Tieto on valtaa aikana National Stroke Awareness Month

Justiina Hiltunen Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos artikkelin ... Kiitos. Kiitos tästä hyvä postitse. Erinomainen artikkeli. KIITOS

HUOMAUTUS: Tämä on asiakkaiden post Taryn Fort, markkinointi- ja viestintäjohtaja National Stroke Association.

National Stroke Awareness Month on kirjattu toukokuun aikana 23 vuotta Yhdysvalloissa Silti, aivohalvaus on neljänneksi yleisin kuolinsyy, tappaminen yli 133000 ihmistä vuodessa. Julkinen tieto tämän ehdon me usein soittaa "aivot hyökkäys" on vaarallisen alhainen. Edelleen, monet yksinkertaisesti eivät ymmärrä, että jopa 80 prosenttia aivohalvauksia voidaan estää kanssa terveydenhuollon ammattilaisen hallinnoitava yhteisiä riskejä.

Yksi suurimmista haasteista jokainen mukana aivohalvauksen tietoisuus kasvot on Debunking myyttejä olemassa. Making enemmän ihmisiä tietoisiksi tosiasioista on olennaista. Esimerkiksi:

Myytti: aivohalvaus ei voida hoitaa; Todellisuus: aivohalvaus voidaan usein hoitaa, mutta on tärkeää, että potilas saa kiireellistä hoitoa ajoissa.

Myytti: aivohalvaus on eräänlainen sydänsairaus; Todellisuus: aivohalvaus on tapahtuma, joka tapahtuu aivoissa.

Usein kaikkein vihlova tosiasia, että ihmiset kuulevat, että tahti vaikuttaa kaikenikäisille. National Stroke Association suunnitelleet yleisen tietoisuuden herättäminen, kasvot tahti, korostaa laaja valikoima aivohalvauksen eloonjääneitä-vauvoista ihmisiä heidän 90-luvun loppupuolella. Valitettavasti kaikille, aivohalvauksen ei syrji iän, sukupuolen tai rodun. Jokainen ihminen on vaarassa jollain tasolla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Helmikuu 13, 2018 | 02:26:51 | myöhemmin 1 vuosi
Anelma Manner
  Like 3   Dislike 0

Pradip C, Olen opiskellut vaikutukset aivohalvauksia vuosia, eikä ole koskaan nähnyt tai kuullut jotain vastaavaa teidän ehdotuksia ennen, niin epäilen, että ne auttavat. He saattavat auttaa tunnistamaan ne todennäköisimmin hengissä aivohalvauksen, mutta epäilen, että ne tarjoavat mitään apua siitä hengissä. Yhdysvalloissa, jossa 911 välittömästi on erittäin tärkeää - paras menetelmiä hoitaa aivohalvauksia on tehtävä sisällä vain muutaman tunnin olla paljon vaikutusta.

Helmikuu 13, 2018 | 04:16:25 | myöhemmin 1 vuosi
Miikka Ikävalko
  Like 1   Dislike 0

Voisiko hallitus yrittää järjestää monipuolisempia etätyöhön työpaikkoja aivohalvaus uhreille, erityisesti kuten minä, jotka eivät enää ole hyviä muistaa, mitä on sanottu nopeasti, ja siksi ole kiinnostuneita työpaikkoja paljon julkiset yhteystiedot? Olen myös löytänyt BOINC projekti, joka näyttää helppo kääntää kohti tahti tutkimuksen - GPUGRID. Vain 50000 euroa vuodessa lisätä aivohalvauksen tutkimusta, mitä he tekevät. Tällä hetkellä noin $ 64,700 vuodessa. Jo työskennellyt joitakin neurologisia ongelmia, mutta ei aivohalvauksia. He haluavat myös vapaaehtoisille melko tehokasta grafiikkaa levyt, kuten kaksi olen nyt kerroit niitä käyttää, tehdä vapaaehtoistyötä tietokone aikaa. Toinen ryhmä aivohalvauksen perhe ja aivohalvaus huoltajille: Stroke Network

Helmikuu 13, 2018 | 10:27:45 | myöhemmin 1 vuosi
Jasmiina Alanko
  Like 5   Dislike 2

Olin saanut sähköpostia, joka haluaisin jakaa kaikkien CARE jäseniä. Se sanoo, että kun joku saa aivohalvauksen ja odottaa lääketieteellistä apua - ensimmäinen asia tehdä, on hieroa kaikki sormenpäät vigourously ja Peirce ne steriloitu neula ja anna pisaroita verta vuotaa ulos, jos kasvot esitetään joitakin contortions sitten hieroa earlobes ja taas Peirce ne steriloitu neula ja kasvot takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Voisiko lääketieteellisen tiedekunnan, jotka lukevat tämän kommentin hieman valaista asiaa.

Helmikuu 13, 2018 | 13:01:30 | myöhemmin 1 vuosi
Into Haapala
  Like 4   Dislike 1

Kiitos lähettämistä, koska hoitaja aivohalvauksen perhe, se on haaste joka päivä.

Helmikuu 13, 2018 | 14:12:44 | myöhemmin 1 vuosi
Teijo Aho
  Like 4   Dislike 0

Oma Strokes olivat saamasta Antiphospholipid oireyhtymä Vuonna pois Olen iloinen Got !! Mielestäni se sai minut fiksumpia: D ♡ ♥ ☯☮ Lisätkää Antiphospholipid oireyhtymä luetteloon! Jopa Dr. Oz on jopa ajankohtaista tietoa:} Jos asut vaikka se Se on vain alkua hämmästyttävä Journey: D

Helmikuu 13, 2018 | 16:47:49 | myöhemmin 1 vuosi
Irja Pulkkinen
  Like 2   Dislike 0

Kiitos, on tärkeää muistaa nuoret voivat olla aivohalvauksia liikaa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha