Tilly Goose Gets proteesien Nokka juuri ajoissa pelastaa hänen henkensä

Kalle Huhtanen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos artikkeli. suuri artikkeli, kiitos jakamisesta smile Suuret kiitokset. ihana käyttää 3D! Hämmästyttävä! Kiitos avustasi Tilly! smile Olen niin onnellinen Tillysmile

Olemme kuulleet paljon siitä, miten 3D-tulostus ja sen monia käyttötarkoituksia, kuten luoda proteesilaitteiden kuin sormet isänsä pojalleen. Tekninen osaaminen entistä vanhanaikainen lajitella voi tulla yhtä kätevä, mutta: 7-vuotias Yorkshire hanhi, Tilly, hiljattain sai uuden alempi nokka valmistettu samoista materiaaleista kuin hampaiden akryyli.

Tilly uusi alempi nokka todella pultattu paikoilleen, koska se on osa hänen anatomian että saa melko vähän käyttöä ja on kunnolla kiinni.

Kuten hänen omistaja Frances Hall-Coetzer koskee, Tilly on ollut ilman useimmat hänen alempi nokka koska hän oli kuusi kuukautta vanha hävittyään sen valitettava kohtaaminen piikkilanka-aita. Näytetään melko vähän joustavuutta, hän on käyttänyt hänen kielensä lähtien auttaa häntä syömään, varsinkin kun mitä oli jäljellä hänen alempi nokka on jatkanut kutistua.

Yli vuoden käytön Tilley n kieli alkoi tulla liian "kovaa ja kuitu-", joten hän oli tuen tarpeessa. Sitten, viime kuussa ", hän sai" drop-kieli, '' Hall-Coetzer sanoo, ja olisi voinut nälkään, koska ei pysty ruokkimaan enää.

Onneksi eläinlääkäri Andy MacGregor ja hänen hammaslääkäri ystävänsä Chris Siddons tuli pelastus. Ilman maksua, he esiintyivät laaja leikkaus Tilly. Hanhi laitettiin nukutuksessa ja silikoni vaikutelmia tehtiin hänen ylä- ja puuttuvat alemman mandibles. Sitten uusi alempi nokka valmistettu hammashoidon akryyli oli pultattu paikalleen.

Toimenpiteen jälkeen MacGregor kommentoi että Tilley on "ottaen viljaa ja käyttäytyy aivan normaalisti."

, Mikä oli luultavasti kaikkien aikojen ensimmäinen alempi nokka tekonivelleikkaus tehnyt hanhi, eläinlääkäri oli sanoa:

"Se on kuin yrittää tehdä kumi kilpi rugby-pelaaja. kieli on kuin Arnold Schwarzenegger reiteen - se on aivan valtava, koska se on joutunut tekemään kaiken työn. "

Hall-Coetzer lisää, että jos se ei olisi ollut McGregor ja Siddons "käsialaa, Tilly ei olisi selvinnyt.

Yorkshire hanhi liittyy yhä kasvava määrä eläimiä, jotka, kiitos ihmisen työtä ja kekseliäisyyttä, on ollut elämänsä laajentaa avulla taitavasti muotoillut proteesilaitteiden, mistä aa 3D-painettu pii vasen jalka varten ankanpoikanen, pyörät kilpikonna ja sikojen ja hännän varten delfiini. Kuten tutkijat ovat todenneet, luo nämä uudet laitteet on antanut heille uutta tietoa luodaan proteesit ihmisille, myös loukkaantui veteraaneja.

Hall-Coetzer korostaa, että ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin keksiä tapa auttaa Tilly saada uusi alempi nokka. Kuten hän sanoo hanhi ", hän merkitsee niin paljon, hän on niin erikoinen. Hän on enemmän kuin koira; hän seuraa minua ympäri kaikkialla. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Huhtikuu 6, 2017 | 07:17:44 | myöhemmin 7 kuukautta
Lari Kemppainen
  Like 1   Dislike 0

hammaslääkäri, joka auttoi Tilly oli isäni ja tiedämme eläinlääkäri liian! Olen hammaslääkärit tytär!

Huhtikuu 6, 2017 | 11:49:51 | myöhemmin 7 kuukautta
Lyydi Junnila
  Like 1   Dislike 1

hammaslääkäri, joka auttoi Tilly oli isäni ja tiedämme eläinlääkäri liian! Olen hammaslääkärit tytär!

Huhtikuu 6, 2017 | 16:27:23 | myöhemmin 7 kuukautta
Aatami Heikinheimo
  Like 2   Dislike 0

Mahtava ..... Lucky Tilly ... joku välitti.! Niin monet edistysaskeleet on tehty tässä aaria ..... kynnyksellä 3D tulostin niin paljon on nyt mahdollista.

Huhtikuu 6, 2017 | 17:46:30 | myöhemmin 7 kuukautta
Heino Savolainen
  Like 4   Dislike 1

Ahhhhhh, kuinka ihana !! Olen niin nauttinut luet tätä. Kiitos eläinlääkäri ja hammaslääkäri, joka auttoi Tilly.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha