Tiistaiaamuna lunttilappu: 3 Stories Moving Markkinat

Helinä Ronkainen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Japanin Nikkei osuma kentällä käynnissä jälkeen pitkän viikonlopun, sulkee 1,94 prosenttia takana jeniä, joka heikkeni 94,30 dollariin. Hang Seng sai 0,16 prosenttia, kun taas S & P / ASX 200 oli suhteellisen tasainen, irtoaminen 0,01 prosenttia.

Euroopan markkinoille olivat kaupankäynnin positiiviseksi menossa avaamista Bell New Yorkissa. Saksan DAX nousi 0,07 prosenttia, Lontoon FTSE 100 nousi 0,43 prosenttia, ja STOXX 50 nousi 0,40 prosenttia.

Yhdysvaltain futuurit klo 08:10: DJIA: -0,01%, S & P 500: -0,03%, Nasdaq: -0,13%.

Tässä on kolme tarinoita pitää silmällä:

1) "Vahvistamme, että finanssi- rahapolitiikkaa on ollut ja tulee olemaan suunnattu kokous- kukin kansallisen tavoitteet käyttämällä kotimaisia ​​välineitä, ja että emme kohdistaa valuuttakursseista," lukee antama lausunto G7 valtiovarainministerien ja keskuspankkien pääjohtajien. Ei aivan yhtä voimakas kuin jotkut haluaisivat toivoa, lausunto käsitellään mitä jotkut näkevät aggressiivinen rahapolitiikka, joka on keitetty joitakin jännitteitä keskeisiin valuuttoihin.

Näytä salkkusi rakkautta! Klikkaa tästä nyt saada meidän osakevalintoihin meidän Ystävänpäivä tarjoushintaan.

Edessä ja keskellä keskusteluun on Japanin keskuspankki ja pääministeri Shinzo Aben vaatimus toimintamalleista, jotka päättyvät vuoden deflaation ja kannustaa kotimaisen kasvun. Tämä on tietenkin mukaisesti maan pyrkimystä parantaa talouttaan, mutta heikkeneminen jeni huomattavasti vauhdittaa painetta tahansa yritys, joka kilpailee japanilaiset viejät.

2) presidentti Barack Obama toimittaa hänen State of the Union osoitteen tänään, runsaat kaksi viikkoa pois 1 maaliskuu määräaika eristää. Quinnipiac University kansallinen kysely osoitti, että yhdistetty 55 prosenttia amerikkalaisista haluaa puhemiestä keskittyä joko taloudesta tai alijäämä puheessaan, ja se tuntuu hyvä veto, että hän antaa paljon huomiota molempia. Jotkut ovat myös etsivät Obama signaalin hänen tukea kauppaan neuvottelut Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin.

Senaattori Marco Rubio toimittaa republikaanien vastaus. Tulokset kansallisten kyselyn mukaan GOP tulee keskitytään siihen, mitä Obama on sanottavaa liittovaltion alijäämä, ja punnita aiheesta vastauksissaan.

3) "Optimismi Index tuskin budjettiin tammikuussa", kommentoi National Federation of Independent Business pääekonomisti Bill Dunkelberg. "Ainoa hyvä uutinen on, että se" budged "ylös, ei alas. Jos pienet yritykset olivat julkisesti noteerattuja yhtiöitä, osakemarkkinoilla olisi sekasorron vallassa. "

NFIB raportti helmikuu iskee melko synkkä sävy. Tutkimus on yli 10000 pienyritysten viittaa siihen, että ihmiset eivät luota, että Yhdysvaltain talous elpyy nopeasti riittävän tilava kasvun pienyritysten. Rakennus ainakin yksi siltana pienten ja suurten yritysten, tutkimuksen Bank of America äskettäin osoittaa, että vain 39 prosenttia talousjohtajien ennustaa talouskasvun vuonna 2013.

Älä Miss: Economy tai alijäämä: Mitä Jos puhemiehen etusijalla Be?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha