotettavissa uutisia tämä iso.

Vaikka Detroitin autonäyttelyssä on automaattinen maailman pullollaan tuoreen ilmoituksen maailman suurin auto valmistajat, ilmoituksen, että uusi Ford GT teilataan osuma tuotanto näyttää varastaa show sen ensimmäisen virallisen median päivä. On hyvä syy, kuten GT - joka on ollut poissa tuotannosta lähes vuosikymmenen - voi vain ennakoi kokonaan uuden aikakauden Ford, joka on täysin juurtunut asemansa yhtenä maailman johtavista kuluttaja-luokan autoja , autot, ja katumaasturit.

Mitä yksityiskohtia, uusi GT teilataan tulevat varustettu tehokkain EcoBoost moottori Ford on koskaan tuottanut. Twin-turboahdettu V6 EcoBoost moottori odotetaan tuottavan yli 600 hevosvoimaa, joka asettaa uudet GT areenalla kanssa Ferrari 458, Corvette Z06, ja Lamborghini Aventador.

"Kuten Ford innovointia jokaiseen osa liiketoimintaamme, on hyvä muistaa, että ensimmäinen innovaatio yritys ei laboratoriossa, mutta raviradalla", sanoi Mark Fields, Fordin toimitusjohtaja, viitaten Henry Fordin 1901 kilpa voittaa joka auttoi Garner investoinnit silloinen vastasyntynyt yritys. "Olemme innostuneita innovointia suorituskykyä ja luomalla ajoneuvoja, jotka tekevät ihmisten sydämet punta."

Niin, ehkä kaikkein tärkeintä, kun voit odottaa nähdä sen kaduille? Ford sanoo tuotanto alkaa ensi vuonna, samaan aikaan 50 vuotta alkuperäisen GT lyömällä radalla Le Mans vuonna 1966.

On paljon, että tekee uuden GT saapumisesta sekä houkuttelevia ja merkittäviä, ja voimme aloittaa kääntämällä kelloa taaksepäin vähän ja kaivaa auton historia. Kuvan alkuperäinen GT - GT40 - rakennettiin 1960-luvulla osana Fordin Advanced Ajoneuvot siipi, yhdessä Shelby Amerikan ja muita asiantuntijoita. Tuona aikana vain noin 100 varsinaisesti tuotettu, joten se on yksi harvinaisimmista autojen planeetalla.

Vasta vuosikymmeniä myöhemmin GT lopulta kuolleista vuonna 2005. Jälleen auto oli erittäin rajoitettu saatavuus, vain noin 4000 liikkuvan pois Fordin tehtaan. Sittemmin ollut vain huhuja uuden GT kuplii siellä täällä, ja paljon toiveajattelua puolesta auton buffs. Kuitenkin tämän viimeisimmän ilmoituksen, näyttää siltä, ​​että Ford on löytää uudelleen sen rakkautensa kilpa keskittymällä suorituskykyisiä ajoneuvoja, joka on puuttunut aiemmin.

"GT on perimmäinen toteuttamista harrastaja superauto", sanoo Raj Nair Ford konsernin varatoimitusjohtaja, maailmanlaajuinen tuotekehitys. "GT sisältää innovaatioita ja teknologioita, joita voidaan soveltaa laajalti eri puolille Fordin tulevaisuuden tuotevalikoimaan - jälleen vahva osoitus, että Fordin jatkuu suorituskyvyn parantamiseen baarissa viime kädessä parantaa ajoneuvojen kaikille asiakkaillemme."

On olemassa pari taustalla kysymyksiä uuden GT paljastus. Esimerkiksi, miksi Fordin päättää liipaisinta GT hanke nyt? Ja mitä tekee tämän uutisen niin merkittävä?

Ensimmäinen kysymys näyttää olleen vastattu aiemmin meille. Tiedämme jo, että Ford on päättänyt mennä esityksen jälkeen markkinoilla vakavasti, peräti 12 uutta mallia suunnitellaan välillä nyt ja 2020 selvää, GT on ajoneuvo, joka sopii että Bill, ja on jo vakiintunut historia ja fanijoukko. Miksi ei hyödyntää että, ja laita se takaisin ulos markkinoilta?

Mitä mitä tekee GT ilmoitus merkittävä? Että vastaus on vähän monimutkaisempi.

Vaikka Fordin jatkaa pumpata parhaimmillaan-myyjät kuten F-150 pickup, GT on tietenkin paljon eri ajoneuvon kuin mitään muuta yhtiön Uusimmat. Vaikka Mustang on aina ajateltu Fordin go-ajoneuvon suhteen voimaa, nopeutta, ja yleistä suorituskykyä, GT on asetettu ohittaa sen. Tietenkin, Mustang on poniauto, ja GT on superauto tarkoitus mennä vastaan ​​paras maailma tarjoaa.

Mitä mitä tarkalleen GT on vastaan, yksi ajoneuvo joka välittömästi mieleen on uusi Lamborghini Asterion. Vaikka emme useinkaan ajattele Fordin kilpailevat Lamborghini, on vaikea olla nähdä tyyli yhtäläisyyksiä - vaikka ehkä se sininen maali. Se, että käytämme Ford ja Lamborghini samassa lauseessa pitäisi kertoa jotain siitä, miten vakavasti Fordin ottaa sen suorituskykyä ajoneuvoja.

GT voitaisiin myös helposti verrata malleja muista superauto päättäjien kuten Ferrari. Mutta ehkä mitä todella auttoi Fordin messinki lopulta päättää oli nähdä, että muut autonvalmistajat ovat myös valmistautuu lyödä huippuluokan superauto markkinoilla - kuten Acura uuden NSX tai jopa uusin Corvette Z06 Chevrolet, joka on aiheuttanut melko sekoita sen uptick suorituskykyyn. Paperilla GT pitäisi pinota hyvin vastaan ​​sekä, mutta meidän täytyy odottaa, kunnes he kaikki radalla selvittää varmasti.

Voimme myös nähdä, kuinka GT voi pinota joitakin maailman todellinen superautot. McLaren 650S, esimerkiksi tuottaa 650 hevosvoimaa, ja pääsee huippunopeus 207 mailia tunnissa. Lamborghini Aventador tekee 700 hevosvoimaa, ja se voi saavuttaa 217 mailia tunnissa. Uusi Z06: 650 hevosvoimaa, ja huippunopeus yli 200 mailia tunnissa. Vaikka emme tiedä, mitä GT suorituskykyä tilastot ovat tässä vaiheessa, se on luultavasti sanoa se voi ainakin ryömiä keskustelun yhtenä contendereiksi tässä kiinnike.

Yhtiö on jo sitoutunut suorituskykyä markkinoilla seuraavien viiden 10 vuotta ainakin, niin he luultavasti eivät yksinkertaisesti upottamalla varpaillaan vedessä kanssa GT paljastus. Mitä voisi tapahtua on käynnistämään kokonaan uuden aikakauden suorituskyky ja superauto segmentti. Vaikka se on lähinnä ollut taka huippuluokan ylellisyyttä yrityksiä, Chevrolet, Ford ja muut nyt näemme niiden mahdollisuus. Ja se voi johtaa joidenkin uskomattoman nopea ja tehokas autoja tulossa markkinoille hintoja paljon vähemmän kuin olemme tottuneet.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha