Thaimaassa, murhat Lesbot jää rankaisematta

Vappu Suutari Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tämä on pelottavaa. Kiitos. Kiitos päivityksen.

Takaisin joulukuussa YK: n ihmisoikeusvaltuutetun julkaisi maamerkki selvitys, että naisiin kohdistuva LGBT ihmiset "taipumus olla erityisen ilkeä verrattuna muihin bias-motivoituneita rikoksia." Se sanoi, että valtioilla on "velvollisuus noudattaa asianmukaista huolellisuutta" tutkia ja syyttää tällaisista rikoksista.

Thaimaa on maa usein oletetaan LGBT ystävällinen, koska toleranssi, joka on osa Thaimaan buddhalaisuuden, mutta ihmisoikeuksien puolustajia protestoivat rakenteessa tappamisen lesbot ja "tomboys." "Tom" on nimenomaan Thaimaan sukupuoli-identiteetti, jossa lesbo naiset mekko, toimia ja puhua maskuliininen tavalla.

Suurin osa murhista on hylätty poliisin "rakkaus mennyt hapan" tai vika uhreja.

He ovat tarkastaneet tietoja 15 murhasta tapauksissa viime vuosina, joista nuorin oli 17 Sen lisäksi, että puukotti useita kertoja, tukehtui, kuristetaan, tai ammuttu kuoliaaksi, monet lesbot ja tomit oli myös raiskattu. Kahdessa tapauksessa kaksinkertainen henkirikosten, lesbo parit kuoli miehiä, jotka vastustivat heidän suhteensa ja tunsi torjuttu kun niiden yrityksiä painostetaan yhden kumppanin osaksi heteroseksuaalinen suhde epäonnistui.

24-vuotias Nurisan Chedurame kuvattiin poikatyttö ne, jotka tunsivat hänet ja tiedotusvälineissä. Viime joulukuussa hän löydettiin kuolleena lähellä hänen kylän kaatopaikka päätään kännissä. Kolmen tuuman klubi löytyi rikospaikalta. Sukulaiset sanoi, että Nurisan ollut palannut olemasta ystävien kanssa iltana. Thaimaan tiedotusvälineet lainaus poliisi epäillä hän kuoli, koska "hän oli mukana naisten kanssa."

Myös joulukuussa, elin 25-vuotias poikatyttö Kanchana Changkwian todettiin kahden kuukauden kuluttua hän katosi. Tällöin poliisi arveltu, että hän oli raiskattu ja murhattu "tulossa mukana naimisissa."

Toisessa tapauksessa viime vuoden "tom" murhasi hänen tyttöystävänsä ex-poikaystävä. Vanhemmat ja sukulaiset tyttöystävä oli vastustanut suhdetta, ja huolimatta uhkaukset tom, ei ollut pysäyttää pari jatkamasta nähdä toisiaan. Äiti tyttöystävä suunniteltu murhan tom ja lupasi naittaa tyttärensä ex-poikaystävä syyllistynyt murhaan.

Useimmat todennettujen ei ole kunnolla tutkittu, koska epäonnistuminen tunnistaa mahdolliset viharikosten motiiveja.

Sanoi Grace Poore, Kansainvälisen Gay ja Lesbo ihmisoikeuskomissio:

"Tappaminen ja raiskaukset sekä lesbot ja Toms edustaa kylmästi huomiotta ihmiskunnalle. Epäonnistuminen Thaimaan hallitusta estämään tai kunnolla tutkia nämä tapot ovat paitsi kauhistuttava, ne ovat todistuksia huono hallinto ja räikeä rikkominen kansainvälistä ihmisoikeuslainsäädäntöä. "

IGLHRC ja Human Rights Watch ovat kirjoittaneet Thaimaan hallitus vaativat tämän kuvion murhista tutkitaan. Kirjeessä myös tekee joukon suosituksia, jotka viranomaiset toimimaan paikallisten ihmisoikeusryhmien varmistaa, että LGBT ihmiset nauttivat suojaa heillä koskevan Thaimaan lainsäädännön ja että ne kouluttaa sekä lainvalvonnan ja Thaimaan yleisölle kyseisestä suojauksia.

Thaimaa on allekirjoittanut useita kansainvälisiä sopimuksia, jotka takaavat ihmisoikeuksien kunnioittamisen, ja se oli yksi maista, jotka tukivat prosessin YK johdolla Etelä-Afrikka, joka on johtanut YK ihmisoikeusvaltuutetun raportti.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Lihaa tulostetaan
Kommentit (7)
Toukokuu 15, 2017 | 18:30:51 | myöhemmin 9 kuukautta
Heleena Kolkka
  Like 5   Dislike 2

Kaikki menee niin paljon paremmin hieman suvaitsevaisuutta ...

Toukokuu 15, 2017 | 23:14:56 | myöhemmin 9 kuukautta
Alvari Kuusisto
  Like 2   Dislike 2

Tervetuloa Thaimaan kulttuuria !!! Surullinen.

Toukokuu 16, 2017 | 07:36:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Mailis Hiltunen
  Like 5   Dislike 1

Aion silti sanoa, että viharikoksia on harvinaista Thaimaassa ja monet rikokset eivät ole asianmukaisesti ilmoitettu. Kyllä, Thaimaan lainvalvonta on melko rennosti. On monia rikollisuuden pomoja ja kartellit maassa ja lainvalvonnan myös on jossain määrin, vioittunut. Tapaus edellä voisi olla jengi tai mafian liittyviä. Thaimaassa, kun astui rajat Darkside sen hyvin, hyvin vaarallista. Yksilöt olisi voinut saada selville jotain ei miellyttänyt gangsterit tai mafian ja voivat häiritä niiden toimintaa. Tiedätkö kuinka paljon vaivaa oli mennyt vakuuttaa Thaimaan hallitus ihmiskauppaa ja huumekauppaa? Se ei koske ainoastaan ​​ASEAN, Yhdysvallat, EU, Australia ja Japani, mutta myös lukuisia kansalaisjärjestöjen monet näistä maista yrittää paljastaa näitä rikoksia. Silti se ei riitä. Thaimaa on ainoa maa, jos ajaa ympäri maakuntaa, on Englanti sanoma jos sellaisia ​​henkilöitä raportoimaan epäilyttävistä huumekauppiaiden, ne palkitaan DEA. Thats miksi yksilöt kuten Victor Bout - pahamaineisen asekauppias pidätettiin Thaimaassa.

Toukokuu 16, 2017 | 08:15:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Hannes Hartonen
  Like 4   Dislike 2

Saan siihen pisteeseen, jossa en välitä siitä, mitä tapahtuu muiden maiden enää kaikkien rikosten jolloin uusi ihmisiä ja eläimiä täällä Yhdysvalloissa.

Toukokuu 17, 2017 | 13:51:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Terhikki Akkanen
  Like 2   Dislike 2

Outo. Thaimaa on yksi harvoista ei-länsimaissa, joissa mies homoseksuaaleja ja uros-naaras transseksuaalien hyväksyy useimmat. Ja useimmissa muissa maissa, länsimaiseen mukana, naisten homoseksuaalisuus ei ole niin halveksittu kuin sen miespuolinen. Usein vääristä syistä, mutta lesbot eivät näytä provosoida niin paljon väkivaltaa ja vihaa homo miehet. Joten minusta on huomattava, että Thaimaassa se näyttää olevan päinvastoin. Miksi näin? Mies kateutta, ei voi seistä ajatus, että nainen olisi mieluummin toisen naisen yläpuolelle mies? En tiedä, ja se ei ole oikeastaan ​​väliä. Se on surullinen tarina. Ei-länsimaa, joka minulle aina näytti olevan tyyssija toleranssi LBGT ihmisiä, ja siten antoi minulle toivoa, että asiat todella voi olla parempi, ei ole niin suvaitsevainen kuin luulin sen olevan. Ja se tekee minut surulliseksi.

Toukokuu 17, 2017 | 16:02:54 | myöhemmin 9 kuukautta
Justiina Lahti
  Like 1   Dislike 1

Suurin ongelma tässä maailmassa ei ole homoja, mustat, latinot tai itämaisista, ei se oikeistolainen ignorants joka sadistically vahingoittaa tai tappaa ketään tai mitään. Koska ne voivat. Ajat ovat-muuttumassa "ystäväni.

Toukokuu 17, 2017 | 19:00:45 | myöhemmin 9 kuukautta
Kalervo Elomaa
  Like 1   Dislike 0

Viranomaiset eivät tietenkään välitä pätkääkään.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha