Tiedätkö, joka viettää koko päivän Thinking About lapsesi?

Aukusti Eronen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Pikaruokaa yritykset kaada paljon rahaa markkinointiin, ja näyttää siltä, ​​että he ovat tehneet joitakin hyvin tahallinen päättää, mitä kuluttajat ne kohdistuvat.

Tutkimus Arizona State University osoittaa, että pikaruokaloissa ovat suhteettoman mainostaa ruokaa lapsille ja keskituloisten, musta, ja maaseutuyhteisöjä, jotka todellisuudessa pahentaa köyhyyttä ja aliravitsemusta kysymyksiä. Lapset, jotka syövät pikaruokaa on yleensä huonompi terveys tuloksia, ja se, että pikaruoka on voimakkaasti markkinoidaan kohti nuorempi väestönkehitys soittaa ikuinen rooli kehitettäessä epäterveelliset elämäntavat - maksaa meille miljarditukiaisia ​​liittyvät kustannukset.

"Pikaruoka yhtiöt Yhdysvalloissa viettää lähes neljänneksen niiden markkinoinnin budjetit kohdistaminen nuoruusiässä kaksi 17 vuotta", sanoi Punam Ohri-Vachaspati, dosentti ravitsemuksen School of Nutrition ja terveyden edistämisen ASU ja tekijän tutkimuksessa . "Vuonna 2009, pikaruokaloissa käytti yli $ 700 miljoonan markkinoida tuotteitaan lapsille ja nuorille; lähes puolet määrästä meni kohti vakuutusmaksut kuten lasten ateria leluja. "

Tutkimuksessa todetaan, että pikaruoka on toiseksi suurin lähde energian ruokavalion lasten ja nuorten, ja tarjoaa 13% koko kulutettuja kaloreita yksilöiden välillä kaksivuotiaana ja 18. kolmasosa lapsista vuotiaita kaksi ja 11, ja yli 40% ihmisistä välillä 12 ja 19 kuluttaa ruokaa ja juomaa pikaruokaa laitoksista päivittäin. On selvää, tavoittaa nämä prosenttiluvut, pikaruokaa yritykset on forking yli melkoisesti markkinoinnin kulut. Mukaan Yalen tutkimuksen vuodesta 2010, pikaruokaa yritykset viettänyt satoja miljoonia dollareita vuonna 2006 yksin, erityisesti suunnattu lapsille.

"Vuonna 2006, pikaruokaloissa käyttänyt noin $ 300 miljoonan markkinointi erityisesti suunniteltu tavoittaa nuoret, enemmän kuin mikään elintarvikeryhmän paitsi hiilihappoa sisältävät juomat," tutkimus kertoo. "30 pikaruokaloissa vietti peräti markkinoijat mehuja, hiilihapottomien juomat ja välipalat yhdistetty, ja lähes kaksi ja puoli kertaa rahamäärä karkkia ja pakastejälkiruokien."

Kuulostaa pikaruokaa yritykset yrittävät koukku 'em, kun he ovat nuoria.

Jos tämä kuulostaa jotain pois tupakkateollisuuden pelikirjan, että koska se on melko samanlainen. Tietenkin, tupakka ei ole ainoa teollisuuden lapsiin, ja pikaruokaa yritykset varmasti ei jää viimeiseksi. Se on helppo tehdä vertailuja Joe Camel ja Ronald McDonald, erona on, että tupakointi on hyvin ansainnut maineensa kuolemaan johtavia ja krooninen sairaus, mutta joka on vielä kiinni pikaruokaa.

Tutkimusten mukaan yliopiston Minnesota, jotka saattavat pian joutua muuttamaan, koska ihmiset, jotka syövät pikaruokaa ovat paljon todennäköisesti kuolee sydänsairaus. "Ihmiset, jotka kuluttavat pikaruokaa jopa kerran viikossa lisätä riskiä kuolla sepelvaltimotautiin 20% verrattuna ihmisiä, jotka välttää pikaruokaa," yliopiston tutkimuksen toteaa. "Sillä ihmiset syövät pikaruokaa kaksi tai kolme kertaa viikossa, riski kasvaa 50%, ja riski nousee lähes 80% ihmisiä, jotka kuluttavat pikaruokaa kohdetta neljä tai useampia kertoja viikossa."

Lisätä, että se, että yksi neljästä kuolemista Amerikassa johtuu sydänsairaus, ja yhtäkkiä tarkoituksella kohdistaneet lasten pikaruokaa yritysten tulee paljon vakavampi asia.

"Markkinointi ruokaa lapsille on suuri huolenaihe ei vain koska se vaikuttaa heidän nykyisten kulutustottumusten, mutta myös koska se voi vaikuttaa niiden makuun ja mieltymykset," sanoi Ohri-Vachaspati, ja ASU. "Tiedämme, että kulutus pikaruokaa lapsilla voi johtaa ylipainoon tai huonompi terveys, ja että pienituloisten ja vähemmistöjen lapset syövät pikaruokaa useammin."

Ei vain sitä, mutta ASU Tutkimuksessa havaittiin, että vaikka suurin osa ravintoloista he katsoivat olivat valkoinen-enemmistön lähiöissä, ne, jotka sijaitsivat keskituloisten lähiöissä, maaseutuyhteisöjen ja suurin musta lähiöissä olivat todennäköisemmin kohdistaminen lapsille niiden sisä-ja mainoksia.

Tämäkin voi olla kovin yllättävää, kun ajattelee sitä, mutta kun itse ottaa kaikki seuraukset huomioon, kohdistaminen suoraan lasten pikaruokaa yritykset voisivat olla suuria kustannuksia yhteiskunnalle kansanterveyden kannalta. Ei vain sitä, mutta tiedämme, että pikaruoka on hyvin epäterveellistä valinta, mutta päätämme sivuuttaa riskit ja jatkuvasti mennä takaisin. Se on käyttäytymistä, joka on päinvastainen, tai tulevat sukupolvet ovat niitä kärsiä seurauksena.

Making helppo Buck tänään myymällä uskomattoman epäterveellistä ruokaa lapsille maksaa meille kaikille paljon rahaa jossain vaiheessa, vaikka emme yksinkertaisesti potkiminen sananlaskun voi tiellä nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha