Texas Abortti Politiikka Gets Reporter laukaukset

Nuutti Eskola Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Missä tämä Texas paikka? Keskiaika? Sue bbastards ja toivon voitat.

Aiemmin tässä kuussa, Texas Observer suorittaa tarina yhden naisen järkyttävä kokemus Texas aborttilait.

Se oli, että tarinan joka inspiroi viime Doonesburyn piirrossarjan joista 47 sanomalehdet valitsi sensuroida.

Observer haastatteli Carolyn Jones, toimiva äiti, naimisissa, joka oli kerrottu epämuodostumia sikiölle toisen lapsen. Kun tuskallinen, hän tunsi ollut muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa raskauden. Siitä seurasi erityinen helvetti.

Jälkeen jo nyt vieraili useissa lääkäreitä, kun hän vihdoin virasto, joka suorittaa abortteja, hän sai kuulla, että hänen on oltava sonogram, kohti uutta lakia, jotta häpeä hänet kuulo syke. Hän kirjoitti:

"En halua tarvitse tehdä tätä ollenkaan", sanoin hänelle. "Teen tämän estämiseksi kultani kärsimystä. En halua toista sonogram kun olen jo ollut kaksi tänään. En halua kuulla kuvauksen elämän Olen aikeissa lopettaa. Ole hyvä ", sanoin," En voi ottaa enää kipua. "Myönnän, että en tiedä, miksi sanoin. Tiesin, että se oli tosiasiana. Ohjaaja voi enää muuttaa hallituksen vaatimus kuin pystyin. Mutta tässä oli tarpeeton kerros torment kasataan päälle jo hirvittäviä päivä, ja halusin tämän naisen tietää se.

Jones lisäsi:

"Mutta mitä hyötyä on näkymä joku joka ei ole koskaan ollut tehdä kauhea valinta? Mitä hyötyä on laki, joka lisää ainoastaan ​​tuskaa ja vaikeuksia ehkä kaikkein kivulias ja vaikea päätös nainen voi tehdä? "

Reportteri Scott Braddock on KROI Uutiset 92FM Houstonissa, seurannut tarinan ja haastatteli Jones, joka herää eloon hänen riipaiseva tarina. Näyttää siltä, ​​että asema ei pidä antaa tätä naista foorumi, koska ne potkut toimittaja.

Asema väittää Braddock sai potkut näkymisen toisen paikallisen aseman, hoitaa Pacifica Radio, väitetään vastoin kilpailukiellon sopimus.

Braddock kuitenkin kertoi Raw Story että hän koskaan allekirjoittanut tällaisen sopimuksen, ja että johto ei ollut koskaan ottanut käsiteltäväkseen hänen muiden esiintymisiä eri medioissa. "En ole asianajaja, mutta tämä kuulostaa venyttää", hän sanoi.

Mitä on tapahtunut, koska on aika mielenkiintoinen - Hän sai tukea kaikilta osapuolilta, jopa "pro-life" ryhmiä.

"Minulla on ollut tukea, koska Sain potkut, suurista työvoiman ja teekutsut" Braddock sanoi. "Milloin se koskaan tapahtua? Kun maailmassa olet kuullut Planned Parenthood ja ryhmät, kuten Texas for Life yhteensä sopimukseen jotain? Ne sopivat, että olen oikeudenmukainen toimittaja ja että minun pitäisi olla radiossa. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Toukokuu 24, 2017 | 16:25:02 | myöhemmin 9 kuukautta
Arvi Karjalainen
  Like 0   Dislike 0

Texas, meidän Texas, All Hail mahtava valtio ....

Toukokuu 24, 2017 | 20:06:34 | myöhemmin 9 kuukautta
Mikael Kuusi
  Like 4   Dislike 1

Tunnen kenellekään, joka havaitsee, että heidän syntymättömän lapsen on vakavia terveydellisiä kysymyksiä, joka tekisi heidän elämänsä yksi kipua ja kärsimystä. Se on aina sydäntäsärkevä valinta vanhemman, joka kohtaa joko eliniän hoitaa vaikeavammaisen lapsen tai lopettaa raskauden. Joko niin, se on äidin valinta. Se on hänen ruumiinsa ja hänen elämänsä. Minulla oli poika, joka oli autistinen. Vaikka hän oli huippuluokan, hän vielä tarvitaan paljon huolenpitoa. Hän kuoli, kun hän oli kymmenen vuotta vanha, ja siellä ei ole päivä, joka menee että en kaipaa häntä, mutta tiedän vaikeuksia hoitaa lapsen kohtalainen erityistarpeita, joten hoitaa CHLD Vaikeavammaisille olisi niin paljon vaikeampaa. Lopussa vaikka se tulee alas tämän, mitä elämänlaatu ei erittäin vammainen lapsi on? Onko Kinder lopettaa ennen lapsen syntymää tai tuoda lapsi maailmaan vain kärsiä? Nämä ovat vaikeita kysymyksiä, mutta ne, jotka on pohtinut vähintään sijasta tuomitaan äiti hänen valinta.

Toukokuu 25, 2017 | 01:35:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Seija Paasilinna
  Like 5   Dislike 0

Olen pro-elämän niin kauan kuin laki sallii abortteja niille, jotka raiskataan, uhrit insestin, äitien terveys, vakava vauva terveysasiat ole yhteensopivia elämää. Olen sairaanhoitaja ja kristillinen. Joten tiedän, että jotkut naiset käyttävät aborttia syntyvyyden säännöstely ja usko kahdesti noin saaliin vauva, tiedän myös naisia, jotka rukoilevat pitkään ja hartaasti ja itkeä päättää keskeyttää vauva, koska joko he kuolevat, jos he jatkavat raskaus tai vauva kuolisi kanssa muutaman päivän pari vuotta syntymän jälkeen. Tiedän asumisen jälkeen kipu 10 vuotta en voinut kohdistaa lapsi mielellään tällaisiin kipua lyhyt elämä.

Toukokuu 25, 2017 | 06:07:27 | myöhemmin 9 kuukautta
Ruuben Tamminen
  Like 2   Dislike 0

Minusta on melko outoa, että Steve P. ei ole saanut. Tiesin aioin ruokkia peikko, kyllä, minä tarkoita sinua, Steve P, mutta minulla ei ollut aavistustakaan todella oli tyhjä tila samoin! Olen hiljattain lähetetty hyvin pitkä vastaus teille sikiöön kummajaisia ​​eikä yksikään teistä vastasi kysymyksiini! En todellakaan odottanut vastauksia, koska kukaan teistä on vastaukset! Joten ennen kuin olen lepo että koko kommentti minun jälleen sulkea kaikkia teitä sikiön luonnonoikku taas ..... Koska olet, ja minä nimenomaan huutanut Steve P, yksi ole saanut sanoa, että sikiö tämä köyhä nainen kantoi oli todella kannattava. KUINKA MONTA EXTREME ERITYISTARPEITA LASTEN OLETKO TEHNYT ??? Ja haluan voimassa oleva EI helposti tehdä Internet VALHEITA !!! Jos sinulla ei ole yksi luonnollisesti plus yksi sinua "pelastuu" joidenkin pakana joka aikoi keskeyttää; sitten Turpa kiinni !!!! Niin ja muuten ... Olen iloinen käsitellä että sama kysymys ja ilmapiiri mitään ja kaikki, että on otsaa ja rohkeutta istua siellä tuomiossa vielä ole yhtenäistä ratkaissut kysyin tänään tai vain muutama päivä sitten. Kunnes joku teistä sitten hiljaa ja lopettaa työntämään uskomuksia alas meidän kurkku. Kehomme, meidän valinta, meidän oikea.

Toukokuu 25, 2017 | 14:17:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Noora Rossi
  Like 5   Dislike 0

Steve P., idiootti, tämä oli käyttökelvottomaksi sikiö. Päätös Carolyn Jones ja hänen miehensä teki lopettaa tämä halusi raskaus oli ilmeisesti tuskallinen yksi. Mutta hän ajatteli hän yrittäisi kärsimysten lopettamiseksi hänen sikiö lopettamalla raskaus. Lisäksi kaikilla ei ole kapasiteettia - emotionaalinen, taloudellinen ja psykologinen - hoitaa vammaisen lapsen. Eikä monet ihmiset ovat valmiita hyväksymään erityisopetusta lapsia. Jos olet, enemmän valtaa sinulle. Kun sen Vaimosi kestävä raskaus, joka ei aio johtaa terve vauva tai vaimosi, jonka elämä uhkaa raskaus, aiotte vaatia hän kantaa raskauden aikavälillä, koska "tappaminen vauvoja on vialla"?

Toukokuu 25, 2017 | 19:46:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Elina Santavuori
  Like 4   Dislike 2

Tämä nainen on oikeassa, ja haluaisin tehdä saman. Kiitän vanhemmat, jotka voivat hoitaa lapsi on vammainen - ne ovat ihania ihmisiä, ja toivon, että ne ole keinoja huolehtia heistä täysin. En joku, joka voi hoitaa lasta näin, ja olkaamme rehellisiä, kuka hyväksyä se?

Toukokuu 25, 2017 | 20:11:24 | myöhemmin 9 kuukautta
Milla Linna
  Like 3   Dislike 0

Pro-elämä asema on juuri sellainen, joka tarvitsee kuljettaa Carolyn Jonesin tarina. Useimmat kuuntelijat pro-valinta asemat jo tietää realiteetit elinkelvottomien raskauksien ja sikiöiden että yksinkertaisesti voi selviytyä. Se on "pro-life" puolella, joka on vielä oppia nämä kova realiteetit. Heidän täytyy tietää, että abortti ei ole kevyeksi valinta, että niiden oletus, että vain piittaamaton maankiertäjiä valitsee abortin ja "mukavuus" abortteja on kaikki myytti. He ovat niitä, jotka haluavat kuulla totuuden; he vain eivät halua.

Toukokuu 25, 2017 | 20:44:20 | myöhemmin 9 kuukautta
Santtu Arvonen
  Like 4   Dislike 2

Luulen asema on pro life..go figure..they luultavasti saada lahjoituksia repubs

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha