Terveellisiä välipaloja on Go

Elmer Paavolainen Elokuu 8, 2016 Ravitsemus 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Terveellisiä välipaloja on Go

Menossa jonnekin? Olipa työmatkaliikenne tai lomalla, terveellisiä välipaloja tekevät onnellinen matkustaa.

Aurinko paistaa ja vesi kutsuva, August tekee tip-top matka sää. Olipa retkeily, tie laukaisu tai lentävät ylellinen lomakohteen, siellä on jotain viimeisen kuukauden kesänä näyttää tekevän ihmiset haluavat mennä, mene, mene.

Valitettavasti kaikki tämä hälinästä jättää vähemmän aikaa syödä, syödä, syödä. Ja on se vain minä, vai lentokenttä ruoka maistuu heikosti kuten muovi? Hinnat viittaavat gourmet-ruokia, mutta jotenkin olen aina päätyä pahvi-kuiva voileivän.

Kun pakkaus terveempiä välipaloja liikkeellä, pidän seuraavat seikat mielessä.

Helppo tehdä

Kun olen kiirehtivät pakata, viimeinen asia, jonka haluan tehdä, on viettää tuntikausia ruoanlaitto. Yksinkertaisuus on paras ystäväni, kun aika tikittää.

Kuivattuja tai tuoreita hedelmiä-omena tai banaani, ehkä kourallinen viinirypäleet-on suunnilleen yhtä yksinkertainen kuin se saa toimien valmistelu. Saksanpähkinät, mantelit, ja pistaasipähkinät ovat namia liian ... vaikka kovaa crunchers ehkä halua langeta tungosta tasossa. Kasvikset kuten kirsikkatomaatteja, baby porkkanat, kurkut, ja parsakaali ovat muiden luotettavien munchies, erityisesti kauha hummus.

Täyte

Tiny lentokone pakettia suolaista keksejä ja liian makea evästeet alkaa näyttää houkuttelevalta, kun vatsani on mutina. Onneksi reseptejä kuten nämä ovat täyttö ja kuitu-:

  • kuitu-täytetty Scuffins
  • Super Snack Baarit tummaa suklaata ja mantelit
  • Oranssi Coconut Fruit pallot

Kosteuttava

Matkailu on jano-asiakkuutta työ: siellä puute vastuut, oleskelu auringossa, nukkui. Kookos vesi on upea polttoaine pitkiä matkat autolla tai pick-me-up ennen lentoasemalle tuloa. Samoin tämä Smoothie Run voisi korvata drive-thru juomia aamulla juoman valinta.

Eväs mahdollinen

Lomille ovat hauskoja, mutta työmatka välillä voi olla ahdas ja tylsä. Eväs tekee ajan kulua nopeammin; eniten pelimerkkejä ja keksejä, mutta eivät ole kovin energiaa edistäviä. Kotitekoinen vaihdot vain niin paljon räsähdys kuuluvat Almond Hamppu Crackers ja DIY Granola kaurahiutaleet ja kuivatut omenat.

Onko sinulla suosikki napata-and-go välipala, että et koskaan lähde kotoa ilman? Välitän matkailu-ruoka vinkkejä kautta kommentit alla, Facebook tai Twitter.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha