Tietoja Soccer Kiinnitystapit

Maaria Oja Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 36 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Michele Wanke

On tärkeää saada faktoja jalkapallo kiinnittimiä ennen kuin käydä ostoksilla saadakseen eniten rahaa.

Tietoja Soccer Kiinnitystapit

Koska jalkapallo pelataan ensisijaisesti oman jalat, on tärkeää ostaa vankka pari kiinnittimiä. Näin voit paremmin kontrollia oleskellessaan mukava. Huonosti istuvat cleats jättää sinut kipua ja saattaa aiheuttaa vammoja pelin aikana. Kun ostokset kunnon jalkapallo knaapit, harkitse seuraavia:

Tarvikkeet

Yläosa jalkapallo kiinnitystapin on valmistettu joko nahkaa tai keinonahkaa. Aitoa nahkaa on tyypillisesti käytetään laadukkaampia kiinnittimiä. Aitoa nahkaa on pehmeämpi ja joustavampi kuin synteettinen. Aitoa nahkaa myös antaa pelaajalle mahdollisuuden tuntea pallon paremmin ja se tarjoaa erinomaisen hengittävyyden. Lisäksi aitoa nahkaa yleensä tuottaa paremmin sopivaksi. Kuitenkin aitoa nahkaa cleats ovat kalliimpia kuin tekonahkainen. Synteettistä nahkaa kiinnitystapit ovat halvempia, mutta ne eivät tarjoa samoja kunnossa ja tuntuu kuin jalkapallokengät tehty aidosta nahasta. Jos etsit ostaa taapero jalkapallo knaapit, sitten pitää ostaa synteettisiä. Kuitenkin, keskitason ja edistyneille pelaajille hyötyvät enemmän jalkapallo kiinnittimiä valmistettu aidosta nahasta.

Kiinnitystapit

Suuri nastat pohjassa jalkapallokengät kutsutaan "kiinnittimiä." Nämä nastat auttaa jalkapalloilijoita ote pelipinnan paremmin. Lisäksi ne edelleen auttaa saada pelaaja hänen haluttuun asentoon putoamatta. Kiinnitystapit myös tukea pelaajia, jotka liikkuvat nopeasti lyhyen aikaa. Nastat tai "kiinnittimiä" ovat tyypillisesti kovaa muovia tai kumi--muovi sekoitetaan. Metalli-kärjellä kiinnitystapit on kielletty urheilussa, koska ne voivat aiheuttaa vakavia vammoja. Muovi versiot on pyöristetyt reunat, mutta silti tarjota erinomaisen pidon ruoho pelikenttiä. Tarkennettu jalkapalloilijoiden yleensä ostavat kenkiä, jotka on vaihdettava kiinnittimiä. Näin ne voivat pidentää kengän poistamalla ja korvaamalla tylsä ​​tai vaurioitunut kiinnittimiä tarpeen.

Fit

Riippumatta siitä oletko aloittelija tai kehittynyt jalkapalloilija, joiden oikea asennus jalkapallo kiinnittimiä on kriittinen menestys kentällä. Jalkapallo kiinnitystapit tehdään useita eri valmistajien, jotka tarjoavat erikokoisia. Koska on vain vähän yhdenmukaisuus keskuudessa jalkapallo tappi valmistajien on joka tärkeää kokeilla ja liikkua jalkapallokengät ennen ostamista niitä varmistamaan hyvän istuvuuden.

Sinun tulisi myös olla tietoinen leikata tietyn jalkapallo tappi. Kun ostokset nuorten jalkapallo knaapit, etsiä suurempi leikkaus. Tämä antaa lapsellesi ylimääräistä tukea ja vähentää mahdollisuuksia vahinkoa nilkan ja jalka. Edistyneille pelaajille, jotka etsivät enemmän liikkumisen helppous, se on parempi ostaa avokaulainen jalkapallo kenkä.

Kun yrittää jalkapallo kiinnittimiä muistaa tuoda pitkin samantyyppisiä sukat sinua puetaan pelipäivänä. Tämä auttaa määrittämään hyvä istuvuus kantapää ja varvas alueella. Muista, että huonosti istuvat klossit voi aiheuttaa rakkuloita, tai pahempaa, vahingoittaa pelaajan nivelsiteet, polvet ja nilkat.

Ostokset Soccer Kiinnitystapit

Kun sinulla on kaikki faktoja jalkapallo kiinnittimiä voit suunnata kauppaan. Jos etsit laadukasta jalkapallo cleats olet parempi ostoksilla myymälä, joka on erikoistunut urheilullinen jalkineet. Jalkapalloilijoiden joilla on kokemusta ostokset kiinnittimiä voi halutessaan ostaa kengät verkossa. Jotkut suosituimmista jalkapallo tappi valmistajat ovat:

  • Adidas
  • Nike
  • Puuma
  • Umbro
  • Diadora
  • Pantofola D'Oro
  • Fila
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha