Testosteroni Tumble: Onko isänä tee sinua vähemmän mies?

Minna Haapakoski Elokuu 12, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hei, se on Vince Vaughn. :-D mielenkiintoinen kiitos, mielenkiintoinen Se on "näky gag" BTW. Mielenkiintoisia ....

Old School, 2003 Todd Phillips elokuva uros irstailu ja kategorinen kieltäytyminen kasvaa, oli suosikki miesten että naisten, erityisesti miehet, jotka olivat tasaisesti painiskelevat mahdollisuus kypsyyttä. Elokuva on paitsi samanaikainen syyte ja myönnytys nykyajan miehinen kulttuuri, on myös muutama pysyvällä hetkiä. Vähemmän hetki ja lisää käynnissä sivusto gag, seuraa Vince Vaughn hahmo kiihottaa hänen ystävänsä etsiä ja "valloittaa" mahdollisille nuoret naiset, kun taas kirjaimellisesti niskoilleen Vauva Björn ja nukkuva vauva rintaansa - hyvin selvää, mutta humoristinen, kommentaari vetämällä vallitsee sisään valitsematta testosteroni.

Jotain Vince Vaughn hahmo ei ymmärrä, että yksinkertainen teko hoitaa lapsen pitkäksi aikaa tehokkaasti alentaa miehen testosteronitasoja. Mukaan tuoreessa tutkimuksessa testosteronitasojen merkittävästi dip jälkeen mies tulee vanhempi. Ja enemmän ihminen saa osallistua hoitaa hänen lapsensa, jossa päivä-to-day tehtäviä, kuten ruokinta, diapering, ja yleinen lastenhoito, alempi hänen testosteroni laskee. Ajatuksena fysiologisia lasku hormonitasot on että alensi testosteroni taso hillitsee mies halu vaeltaa ja etsiä muiden kaverit, ja sen sijaan keskittyä roolinsa vanhempana. Ilmeisistä syistä tämä uutinen tulee todennäköisesti hälytys monta miestä. Kuitenkin, yhteiskuntatieteilijät katsomiseen havainto on keskeinen osoitus, että miehet on tarkoitus olla merkittävä rooli lastenhoidon, ja että vanhemmuus on, ja pitäisi olla, jaettu vastuu äiti ja isä. "Todellinen käteen viesti", sanoo Peter Ellison, professori ihmisen evoluution biologia Harvardin joka ei ollut mukana tutkimuksessa, on, että "mies vanhempien hoito on tärkeää. On tärkeää riitä, että se on todella muotoinen fysiologian miehiä. "

Tutkimuksessa mitattiin testosteronitasoja kun koehenkilöt olivat 21 ja yhden, ja jälleen lähes viisi vuotta myöhemmin. Vaikka testosteroni luonnollisesti heikkenee iän myötä, miehet tuli isät osoittivat paljon suurempi lasku, yli kaksinkertainen kuin lapsettomien miesten. Ja miehet, jotka vietti yli 3 tuntia päivässä pelaa ja hoitavat lasta / lapsia oli pienin testosteronitasot ryhmän. Kuitenkin, kuten olisi odotettavissa mitään tutkimusta tehdä tällaisia ​​väitteitä, on epäselvää, onko harjoittavat isyyteen tuonut testosteronin tasoa alaspäin tai alempi-testosteroni miehet olivat vain todennäköisesti tulla isäksi. Jos alentaa testosteronin taso on, koska nämä yhteiskuntatieteilijät Ehdottaisin, kiistaton hyvä asia, niin miksi se, että kun muiden ulkopuolisten lieventäviä tekijöitä apina ympäriinsä hormonitasot meistä tulee niin välittömästi huolissaan? Jos oli toimintaa tai tuote, joka alentaa testosteronia niin merkittävästi, useimmat huutaisi varoituksen ja neuvoo kypsä miehiä jäämään pois tällaista käyttäytymistä. Vuodesta evoluution näkökulmasta tämä lasku testosteronitaso hyvin järkevää turvallisuuden ja jatkumisen lajien, mutta mitä jos me lukea tutkimuksen eri tavalla ja tulkita lasku testosteronin todisteena päinvastainen - että harjoittaa isyyden oli jotain että heikensi hormonitasot ja oli siten toivottuja ja mahdollisesti luonnotonta? Onko se ehkä piittaamaton, tai mahdollisesti vaarallisia, hätiköityjä johtopäätöksiä noin tällaista näyttöä? Mitä ajattelet roolista testosteronin vanhemmuuden ja jos lasku testosteroni tarkoittaa paljon mitään ollenkaan?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Lokakuu 12, 2017 | 04:26:07 | myöhemmin 1 vuosi
Iina Lehtinen
  Like 2   Dislike 0

Artikkeleita ja sisältö ovat rohkaisevia. Elintarvikkeet, jotka lisäävät testosteronitasoja

Lokakuu 12, 2017 | 04:40:02 | myöhemmin 1 vuosi
Karita Haanpää
  Like 5   Dislike 0

Mitä pohjimmiltaan määrät ovat oikeassa tärinä pitää suhdetta keskenään jännittävä alusta. Varmasti!!!

Lokakuu 12, 2017 | 11:13:06 | myöhemmin 1 vuosi
Paavo Mäkilä
  Like 4   Dislike 0

Pidän todella nähdä isät lastensa kanssa, joko puistossa tai asioiden hoitamisesta, ne ovat niin suloisia. Kunnia kaikille isille ympäri maailmaa.

Lokakuu 12, 2017 | 18:18:57 | myöhemmin 1 vuosi
Kaapo Kiiskinen
  Like 3   Dislike 1

Missä Asun Wild West, miehet laittaneet kaikki testosteroni suuriksi, meluisa autot, enimmäkseen meluisa ja nopeasti ....... Toistaiseksi ei psykiatri on riittävän kiinnostuneita tekemään tutkimuksen niitä

Lokakuu 12, 2017 | 19:09:13 | myöhemmin 1 vuosi
Urmas Tamminen
  Like 4   Dislike 1

Huolehtiva isä on todellinen mies kaikin tavoin.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha